med mathallen som nærmeste nabo

Da dere, er tidenes uke over! Det har gått så fort, det har vært så spennende og nervepirrende og jeg har kost meg så veldig! Det har vært godt å få litt avstand til hus og oppussing der hjemme, få kommet seg ut og få erfaring på nye områder, så dette har vært helt topp 🙂 Jeg gleder meg virkelig til programmet kommer på tv2 til høsten, jeg skal selvfølgelig si ifra når det nærmer seg! 

I går tok vi lunsjen på mathallen og jeg prøvde en fiskeburger med alt som er godt – nammis! Så har vi selvfølgelig kjøpt med cupcake til Nelia som er obligatorisk når jeg har vært i Oslo 😉 Nå gleder jeg meg sånn til å se henne igjen at det kribler i hele kroppen! Savner henne så mye at det gjør vondt ♥ 


Vi skal snart komme oss hjemover, vi har nettopp spist hotellfrokost (her har de kokosterninger!) og ble sittende en times tid, bare for å la hele uken og alt synke inn. I går var det jo klart for å finne ut av om Vendela, Mini, Jan eller jeg var den som fikk mest tips og dermed vant penger til vårt veldedige formål, og etterpå hadde vi en sosial sammenkomst på Hitchhiker. Det var så hyggelig og jeg hadde så lyst til å snappe til dere, men mobilen min tok kvelden lenge før meg! Alle var i hvert fall med og det var topp stemning – for en gjeng! Nå er jeg klar for helg og litt roligere tempo, før det braker løs igjen på mandag med normale arbeidsforhold 🙂 Gleder meg selvfølgelig til det også! Ha en deilig helg, dere! 

7 kommentarer

 1. Dear Caroline, you look adorable with the floral skirt and the ruffled blouse!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Du kler den nye hårfargen din!:)

 3. Så gøy og se deg ved sushi disken til min svigerfar

 4. Du er så strålende vakker, Caroline! Gler meg til å sjå kjendisrestauranten til høsten 😀 Kos deg med velfortjent avslapping og kos sammen med den fine familien din i kveld 🙂 klem!

 5. heeei 😀 .
  Er den blomstrete kjolen din fra Ganni, stor i størrelsen?

 6. Du er skikkelig fin med det korte håret 🙂

 7. Michala Salava

  These fotos are good, you look naturally. It is better. I like your blog.
  Michala with baby Elizabeth from Czech republic

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *