french twist

Jeg har blitt så glad i rødt og har egentlig brukt det veldig mye den siste tiden, synes fargen gir så mye til et ellers kjedelig plagg og dessuten popper den virkelig. I dag fikk jeg ikke til tørklet i håret som jeg egentlig hadde planlagt, så da tok jeg det rundt halsen i stedet. So french! 

jeans nakd / solbriller gina tricot / topp bikbok / sko mango / veske saint laurent 


I dag har vi vært hjemme alle fire, jobbet mellom slagene og timene har gått så fort. Nelia har vært pjusk og våknet skikkelig slapp og superforkjølet, så da ble hun hjemme under dyna på sofaen for å være på den sikre siden. Det er så store værforandringer for tiden at den lille kroppen sikkert er helt forvirret – er det vår eller vinter? Heldigvis virket hun bedre allerede før hun skulle legge seg, så håper jeg bare formen er på topp igjen i morgen 🙂 Jeg føler at jeg har fått utnyttet tiden godt i dag likevel, og etter to do-jobblisten min satte vi i gang med rommet til Nelia. Nå er det ferdig (!!) og jeg gleder meg til å vise dere hvor fint det har blitt! Denne kvelden står egentlig svømming for hele familien på planen, men det får heller bli neste uke når alle er hundre prosent igjen. Veldig synd, det er jo ukens høydepunkt! I stedet har jeg et superspennende prosjekt foran meg denne kvelden: pakke ut av koffert. Bah. Har utsatt og utsatt, men innser nå at det bare må gjøres. Det er jo faktisk NOEN dager siden jeg kom hjem fra Oslo nå og det har stått nederst på listen min hver dag siden. Jeg bare «Oiii…. Det ja. Neeei. Det rekker jeg nok ikke i dag heller, nei. Natta!» Haha! Men i dag blir det en tykk strek over og en tom koffert inn i kottet, for nå må jeg bare. Håper dere har en LITT bedre kveld foran dere 😉 

20 kommentarer

 1. Legemamma

  Herlig innlegg! Du stråler, og dere virker som en utrolig balansert og kjærlig familie. Heier på dere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! Ha en deilig natt 🙂 Klem!

 2. Du stråler! Bloggen din blir bare bedre og bedre, og når jeg alt mener den har vært den beste lenge. Det er ganske bra gjort! Veldig morsomt å se bilder av barna i blant, der har dere nok funnet en fin balanse som føles naturlig for dere. Ha en fin uke videre til deg og dine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så innmari fint å høre, Calina! Virkelig! Tusen takk <3 Stor klem!

  2. Elsker bloggen

   Eniiig. Du e så goooo
   Koseligste bloggen :))

 3. Hvilken klokke er det du har på hånden? Den var kjempefin! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Daniel Wellington 🙂

 4. Så godt å høre at det er flere enn oss som holder barna hjemme når de er litt pjusk, selv de nødvendigvis ikke har feber! Det tror jeg de har godt av <3 PS: du kler rødt utrolig godt!

 5. scarf brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Divided 🙂

 6. Hei Caroline. Du er en sann inspirasjon. Vi skulle hatt flere som deg <3 Leser bloggen din hver dag 🙂
  Men over til noe helt annet…. Isen din, den er så fantastisk god og jeg spiste mye av den i året som gikk. Er det muligheter for at den kan selges i andre butikker også? Slik som feks coop eller ikke minst kiwi? Jeg bor ikke i en by, så vi har ikke rema 1000 eller 7 eleven i nærheten. Det er så greit å ha ett bedre alternativ når barna og mannen vil stoppe å kjøpe is om sommeren 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg, så innmari hyggelig å høre 🙂 Tusen takk! Enn så lenge selges den dessverre kun i rema 1000 og shell 7/11 og Narvesen :/ Jeg skal pushe på for å forsøke å få den flere steder 🙂

 7. Du kler rødt 🙂 Har du noen tips til hvilken type rødfarge som passer til en lys og kald hudtone? Føler fort det kræsjer helt på meg :O

 8. Enig meg flere at du straaler om dagen Caroline !
  Hadde blitt finere med svart jeans tror jeg;) digger briller!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig! Skulle gått for sorte :p Men disse er så comfy :O Tusen takk, Dolly! Stor klem!

 9. Wow så fin du er, du stråler for tiden! Vakrere enn noensinne ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så veldig hyggelig å høre! <3

 10. Haha, jeg vet virkelig ikke hvorfor, men å pakke ut av kofferten min er noe av det beste jeg vet! Får så utrolig system inni hodet :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, send noe av den motivasjonen over til meg! :p

 11. Sunniva

  Hei synes bloggen din er så fin og inspirerende. Sitter å leser mens jeg ammer min 6 uker gamle prinsesse, jeg ser at du ammer din lille også og du har så mange lekre klær som feks den blusen, jeg lurer på når du har på deg en sånn med bare skuldre, hva slag bh bruker du, finnes det ammevennlige bh’er uten stropper? Har låst meg litt fast til de vanlige amme-bh’ene og toppene, men vil så gjerne kunne ha på meg noe finere men som likevel er ammevennlig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *