neste yrke: gartner

Ikke akkurat! Men fy søren, så godt det var å bare være ute i dag, holde på i hagen mens solen varmet i ryggen og se at ting faktisk gikk fremover 🙂 Vi har holdt på i flere timer og alle de minste blomsterbedene er helt luket for både ugress som allerede har rukket å bryte seg frem til overflaten og løv som har lagt seg i tykke lag så å si overalt. Nå skal vi bare fylle på med bark og så har vi bare 70 ganger det samme arealet igjen. Haha! Vurderer å sette bort det siste arbeidet til noen som kan det, for det er så store områder at jeg er redd det vil ta evigheter, men vi får se! 

Lars-Kristian har høytrykkspylt hele gårdsplassen, blåst steder fri for løv og raket i minst like raskt tempo som meg 😉 Jeg har vært på Plantasjen og handlet inn noen flere buksbom til uteområdet, rett før hentet jeg Nelia i barnebursdag, så hun var med meg og fylte handlekurven full med blomster hver gang jeg så meg om etter noe annet! Haha, så ivrig 🙂 Men jeg tør ikke å handle inn blomster helt ennå tror jeg, er så typisk min flaks at alle bestemmer seg for å skrumpe helt inn før jeg i det hele tatt rekker å nyte dem skikkelig.. Men før 17. mai en gang – det er målet. Da skal mye være klart! Det skal bli så fint her 🙂 Å! Plutselig kjente jeg på meg at jeg gleder meg skikkelig til 17. mai, en av de beste dagene i året! 

– hvisketiske 🙂 – 

– refreshments! – 


I dag kjenner jeg etterdønninger av uken som har vært, jeg er så sliten! Det startet vel egentlig i går kveld, men jeg følte meg så klar for en effektiv dag da jeg våknet i dag og solen skinte, så jeg har vel oversett den snikende trangen til å legge meg ned og bare slappe av. Haha! Følelsen falt over meg nå når jeg sitter her og skriver til dere, men jeg kan ikke gi etter helt ennå, for jeg må planlegge den kommende uken og få unna litt andre ting sånn på tampen av dagen også. Håper deres søndag har vært helt super! Vi sees til en ny uke i morgen 🙂 Gleder meg! 

100 kommentarer

 1. Ann Kristin

  Elsker solbrillene!! Hvor er de fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Gina 🙂

 2. Hvor er solbrillene fra? Utrolig lekre 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Gina Tricot 🙂 Tusen takk!

 3. Må bare si at du har sinnsykt fine bryn her på disse bildene
  kan du ikke vise i en video hvordan du gjør det ?? Bruker du blyant eller pensel ?!?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, det kan jeg gjøre 🙂 Jeg bruker bare blyant 🙂

 4. Bestemamma

  Nelia har en veldig fin dress på seg.. Hvor kommer den fra..?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Name it 🙂

 5. Åh så nydelig dress Nelia har på❤️Hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra name it 🙂

 6. Katrine

  Nysgjerrig som jeg er lurer jeg veldig på hvilket objektiv disse bildene er tatt med? 🙂

  Og så deilig å jobbe ute i hagen nå, gratis d vitamin og frisk luft!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er tatt med Sigma 50mm ART f1,4 og Canon 70 – 200mm f2,8 🙂

 7. Så utrolig fin dress Nelia har på seg, søteste dressen jeg har sett 🙂 Også så stilig hageredskaps belte, hun er klar for hagearbeid ja hehe så søt 🙂 Så fin den Ganni genseren din, stilig gartner dame 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi, tusen takk <3 Lille vakre!

 8. Vil bare gjøre deg oppmerksom på at Buksbom er ganske giftig. Vi visste det ikke så vi kjøpte planter, og fikk beskjed av naboen at han ikke likte det.

  1. Naboen din skulle spise de? Buksbom er giftig ja, men ikke til noen fare for dyr eller mennesker. Såfremt du ikke spiser en hel kule eller busk da, de smaker ikke godt, så ingen spiser de. Taxus, Barlind derimot, de er giftige og dreper flere rådyr hver vinter. Ikke bry deg om hva naboen sier så lenge du planter det på tomta di 🙂

   1. Selvsagt skulle ikke naboen spise av vår hekk:))), han var jo ikke gal, men han var redd for ungene sine. Han sa at hele planten var giftig.

 9. Hei! Hva slags planer har dere for det utvendige? Vil dere male, endre på fasaden eller eller lage til ulike områder i hagen (sittegrupper osv)? Synes ikke fargen på kledningen og uteområdet generelt uttrykker den fine stilen dere har innvendig, og jeg er så spent på hva slags planer for å gjøre alt mer helhetlig ☺ Gleder meg til å se ☺

  1. Caroline Berg Eriksen

   På sikt ønsker vi å male huset, men slik det ser ut nå, så er ikke det en prioritet med det første. Men det skal bli gjort 🙂 Ulike områder i hagen har vi planer om og ser for oss et større loungeområde samt spiseområde oppe på terrassen og et annet sted skal det være en litt mindre gruppe 🙂 Blir veldig bra 😀 Vi vil også gjerne bygge platting etc., men dette kan det være at vi venter nok en sesong med 🙂

 10. Hei! Følte for å kommentere her nå. Er innom bloggen din ganske ofte, synes du gjør en FANTASTISK jobb med bloggen din! Jeg er en av de som bare leser og aldri kommenterer, men nå tenkte jeg bare, shit, nå må jeg fortelle Caroline hvor fantastisk hun er! Det er klart, at vi ser bare en side av livet ditt. Og den siden virker ganske så fantastisk. Men vi er alle mennesker, og jeg tenker at vi har alle våre problemer. Men det jeg liker med deg Caroline, er at du viser de beste sidene. Folk kan si hva de vil, og jeg synes det er flott at bloggere fremhever både sine sterke og svake sider, men når man har to barn og familie så er det måte på hva man skal dele og ikke. Og her synes jeg du har en flott balanse. Sosiale medier har i dag blitt så stort, og derfor er jeg rimelig skeptisk til hva man skal dele og ikke. Og som sagt synes jeg du takler denne grensen ganske bra. Jeg er ikke en av de kvinneguiden brukerne som bruker min tid og energi på å finne feil med andre. Jeg foretrekker heller å finne gode sider ved andre, og via bloggen din føler jeg at du er et så fantastisk menneske (ja, noe jeg føler selv om jeg aldri har sett deg eller møtt deg). Så, med det vil jeg ønske deg en flott kveld (eller natt, jeg regner med du sover nå) og masse lykke til videre. Må legge til at jeg ikke har kommentert her siden Nelia ble født. Da ble jeg så rørt av hele greia at jeg tok meg til å kommentere. Og det gjør jeg nå også. Må legge til at jeg har tatt meg et par vinglass (ja tenk, på en søndag!). Men ettersom jeg har jobbet 24 timer i helgen føler jeg at jeg fortjener det 😉 så skal være ærlig og si at det er nok derfor jeg tok meg tid til å kommentere, men jeg synes virkelig at du fortjente den tiden det tok meg å skrive dette innlegget. Og for å være ærlig kommer det nok til å ta en god stund før jeg kommenterer igjen, men hei! Jeg et innom hver dag uansett! Denne bloggen viser så stort arbeidsengasjement og motivasjon at den fortjener et par (eller tusen) likerklikk uansett. Sååå, ønsker deg og dine en flott dag! Og stå på videre, du inspirerer så til de grader at jeg tror egentlig ikke du er klar over det selv 🙂
  Stor klem (fra ei jente på 24 år som snart må legge seg og finne seg en mann). Haha! Lenge leve mandagsfri 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg, denne kommentaren varmet skikkelig! Tusen, tusen takk <3 Haha, vin er lov på en søndag også 😉 Håper dagen i dag blir en verdig start på en fin uke 🙂 Takk for at er innom <3 Stor klem!

 11. Hei!
  Kan du publisere oppskriften på den shaken du holder?
  Den så sykt god ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er bare sjokolademelk 😉

 12. Jane fra Danmark

  Hej Caroline,
  Som altid – vakre fotos. Hvor er Nelia søt med sin lille bæltetaske med haveredskabet. Hende ville jeg ønske at have til hjælp i min have, tror ikke der eksisterer en mere søt lille gartner 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Hun er den fineste hjelperen <3

 13. Hvor er skoene dine fra?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra bianco, er et par sesonger gamle 🙂

 14. Gjør du seriøst hage og sjauearbeid i en genser til 4000kr :O

 15. I miss seeing your previous home. It was so gorgeous! I’m now very curious to see more pictures of your new garden as the weather slowly gets better 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much! I promise you that this home will be very nice as well, after a while of planning and decorating. It takes a lot of time :O <3

 16. Så fin du er! Så ut som en herlig dag ute med familien. Lurte på om du ville lage et innlegg med 17.mai antrekk til dine søte små? Har selv to prinsesser på samme alder som dine og er så i tvil om jeg skal ha festdrakt/bunad eller bare noen skjønne kjoler.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjøre! Tusen takk 🙂 <3

 17. hei caroline! jeg har lest bloggen din alle år. og i alle disse årene har jeg sittet igjen med inntrykket «superwoman». du har gjort alt selv, klart alt selv og alt har vært så perfekt. men la oss si, det siste året (?) har jeg lagt merke til at all jobb som kan settes bort, settes bort. barnebursdager, oppussing, hagearbeid. dere har sikkert en barnevakt og en hundelufter også. jeg forstår at det er mye jobb med blogg, barn osv. men «det perfekte» som du har spilt litt på i alle år, blir for meg litt borte. baker du i det hele tatt kakene til avsluttningene i barnehagen selv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ingen barnevakt eller hundelufter, ærlig talt? At jeg har fått hjelp til pynting av lokaler og ballonger til 1 barnebursdag og 1 dåpsdag stemmer, da bursdagen til Nelia kom rett etter fødsel og dåpen rett oppi flyttingen. Jeg kunne gjort begge deler selv da i en mindre skala, men fikk tilbud om hjelp og takket ja slik at jeg ikke skulle bli utslitt. Det får være grenser for hva man skal rekke over. Jeg forstår ellers ikke hva du mener ettersom det er i disse situasjonene jeg ikke har gjort ting selv, og i alle andre gjør jeg alt selv – bortsett fra oppussing da jeg verken kan snekre eller male og ønsker at resultatet skal væe varig og pent. Skulle vi gjort dette selv, ville det gått utover så mye annet, blant annet jobb, og det er jo ikke akkurat noe jeg kan forsømme. Jeg gjør andre ting ved siden av bloggen og har hele tiden baller i luften som går på andre ting enn oppdateringer her. Når det kommer til opussing så bruker jeg fagfolk til det og slik er det bare, det er vel ganske vanlig og en selvfølge for meg. Jeg kan i hvert fall ikke legge fiskebein selv 🙂 Når det kommer til hagen, så skulle du nok bare sett omfanget av den. Den er på 3 mål. Men vi får se hva vi rekker å gjøre selv, vi har i hvert fall kommet langt allerede uten hjelp.

   Jeg elsker å arrangere ting og kommer til å fortsette med det i fremtiden, men om du hadde vært på samme sted som meg fra september – ca. nå, så hadde du nok forstått 🙂 Jeg regner også med at du ikke har vært gjennom en enorm flytteprosess samtidig som du har et barn på 3 år og en nyfødt, samt 2 hunder og en jobb som krever ganske mye. Da tipper jeg at du også hadde tatt imot hjelp når du fikk mulighet. Jeg lager ellers alt av mat, bakst etc. selv, var jo blant annet oppe og bakte kake til Nelias 3-årsdag helt til klokken 4 om natten 😉 Kanskje du egentlig ikke har fulgt med så godt 🙂

   1. Dere har jo veldig mye barnevakt til Nelia da, selv om det er besteforeldre som passer så er de jo barnevakt, sånn som nå når du nettopp var 1 uke i Oslo..
    Forskjellen er vel at de fleste kvinner som føder barn tar svangerskapspermisjon, mens du har prioritert å ikke gjøre det. Da blir det jo travelt, men det er jo hva du gjør det til selv.
    Jeg likte veldig godt å lese om bursdager og andre ting du arrangerte før (for jeg synes du var virkelig dyktig), men nå setter du det bort til andre, og nesten alt fremstår som sponset. Da mister jeg interessen iallefall. Når det blir en overdådig reklamesponset barnebursdag så mister det helt sjarmen.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hva mener du nå? Jeg var i Oslo for å gjøre en jobb / innspilling. Jeg var opptatt hele dagen og på innspilling fra 13-22. Nelia var i barnehagen disse dagene og hos mamma og pappa da vi ellers skulle hentet henne. Men det er jo litt vanskelig for oss å hente henne i barnehagen når jeg gjør en jobb i Oslo? Når har vi mye barnevakt til Nelia og hva er det du mener at jeg setter bort til andre?

   3. Therese

    Du sier det får være grenser for hva man skal rekke over, men dere må sette bort en barnebursdag til en 3 åring, som i utgangspunkt hadde blitt glad uansett hvordan selskapet var. Selskapet var vel mer for din egen del. Dere er jo bare en vanlig gjennomsnittsfamilie med 2 barn, hunder, hus og hage. Eneste at dere begge har fleksibel jobb hvor dere kan disponere arbeidsdagen helt selv. Enda så skal den ene tingen etter den andre settes bort til andre for at dere ikke skal slite dere ut. Lurer på hvordan alle vi andre klarer å stå på beina med 8-16 jobb, barn, hus og hage og gjør stort sett alt selv…

   4. Caroline Berg Eriksen

    Vi jobber vel litt mer enn 8-16, da 🙂

   5. Therese

    I perioder jobber dere kanskje mer, men det gjør omtrent de fleste andre også. Poenget var at dere styrer dagen deres selv, og de fleste andre har låst arbeidstid, slik at alt utenom vanlig jobb, må gjøres når ungene har lagt seg kl 20.
    Det er ganske mye mer krevende enn å jobbe litt nå og da…

   6. Caroline Berg Eriksen

    Hvis du tror at jeg jobber litt nå og da, så forstår du rett og slett ikke hva jeg jobber med.

 18. Hei!
  Jeg er landskapsarkitekt og mitt tips til deg er å plante stauder! Disse er flerårige planter som krever minimalt med vedlikehold og kommer igjen år etter år. Mye enklere enn sommerblomster som må plantes hvert år. Det finnes tusenvis av stauder å velge mellom,noen mer hardføre enn andre. Hver art har sine krav til sol/skygge,samt herdighet-så du må bare finne noe som egner seg til hagen din. Samt hva du synes er fint. Stauder har blomster de også,dersom du er redd det bare er grønt bladverk. Tvi tvi!

 19. Wow- så fin du var på disse bildene! Synes du kler å ha kun ditt eget hår, tommel opp for det!
  Takk for all motivasjon og inspirasjon du gir hver dag! Håper du aldri slutter å blogge…. 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, L! Så hyggelig 🙂

  2. Det er nesten morsomt hvor ulikt perspektiv man har på ting. Jeg på min side er så imponert hvordan Caroline og mannen får døgnet til å strekke til, de rekker over mye mer enn de fleste andre på de timene de har til rådighet. Det er åpenbart at folk ikke har den minste peiling på hvordan det er å være selvstendig næringsdrivende med eget firma. Samtidig med to små barn, der Caroline egentlig skulle vært i svangerskapspermisjon. Jeg må virkelig le når jeg ser enkelte kverulanter mener Caroline setter bort det meste av vanlige gjøremål. Det kan ikke være faste lesere som har fulgt med i timen, for å si det sånn. Men det er klart; kvinneguidens entusiaster har jo så mye fri i sine såkalte hektiske hverdager at de kan sitte her og gulpe. For ordens skyld; jeg er firebarnsmor, sykepleier med faste arbeidstider, hus, hjem, volvo, you name it. Mitt liv er mye roligere og mer regulert enn Carolines – jeg hever månedens lønn uten tanke på annet enn at jeg må møte opp til faste tider. Jeg har tid til alt det som andre kvinner med barn og hus og hage har. Caroline får klemt tre ganger så mange gjøremål inn på en dag enn jeg behøver tenke på. Så de som kritiserer henne for å «sette bort alt», er jo faktisk ikke på nett.

 20. Er genseren hjemmestrikket? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er strikket for hånd, men av Ganni og ikke av meg :p

   1. bra svar 🙂

    Ang kommentarer fra Therese her. Don’t feed the troll. Det virker som om at du gjør en strålende jobb. Både privat og på jobb ❤

 21. Det er jo helt vanlig å pusse opp selv da. Med jobb 8-16, barn, hund osv. Kanskje ikke legge fiskebein, men de aller fleste tar jo malingsarbeidet selv, på kvelder, helger og i ferier.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke hva «de aller fleste» gjør, men jeg syntes det er best å bruke fagfolk så det blir ordentlig 🙂

   1. Ordentlig gjort? Vel, vil si at malearbeidet vi har gjort selv hjemme er penere enn mye av det dere har vist fram på bloggen.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg skal ikke si noe om malerarbeidet dere har gjort, for det har jeg ikke sett, men det er ikke noe i veien med malingen her? Det har vært noe klaging på finishen, men i all hovedsak har det vært i tilfeller hvor det er de som sliper gulvet som har laget hakk og sår. Dette blir jo fikset, eventuelt så skal det monteres på lister.

   3. Jeg er helt for å leie inn folk til å gjøre jobben for seg så lenge man har råd til det, så go for it!

    Men å få et ordentlig resultat og allikevel male selv (altså ikke fagfolk), trenger man ikke være rakettforsker for å klare 😉

   4. Glem dem Caroline ❤️ Folk er ikke rigtig kloge

 22. Jeanette

  Skjønner ikke hvorfor folk skal blande seg i om dere velger å la fagfolk gjøre jobben for dere eller ikke. Det blir da mye bedre og mer nøyaktig når de som kan det gjør det? 🙂 Det er jo et stort hus, så å gjøre det selv hadde vel blitt et veldig stort prosjekt som sikkert hadde tatt dobbelt så lang tid (om ikke mer). Vi har nettopp malt en leilighet på 85 kvm, og jeg kan trygt si at jeg aldri kommer til å male huset vårt når det står ferdig om 1,5 år! Hadde vi kunne gjort det på nytt, så hadde vi uten tvil latt en maler ta den jobben. Det blir helt klart MYE finere, og tar mye kortere tid! Jeg skjønner godt at du har valgt fagfolk til å gjøre jobben for dere. Alltid noen som må pirke! Huset deres blir helt supert 🙂 stå på videre 🙂

  1. Vi skal pusse opp deler av huset vårt, og vi setter bort alt, selv malejobben. Vi hadde ikke fått det like fint som profesjonelle, pluss at vi ikke er interessert i å bruke tid på oppussing. Caroline, ikke ta til deg kveruleringen over. Du er fantastisk, og jeg digger deg! <3

 23. Du mener ikke at vi skal tro at dere jobber mer enn 8 timer i snitt hver arbeidsdag?

  Jeg er ikke for at man skal kritisere noen for hva de bestemmer seg for å gjøre selv eller ikke, men om dere går rundt og tror at dere har det travlere enn de fleste A4 familier tror jeg at dere trenger en ganske kraftig reallitycheck!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det er jeg ganske så sikker på at vi gjør 🙂 Og nei, det er ikke medregnet frisør-, negltimer, trening o.l.

   At vi har det så mye mer travelt enn andre har jeg ikke sagt, det er dine ord.

   Men jeg skjønner ikke helt hvorfor du mener at vi trenger en reality check? Du vet jo ingenting om vår arbeidsdag og hva vi har å gjøre?

   1. Du har helt rett, jeg vet ikke mer enn du velger å dele.

    Det er bare vanskelig å skjønne at de innleggene og bildene dere presenterer krever så lange arbeidsdager. Det er gode bilder og greie innlegg, altså, men det tar tross alt ikke mer enn max en time pr dag å skrive selve innleggene. Da er det maaange timer igjen til en 10 timers arbeidsdag.

    Det var du som trakk frem at Bl.a pga mye jobb så velger dere å sette bort oppgaver som mange av oss må ta etter arbeidstid og barnas leggetid. Det er selvsagt helt opp til hver enkelt familie, men det blir litt komisk å lese at dere har det så travelt med to barn, jobb og hunder. Det er liksom slik for de fleste av oss.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Du forutsetter at jeg bare setter meg ned og så ramler ordene ut av meg, det gjør det jo selvsagt ikke. Jeg planlegger innlegg, både på kort og lang sikt, det tar tid. I tillegg tar det ofte tid å forberede og gjennomføre innlegg, sånn som f.eks oppskrifter eller andre inspirasjonsinnlegg. Lager jeg collager tar det ofte 2-4 timer, for jeg må finne klær og lage collage. Jeg tar ofte bilder selv, og må da også importere og velge ut bilder som skal publiseres. I tillegg bruker jeg mye tid på kommentarfelt, dialog med samarbeidspartnere, reising til og fra møter og oppdrag osv.

    I dag satt jeg 2 timer med eposter, og brukte 4 timer på to matinnlegg. I tillegg til dette så har jeg nå skrevet to innlegg, hvor det ene innebar en collage. Klokken 20.30 var jeg ferdig, og da hadde jeg kun hatt ca. 90 minutt med pause til middag og leggetid for ungene, og da startet arbeidsdagen 9.

   3. Hva gjør dere hele dagen da? 🙂

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det varierer jo, men kort så planlegger vi, forbereder, gjennomfører og poster innlegg. I tillegg er det det en del papirarbeid som alle næringsdrivende må gjøre og annet administrativt arbeid og kontakt med samarbeidspartnere. Alt i alt er det svært mye arbeid, og jeg vil heller bruke tid på det enn ting som vi i stedet enkelt kan sette bort til folk som kan det bedre enn oss 🙂

   5. Hvis dere begge jobber mer enn åtte timer hver dag, I TILLEGG til alt det andre vi ser at du gjør (ting du skriver om i innleggene: mat, trening, sminke, shoot; ting du sier ikke er jobb), hvordan har du da tid til å være med og ta deg av babyen (og et barn til) som også er hjemme? Skjønner ikke hvordan det går opp.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg jobber ikke over 8 timer HVER dag, men jevnt over blir det ganske mange timer i snitt, spesielt hvis du tar i betraktning at jeg så og si aldri tar meg helt fri, og i tillegg jobber noen timer på lørdag og søndag. Hvis vi står opp 7, og legger oss 23, så er jo det 16 timer 🙂

 24. Nå har du jo valgt både jobb, som er bloggen og karriere selv da.. så er vel strengt tatt ikke noe å klage over.
  Enig med flere over her at det er i overkant mye spons og jobb satt bort,men det ville kanskje flere benyttet seg av også hvis man hadde mulighet.
  Det som sikkert er poenget er vel at dere er ganske privilegerte som har denne muligheten, både til å styre arbeidsdager og få så mye gratis, selvom dere strengt tatt hadde hatt råd til å betale det selv.
  Jeg unner dere det, dere har jo arbeidet for det selv.
  Men ikke klag da, Caroline.. dere er heldigere enn de fleste.. husk det 🙂
  Og ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Men jeg klager jo ikke? Jeg forklarer bare hvorfor vi setter bort ting… Elsker jobben min, og jeg elsker at det skjer mye 🙂

   1. Hvor står det en eneste klage fra Caroline??? Hun forsvarer seg jo bare etter oppgulp fra mange av dere som åpenbart har satt chillipeppern i halsen i dag? Gadd se dere ikke forsvare dere mot sånn behandling.

 25. Pernille Evina

  Utrolig artig med alle som er så misunnelige:-) Jeg støtter både besteforeldre som barnepassere og fagfolk til oppussing. Kan anbefale flere å benytte seg av det. Barna blir lykkelige og harmoniske, besteforeldrene koser seg glugg i hjel ved å få lov til å «skjemme» bort barnebarna litt, uten foreldre som blander seg inn. Og fagfolk trenger de aller fleste hjelp av, om man ikke er fagfolk selv. Det er faktisk ikke så innmari mye å spare på å ta malejobben selv, utstyr må kjøpes inn (alltid noe man mangler), og den ene sene kvelden etter den andre fører til dyrt og usunt kosthold, krangling med partner og barn, lite trening og mye frustrasjon. Snakker av erfaring, har prøvd begge varianter. Lykke til videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pernille Evina 🙂

  2. Jeg synes det er en dårlig ting å dra missunnelseskortet når folk er kritiske.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er ikke så veldig rart at folk tenker i de baner når kritikken er så tåpelig.

 26. Hagearbeid i jeans og genser til 4000 kr… hehe

 27. Maste bara säga att du ser helt sjukt bra ut, bättre än pa länge! Hälsningar från Schweiz //Sofia (kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 28. Caroline

  Det er jo så fint å kunne få hjelp av fagfolk som kan jobben sin, også kan Caroline gjøre jobben sin som hun er god på 🙂 Er ikke det en fin løsning da? 😛 Alle gjør det de kan. Da blir det så bra!

  Et eksempel kan jo være eget firma og regnskapsfører: Skal jeg som nyetablert bruker masse tid på å sette meg inn i lover og regler, som en regnskapsfører har brukt 3 år på å lære seg under utdanning? Eller skal jeg heller bruke de timene på å gjøre jobben min og tjene penger isteden? Kanskje jeg til og med tjener mer i timen enn det det koster å betale en regnskapsfører i timen? Som i tillegg kan gjøre jobben på færre timer enn det jeg selv ville gjort. Nei, her syns jeg svaret er ganske enkelt 🙂

 29. Helt ærligt, det er faktisk ret ubehøvlet at kommentere på hvordan andre mennesker bruger deres tid og penge.

  Og iøvrigt slet ikke noget Caroline er berettiget til at skulle redegøre for.

 30. Hvor er hårbåndet fra? 😀 superfint!

 31. Hehe du blitt matt av en 3 måls tomt? Har en tomt på Litt over 10 mål vi. Med masse plen busker og trær itillegg til barn og dyr men der handler jo bare om prioriteringer og med tanke på at dere begge er hjemme burde det nok gå ganske bra og ta seg av en hage ikke ment som kritikk altså men er mange som har store tomter hehe.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ingen av oss som «er hjemme», Iren 🙂

   1. For en gjeng! For noen kommentarer. Det er vel ingen som setter igang på egen hånd og pusser opp et så stort hus 🙁 sukk. Man «taper» faktisk penger om man skal bruke sin egen arbeidstid til å gjøre noe fagfolk gjør best. Stå på! 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kan ikke forestille meg at vi noengang ville blitt ferdig heller, og det hadde jo gått kraftig utover egen jobb :/ Men all ære til de som kan og har tid til å gjøre det selv 🙂

    Tusen takk, Pia!

 32. For noen nydelige gartnerier <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀 <3

 33. Jeg kommenterer aldri, men nå må jeg bare dele min mening. Til den av dere som bare angriper Caroline på den måten: det er absolutt ikke greit, og heller ikke ok å hive ut påstander man ikke kan begrunne, da man ikke har tilstrekkelig fakta. Dette er pensum på skolen, der man for så vidt også lærer om å behandle andre menneske med respekt.
  Jeg kommer selv fra en rik og lykkelig familie, der mamma har en vanlig stilling, mens pappa eier et stort firma. Å bruke fagfolk er helt normalt, det har vi alltid gjort her hos oss, uansett om en kontrakt skal lages, eller hagen skal fikses, eller dekkene bare skal skiftes.. Det er en grunn til at folk utdanner seg, de er spesialister innen sitt felt, både til hjelp så ting skal bli riktig, men også slik at man som menneske ikke trenger å gjøre alt, da man kanskje ønsker å benytte timene man har utenom jobb til andre ting.

  Jeg er bare 18 år, så mitt og ditt liv er ganske ulikt, i og med at vi er på 2 forskjellige steder i livet. Jeg vet ikke en gang hva jeg vil gjøre med livet mitt. Men jeg vil bare fortelle at du er en inspirasjon! Du er så menneskelig og jordnær, men også så flott, og så virker du veldig, veldig kjærlig. Måten du alltid har ting i system, og hvor god du er til å planlegge er så inspirerende.
  Jeg er jo en del av generasjon perfeksjon, der alle kritikere mener sånne «bloggere» som deg skader meg. Men det gjør du absolutt ikke. Du viser bare en sunn livsstil, og lykkelige mennesker. Jeg sliter med undervekt, og har alltid vært svært tynn, derfor reagerer jeg når folk skriver ting om vekten din. Din livsstil er i mine øyne sunn og nærings-givende, men også lov til å unne seg god mat og drikke, samtidig som du viser frem en sunn og sterk kropp.
  Denne kommentaren skulle egentlig ikke bli så lang, men sånn er det vel når man bare lar fingrene skrive det man tenker 😉 <3

 34. Hva gjør dere med Naia i dag? 🙂 Jeg har ei lita tulle på 7 mnd selv og jeg får aldri gjort så mye som dere. Dere er flinke og effektive altså 🙂 Jeg er egentlig heldig om jeg får tatt meg en kaffikopp :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun sov de første timene, og resten satt hun ute i vognen og koste seg med en fruktpose 😀 Når hun ble lei så gikk vi inn og spiste 🙂

 35. Herlighet…. Her var det mye unødvendig krasse uttalelser. Er det virkelig nødvendig å hakke på hvordan andre prioriterer sin tid og sine midler?
  Gleder meg til å se bilder fra hagen deres, uansatt hvem det er som gjør arbeidet 😉
  Blir det pynting av bord til 17. mai i år da? Det gleder jeg meg til hvert år 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marita 🙂

   Ja, det tror jeg at jeg forsøker å få til!

   1. Marita

    Supert!! Blir gøy å se hvordan bordet blir pyntet, i nye omgivelser 🙂 Det blir jo alltid så stilig, og så er det så kjekt med inspirasjon!

 36. Her oser det av stygg sjalusi i kommentarfeltet! Ja visst er Caroline heldig som kan motta sponsede produkter – og arrangementer. Klart jeg blir misunnelig selv. Men hvem hadde ikke takket ja til slike tilbud? Selvfølgelig skal Caroline nyte av godene som jobben hennes har medført. Hvem er det som takker nei til goder i jobben sin egentlig? Og dersom man har økonomi til å sette bort arbeid, er det vel ingen ting i veien med det? Det bidrar jo bare til at håndverkere får flere oppdrag og arbeidsmarkedet blir større. Så kan Caroline på sin side prioritere andre ting, som familie. Skulle gjerne hatt slike muligheter selv (noe jeg ikke har) men jeg sitter ikke og oppfører meg som en gretten kjerring på internett for det.. Det handler om å kunne unne andre noe godt – uavhengig av egen livssituasjon.

 37. Jeg blir skikkelig glad av å se disse bildene! For en herlig dag å bruke i hagen med familien, håper du når målet ditt før 17. mai <3 Også så fin du var på håret, henter så mye inspirasjon fra bloggen din. Ha en fiiin uke!

 38. «Ingen av dere er hjemme»? Er ingen av dere i foreldre permisjon lenger da? Mente at dere var hjemme værende i forhold til at dere begge jobber hjemme fra med denne bloggen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hørtes ut som du mente at vi var hjemme å drev dank 😀 Det er vi ikke 😉 Vi er jo på jobb, og har ikke hele tiden til å stelle i hagen 🙂 Men det aller meste arealet vi har er gress, og Lars-Kristian har allerede bestilt en robotgressklipper, så satser på at det går greit 🙂 Men vi har vel ca. 150m2 med blomsterbed, og ingen av oss er spesielt glad i luking 😉

 39. Hvorfor fjerner du muligheten til å svare deg direkte? Jeg skjønner jo at det er en effektiv måte å ende diskusjonen på, og at det i tillegg gir deg siste ordet, men det blir litt påfallende at det kommer på de kritiske innleggene.
  Når det er sagt er følelsen av å ha det travelt personlig og individuelt, og syns man selv at man har det travelt har det ikke så mye å si hva andre mener.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fjerner ikke noe som helst, det er bare sånn innstillingene er. Etter et visst antall kommentarer så går det ikke an å svare på front end. Siden jeg kommenterer fra back end, så har jeg fortsatt den muligheten og får dermed alltid «siste ord».

 40. Anbefaler dere å lese hageboka-enklere blir det ikke, av morten bragdø-den har reddet oss.
  Ellers regner jeg med du hever deg over alle surmaga kommentarer. Ingen andre enn du lever ditt liv, men jeg skjønner veldig godt ditt forklaringsbehov. Stå på videre Caroline, du har både stil og styrke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips! 😀 Den skal vi sjekke ut!

 41. Hei Caroline, ville bare si at du gløder! Du er virkelig vakker, på innsiden også! Synes dere er en nydelig familie <3 Og bak det folk vil kalle overfladisk, så virker det som du/dere har så gode verdier og setter pris på de små tingene. Jeg elsker positiviteten på bloggen din! Love fra Ella

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg! Tusen takk, Ella <3 Stor klem!

 42. … Blir oppriktig lei meg når jeg leser kommentarer fra folk, mange har virkelig for god tid til å spekulere i andres tid og bruk av tiden. Skjønner ikke hvorfor folk henger seg opp i dette? Jeg jobber, studerer og er i praksis – føler tiden strekker knapt nok til. Har ikke barn engang, og jeg hyller Caroline og er mektig imponert over alt hun får til, håper jeg blir halvparten så flink når jeg får barn som hun er. Etter mine gjøremål er jeg sliten for dagen, Hun har fult opp med jobb planlegging osv, hadde jo sugd energi ut av fleste. Planlegging er nøkkelen, er lov og være sliten vel?? Hun må få lov til det som alle andre. Hvem er du som har rett til å dømme? Husk å fei før egen dør først!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *