bad nummer 2: før og underveis

Hei hopp mandag! Vi har kommet et stykke med bad nummer 2 og det vil jeg vise dere! Så langt har vi lagt nye fliser på gulvet og på veggene, byttet ut skjenken og malt taket. Det som gjenstår er å få på plass et speil, bytte ut lysbrytere med noen i sort, kjøpe inn et nytt toalettsete og male døren samt lister. Eventuelt bytte hele rammen rundt også. Så skal jo ting som knagger, toalettrullholder og så videre på plass. Og så skal vi selvfølgelig ha dusjvegg og den blir så fin! 

Her skal det inn en industrivegg i sort stål 🙂 Lekkert! Gleder meg til å vise dere mer, men enn så lenge ser det slik ut: 

marmorfliser + hexagonmarmorfliser fra ulfven / veggfliser er flisekompaniet / baderomsskjenk fra classic living 


Det blir så fint! Synes ikke du også? 

128 kommentarer

 1. Hva gjorde dere med de gamle flisene? Ble de hugget bort? I så fall lurer jeg på om det er en stor jobb. Vi har et helfliset bad som jeg har lyst til å fornye helt og lurer på hvordan man går frem når man skal ha nye fliser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   I utgangspunktet skulle vi bare legge flis på flis, men de mente at det ville gå raskere å bare rive ned alt på veggene, så da gjorde vi det 🙂

 2. Therese

  Litt harry etter min mening, men fint dere liker det.

 3. Rålekkert. Så bra at noen tar andre valg enn hva som er evt. i tiden osv. Mørke farger trenger slettes ikke være dystert. Skapet/ vasken var nydelig. Gleder meg til ferdig resultat.

  1. Dette var en merkelig kommentar mtp at det nettopp er sort som er «inn i tiden» nå. Dersom man følger bare LITT med på interiørfronten har man fått med seg at det mørke har vært inn som en erstatning på den hvite trenden som har vært i så mange år. Om noe, så er dette nærmere mainstream enn originalt.

  2. Det er jo nøyaktig det de gjør som er inn for tiden. Mørke vegger og mørk interiør er nøyaktig det som er trendy.

 4. Så utrolig lekkert det har blitt og blir <3

 5. Såååå stilig For en lekker smak Helt enig Beste blogger og du virker så jordnær og ekte også klem

 6. Christine

  Synes det er så ufattelig uforståelig med dere som kommenterer at det ikke blir fint. De har pusset opp badet, slik de vil ha det, så kommer dere å kommenterer at det ikke ser bra ut. Altså, hva forventer dere ut av disse kommentarene? At de skal rive det å pusse det opp på nytt..? Haha, mennesker altså.
  Gjør akkurat som dere vil Caroline, syns dere er kjempe sportye som velger noe ikke alle andre har! Dere er tøffe 🙂 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christine 🙂

  2. Hvis Caroline ikke vil ha tilbakemelding så trenger hun heller ikke spørre hva vi synes.. er en ærlig sak å si at man personlig ikke liker det. Men, det er jo de som bor der og som skal trives med det. Hvis man ikke vil ha tilbakemeldinger så trenger man heller ikke etterspørre tilbakemeldinger. Synes det blir feil å kritisere de som ikke liker det.

  3. De som kommenterer dette svarer på spørsmålet nederst i innlegget: «Syns ikke du også?» Da inviteres man til å si meningen sin. Når man velger å pusse opp med publikum, og attpåtil ønsker publikumets mening, da er det ikke annet å forvente enn at alle type meninger dukker opp! Det er ikke mer «ufattelig uforståelig» enn det.

   Jeg tviler sterkt på at de som ikke syns badet ble fint sitter med en forventning om at badet skal endres på av den grunn.

  4. Haha nei selvfølgelig ikke, men Caroline spør jo etter lesernes mening:p svarer ærlig

  5. Elisabeth h

   Akkurat nå spurte faktisk Caroline om hva folk synes, så det er ikke så rart at folk sier at de ikke er så enige i at det ble fint. Men forøvrig er det ellers mange negative og lite konstruktive meningsinnspill og påpeking av slurv/feil/mangler. Jeg tenker at hyggelige tilbakemeldinger alltid er bra, og at det er lov å si at man ville valgt annerledes de gangene Caroline etterspør folks mening.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Helt enig, Elisabeth 🙂 Folk har jo ulik smak, det må man jo bare akseptere, men enkelte bør virkelig lære seg å komme med konstruktive innspill. Det går an å være hyggelig selv om man ikke liker noe 🙂

  6. Hun spurte jo om hva folk synes!

   1. Christine

    Fortsatt måten folk gir sin tilbakemelding på som er helt bak mål. Noen er så ufyselige noen ganger. Var mest det jeg mente. Så dere som kommer med konstruktive tilbakemeldinger, slapp av 🙂 Regner med de fleste selv ønsker å få konstruktive tilbakemeldinger om de ber om det, ikke noe svada-svar for å lire av seg sine negative kommentarer. Tommel opp for dere fortsatt, Caroline! 🙂

 7. Superlekre farger og materialer, fargene likte jeg skikkelig. Hadde vært vindu der hadde det vært perfekt, men hadde fått «klaus» på det badet, og vært redd for vranglåsen…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig i at det mangler et vindu! Men dessverre er det vanskelig å få til :/ Det var visst opprinnelig noe annet her, et kott kanskje? Men en eller annen tidligere eier har gjort det til bad 🙂 Kjekt med to bad likevel da 🙂

 8. Dere som ønsker alt HVITT og lyst til en hver tid, uansett rom – dere henger virkelig ikke med! Hvitt kan du se i de tusen hjem, utrolig upersonlig, come an!

  Nei, fra spøk til alvor. Caroline, du er tøff!! Dette var dødskult, helt rått at dere kjører på med den lukseriøse, klassiske og personlige stilen! Jeg digger den, og ønsker meg tilsvarende selv. Kontraster gjør stor forskjell, og alle som kjører på ton-i-ton med hvitt, grått og beige har gått glipp av noe. Bare vent å se om noen år, så vil alle se hvor RÅSTILIG mørke farger kan være.

 9. Hahaha, nå holdt jeg på å dette av stolen her – mange ganger har du jo hatt «etter»-bildene først i innlegget, og jeg trodde det var slik denne gangen også. Isåfall hadde jeg måttet vært ærlig og sagt at det var en total stilkræsj mot resten av huset! Men selvsagt tok jeg feil, og det så SÅ lekkert ut! Gleder meg til å se fortsettelsen!

 10. Det ble tøft:-) jeg verker litt i fingrene etter å bytte toalettet til et vegghengt, men ellers ser det veldig stilig ut!

 11. Lekkert !! Men personlig synes jeg toalettet trekker mye ned..

  1. Er det ikke det vi har toaletter til da? 😉

  2. pun intended?

 12. Kjempefint!! Er det Carrara marmor på gulvet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du likte det! 🙂

   Ja, det er det 🙂

 13. Herreguuuuuuuud så lekkert !!! Wow… wow…wow….

 14. Siden du spør; mange fine detaljer, men ikke helt min smak. Det minner meg litt om en ungkarshule, mangler bare steamdusj og billig manneparfyme.

 15. Helt nydelig bad! Personlig ville jeg nok byttet ut toalettet med vegghengt klosett, men uansett rålekkert! Veldig gøy å følge oppussingen, takk for at du deler! Norges klart beste blogger er du, en av de få som fortjener plassen på topplisten!

 16. Likte det kjempegodt! Tror industriveggen virkelig blir prikken over i’en!

 17. Veldig dystert . Men smak og behag

 18. Utrolig lekkert! Ser for meg hvor fint det blir med den sorte industri veggen, gleder meg til å se! Så fint hjem dere har/er i ferd meg å skape

 19. Dødslekkert! Fantastiske fliser! Kommer til å bli så stilig med veggen, og tenk å stå der og dusje i den fossefalldusjen. Kan ikke skjønne de som ikke syns dette er et vanvittig fint bad 🙂

 20. Veldig stilig 🙂

 21. Hva er egentlig industrivegg? Googla det, men ble ikke klokere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/02/22/interiorprat-smijernsvegg/ 🙂 Smijernsvegg er et annet ord 🙂 Og sikkert et bedre!

 22. Wow den sorte perle 🙂 Ble veldig fint 🙂

 23. Dritlekkert!!!!! Håper du tar inn en stor grønn plante, det hadde blitt så fint!

 24. Ikkje heilt min smak, men utrulig lekkert og gjennomført. 🙂 Ser det er ein heilhet i huset dåkes, og blir spennende om du velger å lage ein houstour video. Gleder meg uansett til å sjå ferdig resultat! Litt grønne blomster og interiør gir det nok prikken over i´en 🙂

 25. Heilt raott 😀

 26. Barnehagelæreren

  Lekkert og flott bad, med godt gjennomtenkte løsninger. Jeg syns sort er litt hardt på en baderomsvegg når badet ikke har vinduer eller noen kontraster til å myke det opp, men det er jo min personlige smak.

 27. Cecilie

  Nydelig bad, tror det hadde blitt fint med en stor rund speile over vasken 🙂

 28. Finnes det bare mulighet for vann ut av topphengt dusjhode (ikke vegghode eller løst armatur)? Det tror jeg dere kommer til å angre på. Umulig å dusje uten å vaske håret og det er håpløst (krever mye jobb) å skylle kroppen ordentlig fri fra såpe el. Badet var ellers greit nok, men ikke min stil.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, absolutt 🙂 Det som henger der nå er det som var der tidligere. Det var tilkoblet en (hvit) plastslange med løst armatur som ikke var spesielt fint, og det har vi selvsagt tenkt å erstatte med noe nyt 🙂

 29. Må si at dette ikke var helt etter min smak. Alt for mørkt og dystert.
  Men så lenge dere trives med det så er det det viktigste.

 30. Ikke min smak heller, siden du spør etter lesernes meninger 🙂 Syns badet ligner veldig på toalettene på TGI Fridays sine på Aker brygge. Syns det på en måte er stilig, men på en annen måte er er det upersonlig og dystert ut.

 31. Hm…nå er svart og rødt kanskje de fargene jeg ikke ville valgt på et bad men smak og behag. Når det er sagt, fargen satt til side, så syntes jeg det ble utrolig fint og gjennomført, alt klaffet 100% og alt stod i stil til det andre. SÅ mye bedre enn det det var før, det ble litt for marint og «seileraktig» for min del.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rødt skal vi ikke ha på badet 🙂 Tusen takk, Bibi!

 32. Lekkert, helt herlig lekkert

 33. For.et.bad!!!!!! Altså herreguuud så lekkert! Veldig gjennomtenkt og vakkert, fyflate for en fryd det må være å gå inn på dette rommet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk 😀 <3

 34. Wow det er blitt utrolig fint! Spennende å løfte et helt vanlig bad til noe stilig og eksklusivt. Well done, Caroline! Er spent på industriveggen du snakker om. Ha en fin dag:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese dette, tusen takk 😀 Ha en deilig onsdag!

 35. What is the name of black tiles?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I don’t know :O But I can find out and post it in my next update 😀

   1. Ok.They are 10×20 ???

   2. Caroline Berg Eriksen

    Yes 🙂

 36. Jeg får en sånn kongelig følelse rundt stilen i noen av rommene deres! Det er ikke noe jeg personlig hadde valgt, men jeg syns det er utrolig tøft. Jeg får bare alt for fort en sånn «gjemsøkt» følelse når jeg er i hus, eller offentlige bygg, med den stilen.

 37. Veldig fint! Jeg digger sorthvite bad.

 38. jeanette

  Hei 🙂
  Badet er bare kjempe lekkert. Men skal jeg utsette på noe som er en fille ting…. så er det den stikkontakten på veggen . Der burde du kjøpe en sort. de er kjempe fine.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *