green week – nye tilbud hver dag hos get inspired

– annonse – 

Denne uken er det Green Week hos Get Inspired og det betyr at de slipper nye tilbud hver eneste dag hele uken! I dag startet de med tilbud på alle tights og du får 25-50 prosent på alt som du finner HER og her er en lite oversikt over mine favoritter! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER  

tights HER / topp HER 


Jeg sitter fortsatt i treningstøyet, men tenker å ta tak akkurat NÅ og få løpt meg en tur 🙂 Er ikke noe fan av kveldstrening i det hele tatt og spesielt ikke rett etter middag, men det har ikke vært mulighet tidligere i dag, så da må det bare bli sånn. Hallo hold og halsbrann! Haha 🙂 Uansett! Ny treningstights pusher meg i det minste hakket mer i riktig retning, denne har så fantastisk mønster synes jeg! Nydelige fugler og blomster ♥ 

14 kommentarer

 1. Mye fint treningstøy 🙂
  Jeg lurer på en ting: Merker du en forandring på kondisjonen og styrken etter du har blitt mamma? Jeg har en liten gutt på 3 år, og før jeg fikk han trente jeg endel. Jeg erfarer at jeg aldri tidligere har vært sterkere, hatt større muskler (ikke minst i armene) eller bedre kondisjon…og grunnen er enkel – jeg leker med min lille hver dag <3 Det er sjelden et rolig øyeblikk, og med løft og bøy og hopp og lek, ja da trengs ikke mer for min kropp når dagen er slutt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hmm, jeg har ikke tenkt over det annet enn at jeg vet at armene mine har blitt sterkere 🙂 Bærer jo store deler av dagen :p

 2. Likte veldig godt tights nr 3 der. Kanskje jeg må ta fram lommeboka mi i løpet av uka og shoppe litt.

 3. For noen nydelige farger på klærne dine 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Dette settet er så fint 🙂

 4. Så fin tights 🙂

  Får du disse gratis ? Du skrev for en liten stund siden at det meste av klærne dine betaler du selv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jeg også 🙂 Dette er en annonse for Get Inspired og disse klærne har jeg derfor valgt meg ut selv og fått tilsendt gratis 🙂 Det står annonse øverst i innlegget 🙂

   1. Skjønner 🙂 da kan du ikke si at at du betaler for det meste selv når det gjelder klær og at det er lite som er gratis. Treningstøy er dyrt det 🙂 .

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo? Treningsklærne mine utgjør kun en liten del av garderoben min.

 5. Veslemøy

  Hadde elsket å få noen bilderedigeringstips! Bildene dine er alltid så flotte, men kanskje bruker dere bare et veldig bra kamera og er flinke med lys? Fine er de uansett!
  God tirsdag 🙂

 6. Elsker bloggen

  Hei nydelige du. Liker så godt, alt du serverer på bloggen.
  Hvordan er denne bh å løpe i?
  Du inspirerer og har gitt meg så mye. Tusentakk 🙂
  For lenge siden fikk du meg til å bestille stayinplace sportsbh. LOVE. den uten klips på ryggen. Litt trang å få på, men perfekt å løpe i. De selger ikke den lenger.
  Men d å følge dine råd er digg. Så anbefal meg en god løpe bh.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre 🙂 Den er fin å løpe i synes jeg, sitter godt på plass 🙂 Litt liten i størrelsen, så gå gjerne 1 strl. opp 🙂 Stay in place er fantastisk!

   Klem!

 7. Iseline

  Så nydelig treningssett du har på deg, digget spesielt toppen! 😀 Men, unnskyld meg, dette er ikke vondt ment eller noe i den retningen i det hele tatt, men så utrolig tynn/smal du er rundt magen/midjen! Lurer på om du har lyst til å si noe om du naturlig er så tynn eller om det er fordi du trener masse magemuskler for å holde deg slik? 🙂 Holder du inn/strammer magemusklene på bildene her? Bare ren nysgjerrighet, ikke noe stygt ment i det hele tatt, er bare fascinert over hvor forskjellige kroppene til oss mennesker kan være 🙂 Ha en god dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er naturlig slank og har alltid vært veldig smal i midjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *