siste dag i kjendisrestauranten

Tenk at vi har kommet til siste dag av innspillingen allerede, det har gått så fort! I dag er det min dag og jeg må si at jeg er utrolig spent. Det har vært trygt og godt å få være bak på kjøkkenet to dager på rad, selv om det har vært innmari hektisk. Jeg har ikke oversikten over hvor mange ganger jeg leste en oppskrift for så å glemme den igjen to sekunder etterpå. Haha!

Tirsdag var jeg servitør, onsdag var jeg assisterende kokk og i går var jeg kokk på restauranten til Jan! Det var Vendela og jeg som svingte oss over grytene, og jeg synes det gikk veldig fint 🙂 Alle fire jobber jo så bra sammen og utfordringene underveis finner vi alltid ut av. Jeg håper bare ikke alle er såpass utladet før dagen i dag at de ikke orker å gi hundre prosent – uæ! Det skal nok gå fint, uansett hvem som stikker av med seieren går alle pengene vi har tjent inn til et veldedig formål, så alle er verdige vinnere i mine øyne og derfor jobber vi også som et lag for at alle skal lykkes 🙂 


Nå skal vi ut og jakte frokost. Planen min var å få trent litt i dag, men jeg hadde endelig muligheten til å sove litt lenger, så da lå jeg helt til klokken ni (!!) og rakk verken hotellfrokosten eller trening. Bedre lykke i morgen! Vi sittet på rommet og jobbet i et par timer og nå er jeg sulten! Mathallen ligger jo bokstavelig talt et steinkast unna rommet vårt og innspillingen foregår jo også der, så der blir frokosten 🙂 Ha en superfin fredag og send gjerne noen gode tanker til meg i løpet av dagen ♥ 

18 kommentarer

 1. Hei!
  Så fin du er på håret! Fin og naturlig farge, til at det er farget☺️ Jeg lurte på når du begynte å gi dine jenter noe annet enn morsmelk, og hva maten den første tiden var? Har en liten skatt på fire måneder og synes det er interessant å høre hvordan andre gjør det:-) når var første gang du var en times tid borte fra dem, og var det lettere med Naia enn med Nelia? Ettersom du hadde vært gjennom det ned nelia tidligere tenkte jeg på:-)

 2. Sender deg mange gode varme tanker om at dagen din blir fin og går din vei 🙂 Masse lykke til på kjendis resturanten 🙂

 3. Dette fikser du Caroline Ha en fin fredag og lykke til med dagens utfordringer! Klem

 4. Jeg kommer i kveld 😀 Gleder meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Velkommen!! 😀 Håper du ikke blir skuffet :p

 5. En litt mørkere hårfarge hadde vært perfekt, ansiktet mistet litt farge.

  1. Er enig med deg.. denne fargen ble dessverre litt feil til ansiktet ditt Caroline :/

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg trives så godt med den nye fargen 🙂 Så kan det heller bli litt mørkere utover høsten igjen eventuelt 🙂

  2. Anikken

   Syns hårfargen var veldig fin til deg jeg Caroline Deilig med lysere hår til sommeren ☺️ Mvh Anikken

 6. Anikken

  Masse lykkeønskinger og gode tanker sendes deg ☺️ Dette går så bra! Mvh Anikken

 7. Hvor og når sendes dette? 🙂 Masse lykke til! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   I løpet av høsten på tv2 🙂

 8. susanne

  Synes dere var ett perfekt gjeng! Nydelig bukkett ja, kan tenke meg dette var moro <3

 9. Hihi, så søt du er med kokkelue!

 10. Så spence de! Glider Meg til å se . Den scarred jakken med rødt på som du har på deg på snap I dag, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ganni 😀 Passet perfekt til restauranten min, så jeg måtte bare ha den :p

 11. Martine

  Hvor er den «rød oransje» genseren du har på idag på mystory fra? Super fin!!

 12. Håper du hadde håret inni kokkeluen mens dere laget mat. Er jo liksom det som er poenget med den 😉 Og har jo sett på bilder at du ofte har løse hår liggende på klær, skuldre osv. Så er jo spesielt viktig når man mister mye hår.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *