let’s go summer blonde

– sponset styling / farge – 

God morgen! Å! Jeg rakk rett og slett ikke å stikke innom flere ganger i går, det ble så sent og jeg var alene med Naia etter opptakene fordi Lars-Kristian dro til Sarpsborg for å spille fotballkamp, så da måtte vi bare komme oss til hotellet for å ta kveldsstellet og spise nattamat og da fløy timene! Det blir litt senere i seng for henne enn normalt denne uken, men jeg vet at det kommer til å gå fint å stille henne tilbake igjen når vi kommer hjem 🙂 Lars-Kristian har jo joinet 6. divisjonslaget Tune IL for å holde på det sosiale, treningen og gleden ved å spille fotball fortsatt, så han var superivrig etter å få spille i går og kastet seg i bilen sånn i siste øyeblikk ettersom vi fikk hjelp til barnepass fra Monster – tommel opp! Jeg merket det på humøret hans da han kom hjem ved midnatt at han hadde godt av å være på banen igjen, dessuten vant de 7-0 😉 

Gårsdag var HELT topp! Herregud, jeg storkoser meg disse dagene og gleder meg allerede til i kveld! For noen fine mennesker ♥ I går var jeg innom Nikola på Gevir for å bli litt blondere og fy søren så deilig det føles! Vi regnet oss frem til at jeg stripet håret sist for ca. 6 mnd. siden, jeg har bare vært innom for å stusse det litt, bytte extensions og for å få skikkelig vask på det etc. de siste gangene jeg har vært der, men nå ville jeg bli sommerblond! Jeg kommer aldri til å helbleke det, håret mitt har ikke godt av det for det første og for det andre elsker jeg den dype fargen i bunnen som gjør at det, til tross for blonde striper, likevel ser naturlig ut. Nikola er den beste, kunne aldri bedt om en bedre frisør og hårstylist! 

Jeg har faktisk gått uten extensions i noen uker allerede, vi bestemte oss for at jeg må ha en pause og jeg tror det er fint for håret mitt på grunn av amming også videre i en periode fremover. Så dette er kun mitt hår! De gangene jeg har krøller eller føler for litt mer fylde bruker jeg bare et par remser med clips, enkelt og greit 🙂 

Vi rakk ikke å klippe det i går, men i dag tidlig banket det på hotelldøren min klokken ni og der stod Nikola som sendt fra himmelen! Haha, neida 😉 Men han hadde med seg saks og alt det nødvendige og nå er sommersveisen på plass! Jeg måtte bare klippe meg igjen, til tross for at håret mitt har vokst bra i det siste, så liker jeg det litt kortere. Sjekk ut snapchat om du vil se på carobergeriksen, så poster jeg noen bilder her på bloggen senere 🙂 Elsker lengden og fargen jeg har nå – en stor takk til Nikola som alltid! 

Nå har Lars-Kristian, Naia og jeg vært på Mathallen og hatt en liten fotoshoot til senere i dag og nå sitter jeg på rommet og må jobbe litt før jeg skal møte opp halv to til opptak igjen. Nest siste dag allerede og i morgen er det min tur til å være restaurantsjef. Det betyr at jeg skal være kokk i dag, den eneste rollen jeg ikke har hatt hittil. I går var jeg ryddehjelp, men vi har bestemt oss for å oppgradere ryddehjelp til assisterende kokk, så jeg sto på kjøkkenet med Jan. Det var så gøy, vi nailet det 😉 Spent på hvordan det blir å være kokk i kveld, det blir spennende! 

Ha en super dag, dere! Sees etterpå 🙂 

43 kommentarer

 1. Åh, så snyggt! Jag har varit brunett nu i slutet av graviditeten och längtar sååå tillbaka till mitt blonda! Till sommaren ska jag vara blondie igen 🙂
  Ha en fin vecka!
  Kram <3

 2. Hei! 🙂
  Hvor er den nydelig jakken din fra?
  Du har skrevet noen ganger om Daniel Wellington Petite klokke, jeg lurer på hvordan man skal klare å stramme inn selve reimen på den klokka? Den er for stor til meg… :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er stor når den kommer, men det er bare å regulere den! Jeg brukte en kniv for å få løsnet den som kan strammes inn, litt vanskelig å forklare, men det ser du når du har klokken foran deg. Det er forskjellige spor å sette den i, så når den er løs er det bare å regulere 🙂

   1. Ok, da skal jeg prøve på det 🙂 Tusen takk for svar 😀

 3. Solveig

  Hvor er jakken din fra? Så utrolig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra zara 🙂

 4. Jannikke

  Så nydelig på håret!!Du kler det korte best;)Hvor har du kjøpt jakka di?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den er fra zara 🙂

 5. Skjønner ikke hvorfor du gidder å bruke extencions.

 6. Kristin

  Hvilke chips bruker du (merke), og hvor har du kjøpt dem?

 7. Veldig fin på håret! Er LK bare «assistenten» din nå, siden han er med nesten overalt og hjelper til? eller har han egen jobb? Ser hyggelig ut at dere kan være så mye sammen nå etter han sluttet å spille fotball:-)

 8. Cecilie

  Du er SÅ mye finere uten exstentions!! 😀

 9. Jeanette

  Du var superfin på håret på disse bildene!

 10. Bare litt forvirret 🙂 Ser du skriver at dere fikk barnepasshjelp fra Monster, hva er det? Noen dere kjenner som dere kaller monster eller er det en barnepass tjeneste i Oslo? Idiotisk kommentar men er rett og slett bare nysgjerrig 🙂

  1. Monster er nok produksjonsselskapet bak TV-programmet

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, Monster er produksjonsselskapet 🙂

 11. Du er bare helt utrolig nydelig!! Små-misunnelig på huden din, den er bare helt utrolig fin!

  1. Kristin

   Den er superfin på bildene, men jeg så akkurat bildene som Jan Thomas og Vendela har lagt ut og tenker at det må være mye redigering her og veldig mye jobbing med vinkler :/

   1. Caroline Berg Eriksen

    Lyset har selvfølgelig mye å si for huden, men jeg kan likevel ikke se at huden min er stygg på bildene Vendela og Jan har lagt ut 🙂 Jeg har ren og fin hud, ingenting galt med den 🙂

   2. Kristin

    Jeg hverken sa eller mente at huden din er stygg altså. Du ser mer normal ut på de bildene. Men enkelte skjønner ikke at sminke, lys og vinkler (+redigering av lys i etterkant) gjør at ting ser helt perfekt ut og strekker seg etter «ideal» som egentlig ikke eksisterer. Ingen er vel perfekte, det gjelder alt fra mannen i gata til modeller som figurerer i magasiner osv.
    Tipper du innimellom våkner med mørke ringer under øynene og grålig farge på huden du også når du ikke får nok søvn eller feks stresser over en periode 🙂

 12. Maria Hoelsveen

  Hei 🙂 I disse dager er det mye fokus på hudpleieprodukter som inneholder hormonforstyrrende stoffer. Jeg leste en artikkel fra forbrukerrådet og så at flere produkter jeg har benyttet meg av inneholdt disse. Jeg har ikke så god råd at jeg kan bruke de litt dyre merkene; Ole Henriksen, f eks. Du har jo veldig god greie på hudpleieprodukter samt at du undersøkte også produkter til barn i et innlegg for lenge siden. Kan du komme med noen anbefalinger? Luksus vs budsjett lignende f eks. 🙂 Klem Maria

  1. Mulig jeg misforstår, men jeg leser ingenting i kommentaren om redigering som sier at huden din er stygg. Bildene jeg ser hos Vendela er kjempeflotte av dere alle! Det eneste som etter min mening skiller dem er at på hennes så dere alle mer naturlig vakre ut. Noen av bildene dere bruker virker ofte litt for polerte om du skjønner, som om det ikke er «ekte».

 13. Hvordan klarer du å reise bort fra størstemann som er hos dine foreldre over så mange dager og hvorfor prioriterer du det? Og hvorfor setter du bort barnepass til ukjente? Å være sammen med egne barn er jo en fantastisk gave:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser på det som en berikelse for Nelia å kunne tilbringe tid med besteforeldrene sine og det er heller ikke første gang hun er hos besteforeldrene sine over flere dager. Det er heller ikke siste gangen det skjer 🙂 Når det gjaldt barnepasset til Naia så var det snakk om litt over tre timer hvor Naia sov i nesten to av dem. I tillegg var jeg aldri mer enn 20 meter unna henne 🙂

   1. Anne B.

    Barna har bare godt av å ikke være rundt foreldrene 100% hele tiden. Det har de igjen for når de blir større 🙂 Ikke være avhengig av foreldrene til alt mulig og kunne tilpasse seg rundt andre også.

    Jeg bor 5 minutt unna foreldrene mine og når det er lenge siden de har vært barnevakt så maser de om ikke jeg skal ut på noe snart så de får ha barnebarnet på overnatting 🙂

  2. Elisabeth h

   I alle dager! Så det er uvanlig å la et barn få være sammen med besteforeldrene, som f eks en uke på ferie? Er det ikke viktig at de bygger en god relasjon? Og ,ha, det å være med egne barn er en gave, likevel er det helt vanlig at man har barnepass, f eks har de fleste foreldre barnevakt av og til hvis de skal ut, på kino el l. Forøvrig,Anna, er et overveldende stort antall av landets ettåringer (og en del yngre)’hos fremmede’ i opptil 9,5 timer HVER dag i barnehage, uten at noen leer på et øyelokk….

  3. Mammapolitiet lenge leve….

  4. Caroline er jo på jobb 🙂 Det finnes mange foreldre så må være bortreist over flere dager i jobbsammenheng, turnusarbeid o.l. Alle ønsker vel å være sammen med barna sine, men man må vel på jobb 🙂

 14. Tusen takk for svar. Vår på 4 år har aldri overnattet uten oss foreldre tilstede enda, så det er bare så langt borte fra vår verden at jeg er mektig imponert at dere får det til. Så hører det med til historien at min som kom til verden god tid før Nelia ble født fremdeles ammes. Min nekter nemlig å gi seg, og for meg går det bra. Mon tro hvem av oss som slutter å amme først, hihi:)
  Blir spennende å se programmet du har jobbet med:)

 15. Det må være noen uten barn som kan komme med sånne kommentarer om at Caroline ikke passer barna sine selv. Jeg har
  selv to stykker og det er en stor berikelse for barna å få være med besteforeldrene sine, eller andre som står barna nær. Foreldre trenger også egentid! Du er en fantastisk mamma, Caroline.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kari <3

 16. HVA har amming med hår og gjøre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva mener du? 🙂

 17. Er enig med flere over her, du passer så godt med kortere hår! Er inne på Zara nå å kikker, for syns jakken din er så fin 🙂 Er det den til 599 eller er det en dyrere modell som er utsolgt?

 18. Her var du skikkelig(!) fin på håret!! 🙂

 19. Det ble veldig fint!:)

 20. Vera.E Lysebo

  Gratulerer Anna med årets kommentar! Enten er hun misunnelig på at du har barnevakt – eller et sosialt nettverk, ellers då har hun ikke barn. Godt for de små å være sammen med andre enn mamma/pappa. (Jeg hadde uten å nøle plassert minste det og! Lenge leve pumping og erstatning ) må være digg å jobbe i mammapolitiet, ass!

 21. vibeke berg

  Du var uuuutrolig fin på håret!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 22. Hvis huden din er så ren og fin, hvorfor bruker du så utrolig mye sminke da? Man kan se på enkelte bilder, spesielt under øynene, at det er veldig mye sminke. Trodde kanskje ikke man ville sminke seg, slik at man ser mye eldre ut da man har passert 30. Sminketrenden nå er jo å sminke seg, slik at det ser som om man ikke har på noe sminke. Hvorfor er ikke det en trend du følger?…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Huden min er ren og fin, men som jeg har skrevet om mange ganger, så har jeg pigmentering i pannen. Det er derfor jeg bruker en foundation som er såpass dekkende. Selv om flekkene har blitt mye bedre, er de fortsatt der slik at jeg ikke har en jevn hudtone over hele. Jeg forstår ikke hvorfor du må være så lite hyggelig i kommentaren din, hva er poenget ditt? På disse bildene har jeg ikke sminke på huden, så kan du jo se selv https://www.carolinebergeriksen.no/2017/01/25/mine-beste-skjonnhetstips/ 🙂

 23. Jeg har ikke sagt noe om at huden din ikke er fin, men du leste jo selv kommentarene at mange syns du var finere uten sminke. Derfor ser jeg ikke noen grunn til å bruke så mye. Det er bedre å få kompliment for å se bra ut uten sminke enn med. Alle kan se bra ut med sminke. Hvis du har så komplekser for huden at du føler du må dekke den til må jo det være utrolig trist. Det er jo veldig få som har perfekt hud. Allikevel er det naturlige som oftest finest.

 24. Kan jeg spørre hvilken størrelse du har jakken fra Zara i?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *