en liten smak av vår.. inne

Hei fredag! Nå er det snart helg! Jeg er så klar, denne helgen har jeg mye fint foran meg og det starter med besøk allerede senere i dag 🙂 Jeg var på butikken for en liten time siden for innkjøp av blomster til å pynte opp litt i heimen for å få inn litt vårfornemmelse, for altså! Hva er det som skjer med været for tiden? Det går jo ikke an å ikke skrive noe om det, for det er jo faktisk helt kriiise! Jeg som var i skikkelig vårmodus innser at den følelsen bare må pakkes langt bort, for da jeg våknet rett over seks i dag tidlig kikket jeg rett inn i et ansikt som nesten så ut til å være stivt av skrekk. Lars-Kristian lå og så ut av soveromsvinduet og bare «det snør…» Og jeg trodde han tullet med meg, men snudde meg og ba en stille bønn om at det bare var øynene mine som ikke så helt riktig. Med mine -3.25 er jo alt mulig uten briller eller linser. Men neida. Det snør. 

Heldigvis har det gitt seg nå og den eneste som er lei seg for det er Nelia som gjerne kunne tenke seg å lage snømann i dag. Haha! De små har en fantastisk evne til å se det positive i alt og selv om jeg er (kanskje) over snittet flink til det selv, så kjente jeg at det raknet litt i noen sekunder tidligere i dag. Men det ser ut til at det smelter nå, så da er værgudene tilgitt. Dessuten kan vi jo skape vår inne likevel og det synes jeg disse fantastiske blomstene bidrar veldig fint til! I tillegg har jeg handlet inn rosé til senere i dag, og selv om den kanskje ikke kan nytes til solskinn på terrassen som faktisk var planen, så kan den fint nytes inne mens vi overser snøen som ligger på gresset ute og konsentrerer oss om disse vakre blomstene! Så det 🙂 

Jeg får ofte spørsmål om gode viner både her og på snap, og da tenkte jeg at det kunne være fint å tipse om nettopp en rosé i dag. Denne heter rose montrose og den har jeg fått både servert og tipset av mamma – så god! Veldig lite sukker, tørr og fruktig. Akkurat som jeg liker det! Og ja, det er 18 års aldersgrense på vin, dere 🙂 


Ønsker dere en fantastisk helg når den kommer om et par timer! Gjør den fin og skap litt vår til tross for dårlig vær (eller kanskje du er heldig og har besøk av sola i dag – i så fall – den sen hiiiit!) det er jo snart mai 🙂 

29 kommentarer

 1. Kjære Caroline,
  jeg blir så glad av å lese bloggen din jeg
  Du skriver så fint og ærlig om de små tingene, nesten så jeg har blitt litt glad i deg uten å kjenne deg, selvom man føler man gjør det litt allikevel igjennom bloggen din.
  Hadde bare lyst til å si det, gi deg noen fine ord tilbake og at du skal vite at du gjør en forskjell for mine (noen ganger) grå og tunge dager.
  Så tusen takk fra meg til deg, takk for at du gir meg muligheten til å rømme litt fra hverdagen, inn i dine vakre bilder og fine ord.
  Ha en nydelig helg ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fantastisk kommentar! Tusen takk, kjære deg <3 Dette var veldig hyggelig å lese 🙂 Takk for at du kikker innom her <3 Stor klem og god helg 🙂

 2. Sara Katrin

  Nå bor jeg vel og merke i Trondheim, men skal hjem til Sunnmøre på søndag og jobbe med prosjekt og både der og her har det vært finevær i flere dager nå og fineværet fortsetter helt til neste helg. Dere får pakke kofferten og reise til Ålesund dere også!

 3. Ingen Rosé slår Ioppa. Også lav på sukker. Tørr og god syre. Il mimo kan gå å legge seg 😉

 4. Så fine blomster! Elsker nelliker 🙂 Her snødde det da jeg våknet også, men siden jeg har fri i dag lukket jeg bare øynene og sov en liten time til. Nå har heldigvis snøen regnet bort her i Sandefjord, hvert fall her jeg bor og selvom det regner enda vet jeg det er meldt sol resten av helgen og i neste uke. Så jeg håper på litt vår allikevel!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I dag er jammen sola her 😀 KOM VÅR <3 God helg 🙂 Klem 🙂

 5. Hvor er vasene kjøpt, kjempefine – tåler de vann- mange av de har erfaring med tidligere vaser i sølv som blir litt rustne på en måte

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Kremmerhuset og tåler vann 🙂

 6. Så vakre vaser. Hvor er de fra?
  Ha god 1. mai-helg! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kremmerhuset 😀 God helg!

 7. Lekkert! Hvor er de svarte bordene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Slettvoll 🙂

 8. Anna Lisa

  I dag har jeg vært i hagen å puslet fra 08 i et sinnsykt fint ver her på Sunnmøre! Vi sitter på terrassen her nå i singlett og shorts og nyter en bedre middag. Riktig go helg og kos dere masse !
  Ville pirte deg litt ang sola, haha
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så deilig! 🙂 Good helg! Sola har kommet hit også nå 😉

 9. Hva er den hvite «klumpen» på bordet??

 10. Favorittvinen min..mmmm

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mmm 🙂

 11. Masse god helg Caro:-) det har blitt så fint i huset deres❤️:-)

 12. For et nydelig hjem dere har, Caroline! Jeg håper helgen blir tipptopp for store og små 🙂 Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Janne 🙂 God helg! Klem 🙂

 13. For noen nydelige blomstre 🙂 Bruker å tenke på deg når jeg på fredager kjøper inn blomstre, for det har jeg nok plukka opp her inne 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det er et must med helgeblomster 😀

 14. Bara för att du är så himla fin och för att du har en blogg värd att verkligen komma tillbaka till så är du idag ett av mina 8 bloggtips!
  Tack för att du är du <3
  Kram! <3

 15. Du kommer nok til å få pepper fra både venstre og høyre for å anbefale alkohol på bloggen. Til tross for at mange andre bloggere ofte nevner alkohol på sine blogger, så forventes det liksom at du er totalt profesjonell. Jeg ser ikke problemet med at du nevner alkohol og tipser om en god vin, men Caroline politiet kommer sikkert snart.

 16. Fantastiske blomster Håper du får en riktig fin helg!

 17. Dette er ikke ment for å angripe eller noe, men jeg må bare si at bloggen din har blitt så kjedelig i det siste. Egentlig litt synd for jeg har vært fast leser nesten helt fra begynnelsen av. For eksempel dette innlegget da; du går altfor mye inn på detaljer i været, og ja, vi har skjønt at været skifter hver dag, men hvorfor blir folk fortsatt overrasket? Vi bor i Norge. Altfor mange detaljer, og alt for lang tekst.

  I tillegg er bildene dine ALTFOR lyse. Jeg må ofte skru ned lysstyrken på pcen, men selv da går det ikke an å se ordentlig. I tillegg er teksten veldig vanskelig å lese. Dette har du fått «klager» på siden du bytta design, men ingenting er gjort.

  Nei, jeg vet rett og slett ikke, om det er bloggen din som begynner å bli kjedelig eller om jeg kanskje er litt lei? Elsket bloggen din før i hvert fall.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan dessverre ikke tilfredsstille alle :/ Her om dagen fikk jeg kritikk for at bildene er for mørke, nå er de for lyse.. :p

 18. lekkert! Hvor er Eiffeltårnene dine fra? Råfine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *