restaurantsjefen

Dette er faktisk det eneste bilde vi fikk knipset i går, det gikk i ett hele tiden ettersom det var min tur til å være restaurantsjef – det vil si at jeg skulle lede det fantastiske teamet mitt gjennom kvelden og det var jeg som på forhånd hadde bestemt både meny og konsept. Jeg var ikke i tvil om at det måtte bli en asian fusion restaurant da jeg fikk utfordringen, to av mine favorittrestauranter er nettopp asian fusion og vi søker alltid etter minst én slik restaurant når vi er ute og reiser fordi vi vet at stemningen og maten i slike restauranter som regel sjelden slår feil. Jeg kledde meg i en asiatiskinspirert dress for anledningen, synes den er så fin 🙂 

Jeg ønsket meg en restaurant med avslappende atmosfære, ikke for stivt, men trendy, med god stemning og ikke minst en nydelig meny. En restaurant hvor du både kan komme pyntet og litt mer avslappet, og så må det gjerne være mulighet til å ta en drink i restaurantens bar før maten. Jeg liker også stivere restauranter med hvite duker, men ikke hver gang jeg skal ut og spise, så da jeg fikk muligheten til å drive min egen restaurant skulle det være akkurat som beskrevet over. Lettere sagt enn gjort? 😉 Jeg ga restauranten min navnet mi penri etter mye tenking og googlesøk og drillet mine kollegaer for kvelden i riktig uttalelse før åpning. Haha! Tidenes prosjekt! For både meg og dem! Det skal være thai for velbekomme, så jeg synes det passet helt perfekt til restauranten og konseptet. Tror dere ikke at de første gjestene jeg tok imot var fra nettopp Thailand? Akkurat det jeg var redd for! Navnet på restauranten ble selvfølgelig en snakkis, og hva de syntes om det kan du se når det kommer på TV til høsten! Det var i hvert fall utrolig gøy og en kveld for minnebøkene som alle de andre kveldene denne uken også 🙂 


Nå skal vi spise reker og koble helt ut, se på ferieplaner for sommeren. Det begynner jo faktisk å haste litt! Vi har landet den første reisen vår, men har veldig lyst på en til 🙂 Håper dere har en fin kveld! 

5 kommentarer

 1. Det blir gøy å se på til høsten! Helt sikker på at din kveld gikk fint 🙂 Håper dere får en fin kveld med reker og sommerferie planlegging 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde en veldig fin kveld, deilig å senke skuldrene 🙂 Klem til deg!

 2. Jakke til 7000,-, da håper jeg kvelden med den svarte til forventningene?! Ha en fin søndag! 🙂

 3. Veslemøy

  Den dressen ser helt fantastisk fin ut! Har du flere bilder med den? Hadde elsket å se 🙂
  God søndag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er superfin! Med løse bukser som er høye i livet 🙂 Vi fikk dessverre ikke tatt bilder, men det ble tatt pressebilder denne dagen som sikkert kommer ut i fremtiden pluss at hele episoden jo kommer på tv til høsten 🙂 Dressen er fra Ganni, kjøpte den på boozt.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *