du må stoppe tiden selv

– sponset stol wallebeck baby & child –  

Naia har allerede blitt over 7 måneder gammel, jeg kan ikke skjønne hvor tiden blir av. Lille vakre! Denne gangen har jeg tenkt mye på at vi kanskje ikke skal ha flere barn og derfor har jeg også vært veldig opptatt av babytiden om mulig enda mer enn jeg var da Nelia kom til verden. Jeg føler at jeg har båret mye mer, bysset mye mer, tatt inn mye mer av babylukten hennes og i det hele tatt vært mer bevisst på at jeg må nyte. Jeg husker nemlig andre alltid sa til meg at jeg måtte nyte tiden med Nelia når hun fortsatt var baby fordi tiden går så fort, men jeg skjønte ikke helt hva de mente. Jeg synes Nelia var nyfødt og baby akkurat lenge nok. Men nå skjønner jeg så altfor godt, for denne gangen har det gått i et skremmende tempo. Har det virkelig gått 7 måneder allerede? Dagene våre på barselavdelingen kunne like gjerne vært i forrige uke og jeg synes faktisk det gjør litt vondt at jeg ikke kan stoppe tiden. Bare litt. 

Jeg ammer fortsatt og det er en utrolig fin ting, så har jeg i det minste noe av babytiden igjen. Jeg håper de av dere som har mulighet til å amme babyen deres selv setter pris på den tiden det varer. Det er noe med nærheten som skapes i disse øyeblikkene som er så utrolig vakkert. Med Nelia ammet jeg til hun var 9 måneder og det var akkurat passe lenge for oss begge, så for alt jeg vet slutter det snart med Naia også. Det blir veldig rart, men samtidig kjenner jeg at det blir fint å få litt mer frihet tilbake. Noen ganger tar jeg meg selv i å glede meg til det er over, jeg føler meg låst på så mange områder fordi hun ikke vil ha flaske og fordi hun er så avhengig av meg. Så skammer jeg meg så utrolig etterpå, for denne tiden er jo bare en liten prikk i livet mitt, ikke minst en veldig viktig en, og jeg synes jo allerede at det går for fort. 

Jeg tror det blir litt som å gå gravid: det er en så fantastisk tid, men etter en periode blir du bare utålmodig og mettet på hele situasjonen. Litt sånn er det med ammingen også, spesielt fordi hun ikke vil ha noe annet enn meg og at det derfor kan være litt frustrerende til tider. Men så er det jo også et privilegium, så egentlig må jeg bare lene meg tilbake og nyte det som er nå inkludert ammingen. Tiden raser jo fra oss uansett, det er så viktig å ta vare på hver eneste dag. Alt det andre kan vi gjøre senere. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg ville med denne teksten, kanskje bare fortelle andre i samme situasjon at det er mulig å føle begge deler: både å ville stoppe tiden og å ville at det skal gå litt fortere. Jeg har uansett bestemt meg for at jeg skal sette pris på hver eneste ammestund fremover, selv om det til tider kan kjennes krevende. At jeg ikke skal stresse rundt det, men virkelig ta vare på tiden. Dette gjelder jo på alle områder i livet i dag – vi må bli flinkere til å stoppe øyeblikkene selv fordi det går så altfor fort. 

 ♥ 

101 kommentarer

 1. Sjarmerende innlegg om amming. Selv ammet jeg sønnen min til han var to år, men veslejenta mi sa selv nei da hun var halvannet.
  Men du – nå håper jeg snart du skriver et innlegg om sminkerutinene dine. Du har aldri vært vakrere enn du er nå – diskré sminke, men både øynene og huden din gløder! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det skal jeg gjøre! Er så mange som spør, så skal få ordnet et innlegg ila helgen 🙂

   1. Katarina

    Kan du lage en sminkevideo? Du som har blitt så flink til å lage videoer 🙂

  2. Du har så rett! I disse dager hvor vanvittige mengder sminke er det som gjelder, så er det forfriskende å se at noen ikke har falt i fella. Alt for mange bloggere og kjente fjes sminker seg til det ugjenkjennelige nå for tiden, og det begynner ligne tendenser vi så fra 15-åringer på tidlig 00-tallet. Caroline har beholdt sin klassiske fine sminke, og det er så mye mer kledelig. Men nå syns jeg alltid Caroline har beholdt sin stil og minner mer og mer om en moderne Martha Stewart enn en norsk blogger.

 2. Hei 🙂
  Jeg skjønner akkurat hvordan du har det. Jeg har en jente på 6,5 mnd og ei på 3,5 år (født to uker før Nelia). Og dette er nok mitt siste barn, trist og godt på samme tid. Men denne gangen har tiden gått altfor fort, og jeg sitter med samme tankene og følelsene som du. Jeg ammer fortsatt, min vil ikke ta flaske eller smokk:) Men som du skriver må vi nyte hvert sekund!:)
  Noe annet er at jeg vil rose deg for alt du får til og den flotte jobben du gjør! Du er alltid så positiv og det smitter over på leserne dine:) Jeg har fulgt deg siden jeg gikk gravid med første jenta mi, og var da i akkurat samme situasjon som deg. Bloggen blir bedre og bedre, den oser av kvalitet! Og huset deres er helt nydelig! Du gjør en kjempejobb og det er alltid like koselig og lese innleggene dine!

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fint å høre, Anne! Tusen takk <3 Ønsker deg en fin helg når den kommer 🙂 Stor klem!

 3. Så fint skrevet!
  Er i akkurat samme situasjon som deg, bare lille er 4 uker eldre enn Naia:) vet heller ikke om vi skal ha fler, så har tenkt mye på det med babytiden! Denne gangen ammer vi og nyter den tiden! Gruer meg til det er over, samtidig om det blir greit å ha litt mer frihet:) med storesøster gikk ikke ammingen så hun fikk flaske fra 3 mnd, derfor har jeg klart å glede meg over det nå!:-) ble vel egentlig det du skrev, vi er flere som tenker likt!:-)
  Klem

 4. Christine

  Ah, jeg føler det helt likt! Jeg blir på gråten når jeg ser tilbake på babybilder og små klær fra både 5 åringen og 1 åringen. Jeg synes det er forferdelig at de vokser så fort, men samtidig så fantastisk. Med 5 åringen kan jeg nå ha fine samtaler med, ha med over alt uten problem, å det setter jeg sånn pris på, MEN det skjedde alt for fort, og jeg synes det går enda raskere med nr. 2

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 går altfor fort!

 5. Hei 🙂 Hvor er skjorten di fra? Skikkelig lekker! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Gina! Tusen takk 🙂 Elsker fargen!

 6. Du rammer plet med dit indlæg! Jeg er gravid, vores første barn, som gerne skulle komme om 10 uger. Og lige nu, ønsker jeg bare at jeg skulle føde i morgen og jeg kunne holde den lille i mine arme også selvfølgelig det at få sin krop tilbage 🙂 Men du har ret, det er også med at nyde alle sparkene, at kroppen faktisk kan skabe et menneske, at vi nu har tid til at gøre som vi vil og nye ventetiden og spændingen.
  Så tak, tak fordi du mindede mig om dette!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig, Jane! Masse lykke til <3 Og gratulerer så mye 🙂

 7. Du ser fantastisk ut paa disse bildene! Make upen er perfect!
  Hvor kommer den stolen fra og hva koster den?
  Ha en fin dag:)

  1. Gyngestolen kommer fra Wallebeck Baby & Child 🙂 Denne klassiske Bordeaux gyngestolen hos Caroline er nå til salgs -15 % 🙂 http://www.wallebeck.no

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Dolly! 🙂 Den er fra wallebeck baby & child og koster 8499,- 🙂

 8. Nydelige bilder med sterke følelser!

 9. Er bildene tilgjort ?

  1. Hva betyr det at bildene er tilgjort?

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er litt usikker på hva du mener? Men jeg ammer på bildene, om det er det du lurer på? Hadde vært vanskelig å få henne til å ligge i ro hvis ikke :p

 10. ElinMathisbråten

  Så flotte bilder av mor og barnNydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elin< <3

 11. Førr et flott innlegg. Kloke, fine reflekterte og ikkje minst kjærlige og varme tanka og ord ❤️ Her kan nok mange småbarnsmødre kjenn sæ igjen.. Det største vi kan gje noen e tida våres. Den e så dyrebar. Nyt ammestunden du. Som du sei, det e jo bære en litn prikk i livet. ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 12. Susanne

  Den alderen er jo nyydelig. Den tiden rett før de begynner å krabbe og plutselig er over alt (ikke at jeg har egne barn, men har noe erfaring :)) forresten er rommet helt nydelig, og den stolen så fantastisk ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er virkelig det! Hun har blitt så stor og jeg ser jo mer og mer av personligheten hennes hver dag! Så herlig <3

 13. Hei!!
  Stilte et spørsmål på et innlegg for flere dager dager siden, rundt dette med mat og tilvenning av mat, oppskrifter osv. Til jentene dine.. er så nysgjerrig på dette, da jeg er helt i startfasen av dette selv med en liten på fire mnd. Vet at alle gjør forskjellige ting rundt dette, men er bare så interessert i å høre hvordan du har gjort det med dine:-) håper på svar denne gangen:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! De har begge fått smaksprøver fra rundt 4-5 mnd. alder og fra 6 mnd. har vi startet å gi for eks. grøt før melk 1 gang om dagen, most banan eller andre ting. Deretter blir det gjerne flere måltider etter hvert som kommer før melken, slik har vi gjort det og fått råd av helsesøster underveis med begge jentene. Det får du når du er på helsestasjonen 🙂 Vi forsøker å lage mye middag fra bunnen av, det er så enkelt og spesielt lett å fryse ned porsjoner om du for eks, har vakuummaskin 🙂

 14. For et fantastisk nydelig innlegg, Caroline. Jeg er så enig i det du skriver, og kjenner meg så godt igjen. Jeg både gruer meg og gleder meg til jeg er ferdig med å amme selv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda! Det er så fint at flere kjenner seg igjen! Så slipper vi å ha dårlig samvittighet for at vi både gleder oss og gruer oss <3

 15. Å herrefred for noen nydelige bilder av deg, eller egentlig bare bildene i seg selv var generelt heeeeelt nydelig! <3 Fikk en sånn godfølelse!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lene! Så hyggelig at du synes det <3

 16. Så fine bilder. Enig,babytiden går så altfor fort..
  Hva heter den fargen du har på veggen bak deg?

  1. Elisabeth h

   Else, det er en tapet, fra Ferm Living. Sååå lekker med den lille gull-konfetti-effekten!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det er rose confetti fra ferm living 🙂

 17. underwear brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oh, it is a nursing bra from glammom 🙂

 18. Det ser ut som en drøm å sitte i det rommet og amme! Så lyst og deilig barnerom! Lurt å ha en så god stol der inne!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er helt topp! Blir fin til mange eventyrstunder i fremtiden også, god plass til 3 🙂

 19. Hvor er stolen fra? Så utrolig behagelig ut Frykter den har en stiv prislapp da men :p Hehe

  Ha en fin dag!

 20. Fint innlegg!
  Jeg er i samme situasjon med ei jente på 4 måneder som ikke vil ta flaske. Skjønner godt hva du mener med at man dras litt mellom å ønske mer frihet, skamme seg over i det hele tatt tenke den tanken som mor, samt å prøve å huske at ammeperioden er en bitteliten del av hennes og ditt liv.

  Vakre bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 21. Det var noen nydelige bilder 🙂 Og veldig fint å lese litt om dine tanker om amming!! Fullstendig lov å ønske seg litt «fri» igjen.

 22. Hei! Så flotte føtter du har, kan du skrive et innlegg om hvordan du fikser dem? Gjør du det selv, eller går du til fotpleier? Veldig aktuellt nå som det igjen er sesong for bare føtter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fikser dem selv nesten hele året, men tar meg gjerne en runde til fotpleier før sommerferien 🙂 Synes scholl har gode produkter til hjemmebruk 🙂

 23. Tenker mye av det samme. Mi jente e fire mnd. Gått rasende fort, graviditeten tok en eeeevighet da.. 😉 Glede meg til og bli helt meg selv igjen. Samtidig så vil jeg ha disse ammestundene foralltid. Min lille skatt<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 24. Er bildene redigert? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle bildene på bloggen blir etterbehandlet, ja 🙂

 25. Så utrolig fint skrevet, dette var inspirerende

 26. Som jeg kjenner meg igjen!! Har én gutt på 4 1/2 år og én på snart 7mnd…i og med at det er siste gang med baby har jeg stresset fælt med at jeg må kose meg og nyte, men helt ærlig har jeg bare blitt enda mer stressa av det Ammet til 9mnd med førstemann, men nå ser det ut som denne kosen er over også med andremann, han biter så fælt:( Når jeg tenker tilbake på begge barselperioder, tror jeg nesten jeg kan si at jeg kosa meg mer med nr.1, man føler ikke stresset/presset på samme måte. Heldigvis har alle perioder hver sin sjarm:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er sant! Det har de, Tonje <3 Uff, den bitingen ja! :O Det var sånn det sluttet med Nelia :p Naia har prøvd seg et par ganger hun også – GLEM DET! Er så vondt :O

   Klem!

 27. Dette innlegget likte jeg veldig godt, og jeg liker at du skriver sånn som det er! Jeg kjenner meg veldig godt igjen! Tiden går skremmende fort, og man vil nyte, samtidig som man gleder seg til den neste fasen som også blir både koselig og spennende 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så fint at flere kjenner seg igjen <3

 28. Hei,

  Ville bare si at det er stor respekt av deg at du prioriterer å ha med og amme Naia på jobb, at du tar henne med deg og prioriterer henne når du helt sikkert kunne funnet på masse annet og hundrevis av unnskyldninger. (Ikke bare jobb men også utdelinger etc.)
  Det er så lett å nedprioritere amming og jeg ser det bare mer og mer hos den yngre generasjonen.
  Har hørt mye om at det er så gammeldags og at man får hengpupper etc etc.
  Du har gode verdier Caroline. Håper flere ser opp til deg her!
  God kveld til den fine familien fra meg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var veldig fint å lese, A! Tusen takk for at du tar de tid til å skrive <3 Det skulle bare mangle at jeg ikke prioriterte det, hun er jo det viktigste! Håper virkelig ikke at nedprioritering av amming blir en trend, det er jo så viktig. Hengepupper er bare tull! Hah! Ha en superfin kveld <3

 29. Kjersti

  Flott sponset stol. Hvor får man tak i en slik?

  1. Disse gyngestoler kommer fra Wallebeck Baby & Child. Denne klassiske Bordeaux gyngestolen som Caroline har hjemme hos seg, er nå til salgs -15% på http://www.wallebeck.no

 30. Hvilken skostørrelse bruker du ? :O

  1. Caroline Berg Eriksen

   38 / 39, litt avhengig av hvilket merke, modell etc. Men hovedsakelig 39 og noen ganger 40 (Louboutin) 🙂 Du sikter sikkert til at føttene mine ser lange ut og det gjør de i virkeligheten også, sånn har jeg alltid vært. Lange fingre og lange tær, lange armer og så videre 🙂 Men jeg bruker altså 39 🙂 De ser nok litt lenger ut på bildene fordi bildene er tatt nedenfra 🙂

 31. Hei, fra dagens snap observerte jeg et fint trillebord i gull og marmor, helt nydelig! Hvor har du funnet dette? :))

 32. Lise Mari

  Du har en fantastisk ro over deg. Du fremstår som en utrolig god mamma, og som et godt medmenneske i mine øyne. Gode verdier har du også, flott er du ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Lise Mari! Tusen takk <3 Stor klem til deg!

  2. Veldig enig med Lise-Mari 🙂 godt sagt!

 33. Har du link til jakken du har på snap i dag?

   1. where

 34. Hva vil du med dette innlegget? Hove inn annonseinntekter kanskje?
  Veldig logisk å kjøpe en overdimensjonert ammestol når man snart skal slutte å amme.

  – Latterliggjøring og usakligheter er moderert bort i denne kommentaren –

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tjener ikke en krone på dette innlegget, Birthe. Stolen ble sendt til meg som en gave i forbindelse med fødselen til Naia. Det er lenge siden jeg fikk den, men pga. oppussingen så har vi ikke tatt den i bruk før nå.

 35. Jeg fikk mitt første barn samme dato som du fikk din yngste, og jeg vet akkurat hva du mener! Føler på det samme. Tiden går så fort, og selv om det å se ham vokse seg stor og sterk gir meg all verdens glede er det virkelig vemodig å tenke på at jeg aldri får igjen disse øyeblikkene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 36. tusen takk for svar:) Kul jakke og flott blogg;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bate hyggelig! Tusen takk, lila 🙂

 37. Karoline

  For noen bilder! Sier virkelig mer enn tusen ord!
  Har selv ei på 5 uker og jeg nyyyter hver dag og hver amming, for gud som tiden fyker! Føltes ut som det var i går jeg fikk henne på brystet, men lillejenter er allerede så stor, etter kun få uker.

  Du ståler, og virkelig skjønne jenter du har, begge to!

  Kunne gjerne tenkt meg et innlegg hvor du tipsene om ammevennlige klær, som alikevell ikke er de typiske ammeklærne. Sliter såååå med å finne noe jeg syntes er fint:(
  Blusen du har på deg her var jo bare nydelig!

 38. Bare nydelig. Og så kan jeg ikke spare meg fra å tenke at dere absolutt burde få et barn til! Særlig når dere er så heldige med resultatet hver gang Jeg har selv to, og angrer nå livet av meg på at vi ikke valgte å prøve å få nr tre før det var for seint. Råder mitt er: hvis man i det hele tatt lurer på om man vil ha ett til, prøv! Å angre er så veldig veldig kjedelig.. Men uansett! Ikke min sak! Nyt nydelighetene du har i fulle drag❤

 39. Ingrid Grace

  Så varmt og várt innlegg. <3
  Kan skjønne det er en fin tid, og trist at den går mot slutten.
  Nydelige bilder. Kos dere masse i deres vakre nydelige hjem. <3

 40. Inger dahl

  Hei
  Åh det er så fint, fint innlegg du deler med oss å så koselig å ta vare på tiden.Barn trenger det øyeblikket som er bundet mellom mor og barn,NYT;)
  Mitt barnebarn blir to år i Mai,lita tullemor på 9 kilo og med bein i nesa.Mammaen ammer henne enda,det er så fint,å lillemor nyter og trenger de dråpene;)
  Nyt å kos deg Caroline,fantastisk dyrbar tid med dyrbare dråper..

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 41. Iseline

  Som om jeg skulle skrevet det selv <3 Har en babygutt på straks 5 mnd og føler akkurat det samme du beskriver..! Min vil også kun ha brystet, ikke smokk engang.. Har ei jente på 7 år fra før, og synes absolutt som du at nå går det så mye fortere! Jeg skal ikke ha flere barn, men går og nusser og snuser på lille så ofte jeg kan omtrent <3

 42. Fine bilder, koselig innlegg som jeg likte – helt til det gikk opp for meg at det var reklame, dette også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er ikke reklame, men en sponset stol som jeg sitter i fordi den er på rommet til Naia og fordi jeg ammer i den. Fordi den er sponset, så må jeg merke det. Jeg bestemmer selv om jeg ønsker å bruke den eller ikke. Innlegget handler ikke om stolen.

   1. Reklame og spons blir for meg nesten det samme – spesielt her som firmaet som sponset stolen var raskt innpå for å fortelle hvor den kom fra.
    Men for de som forstår seg på det er det sikkert forskjell.

    Uansett, innlegget var koselig.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er to vidt forskjellige ting 🙂 For det første får jeg ikke en krone for å skrive innlegget, og for det andre er det ingen som på noen som helst måte styrer hva som skrives i innlegget eller vises frem av bilder. At firmaet som sponset stolen kommenterer hvor den er fra er ikke uvanlig, det skjer rett som det, også med produkter som ikke er sponset. Hvem som helst har lov å kommentere, og da er det jo naturlig at firmaer som føler det er relevant kommenterer hvor produktene er fra.

   3. blir litt potit potet da Caroline. Sponset/reklame går jo på hvordan ting blir oppfattet. Resten er jo juss. Poenget er at firmaet ble markedsført så kan man kalle det hva man vil. Shit er fortsatt hvit selv om det er pakket i folie hvis du skjønner..

   4. Caroline Berg Eriksen

    En grov forenkling, men du må gjerne oppfatte det sånn. Jeg velger å tro at de fleste andre har et litt mer nyansert syn på ting og ikke ser alt svart hvitt 🙂

 43. Så fint innlegg❤️ Nydelige bilder og budskap Har selv en gutt på 1 1/2 år og kjenner jeg savner den tiden, selv om amming ble alt annet en fint for oss. Men still, babyduft og den nærheten Får plutselig akutt lyst på nr 2. Men er nesten sikker på at det blir bare en til og da har jeg lyst å spare det litt til Magisk å være gravid og å få være mamma❤️

 44. Vil bare gi deg tommel opp for å være en god ammeambassadør!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marte <3

 45. Vakkert!! ❤❤

 46. Nydelig du er, syns damer som ammer ser så avslappende og vakre ut <3 Det er så kledelig og fint. Tiden med barn går jo kjempefort ja, men å klare å legge merke til noen øyeblikk å sette pris på de gjør nok at man faktisk tar det hele mer innover seg <3

 47. <3 det er så fantastisk å se at du skriver om amming! Selv har jeg en på 9 mnd og ammer fortsatt, og det er det beste i hele verden. Samtidig føler jeg det er på tide med nattavvenning og kanskje trappe ned litt på ammingen nå. Jeg husker du skrev litt om at dere prøvde nattavvenning en liten stund og fikk det til? Kunne du ha skrevet ett innlegg om hvordan dere gikk frem med nattavvenningen? Jeg trenger virkelig tips.. jeg er ikke tilhenger av skrikekurer, og får vondt helt inni sjelen min når pappaen tar han og han bare gråter fordi han vil ha pupp :/ men det er kanskje den veien man må gå uansett? Så lenge de får trøst av en av oss? Tipper flere er interessert i å lese om dette (eller jeg håper ihvertfall det) 🙂 uansett, stå på! Du er flink 🙂

 48. Kjenner meg så godt igjen i det du skriver, og jeg er helt enig: det er lov å kjenne på begge deler, at vi ønsker litt mer «frihet» samtidig som man ikke vil at det skal slutte for det er jo så koselig også 🙂 Lillegutt er snart 9 mnd., og jeg håper å amme han lenge, men man vet jo aldri, så jeg prøver å nyte øyeblikkene med amming så mye som mulig. Selv på natten da jeg er trøtt som en «dupp», men akk så koselig, helt stille, bare oss to – den varme lille kroppen inntil min som bare vil kose mamma`n sin <3 Det er øyeblikk som dette som gjør at man glemmer hvor trøtt og sliten man faktisk er til tider <3

 49. Nydelig skrevet! Her tar heller ikke min flaske, han er snart 8 mnd, og syntes det er så fantastisk at jeg, JEG, har klart å gi denne lille vakre skapningen næring og gitt han det han trenger til å vokse! Helt herlig! Nyter, nyter, nyter!!

 50. Ammetiden er såå fin! Selv ammet jeg til lille var ca 16 mnd, og det var helt nydelig hele tiden, selv om det til tider både ble biting og turn under ammingen. Det er liksom noe spesielt med den kontakten ❤ Gleder meg allerede til nestemann skal ammes, selv om jeg ikke skal ha en til enda, og det bare er 3 mnd siden jeg sluttet å amme

 51. Fin jeans! Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra nakd 🙂

 52. Camilla Gudmundson

  Anbefaler du denne stolen? Hvordan er den å sitte i? Jeg vurderer å kjøpe den, men pga avstand så får jeg ikke prøvd den.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er helt nydelig! Og den er like fin til lesestunder som til ammestunder <3

 53. Camilla Gudmundson

  Hva heter krakken og passer den like godt til stolen som krakken som hører til?

 54. Hei,
  Jeg vurderer også denne stolen, men rygghøyden er kun 74cm.. kan jeg spør hvor høy du er?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *