kjendisrestauranten – dag 1

Da klokken var ni i går kveld og vår første dag sammen i restauranten var over, var jeg så lettet! Dette var stressende, men utrolig gøy! Vendela var først ut i rollen som restaurantsjef og hennes konsept var kortreist mat i restauranten Eat. Jeg fikk rollen som servitør og det ga meg virkelig flashback til da jeg jobbet som nettopp servitør i Peppes Pizza i Stortingsgata her i Oslo. Hjelpes, for et tempo! Spesielt når det føles som at ingenting er hundre prosent under kontroll og når jeg må amme mellom slagene. Haha! 

Vi hadde forberedelser store deler av dagen, startet med personalmøte før vi gjennomgikk menyen og hva som måtte gjøres på kjøkkenet. Vi dekket på, forvandlet restauranten etter Vendelas tema og rett før gjestene skulle komme klokken seks, gikk inngangsdøren i lås! Vi fikk den rett og slett ikke opp, Securitas måtte komme og tilslutt en låsesmed. Fullstendig kaos. Haha, det hører vel med tenker jeg! Og vi fikk jo åpnet tilslutt 😉 

Jeg synes vi var et helt fantastisk team og hadde en veldig bra dag. For en fin gjeng! Dette kan jo ikke bli annet enn hysterisk å følge med på, det hendte jo diverse tabber i løpet av kvelden og jeg er sikker på at vi har mer å gå på her 😉 Kjenner at jeg både gleder og gruer meg til dagen i dag, jeg vet jo enda ikke hva min rolle blir, men jeg har en følelse av at det er min tur til  være kokk. Hjelp (!!) i så fall! Det er noe helt annet å stå på kjøkkenet hjemme med god tid kontra på et fremmed kjøkken i en restaurant med virkelige gjester og et tv-team i hælene. Det er stress – all ære til kokkene der ute, gleder meg allerede til neste gang jeg skal ut og spise 🙂 

31 kommentarer

 1. Åååå for ein flott gjeng 🙂 Dette vert kjempe flott.
  Gratulera med alt du får til Caroline. Du er flink, positiv og gir oss alle positiv energi. Lukka til vidare.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk 🙂 <3

 2. Utrolig, – kleint konsept..

 3. Anne Siri

  Så utruleg nydeleg du var her Caroline! Virkelig vakker!!! 😀
  Og du utstråler positivitet og glede, det smitter over. Så det et alltid en fryd å lese bloggen din! 🙂
  Lykke til på resten av innspillingen, du er flink 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne Siri! Så innmari hyggelig 🙂 Stor klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! Gleder meg til å se det på tv 🙂

 4. Ranveig

  Så spennende dette høres ut da 🙂 Skal det vises på tv?
  Kos deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😀 Ikke før til høsten 🙂

 5. Masse lykke til:) Kunne du laget et innlegg hvor du skriver om sminken du bruker til hverdags? Du sminker deg så utrolig fint:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Mia! Jeg kan selvsagt fikse det 🙂

 6. Hei,

  Hvor har du kjøpt gulvbeskytterne du har under møblene? De blanke (i pleksiglass?) som ligner et lite fat.
  Jeg har spurt en gang før og jeg mener du sa skeidar, men jeg fant ikke på skeidar og finner heller ikke på nett. Tenkte kanskje du hadde kjøpt nye nå til det nye huset og har noe oppdatert info? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra skeidar 🙂 Måtte bestille dem der 🙂

 7. Rebecca

  Så spennende dag du har hatt, masse lykke til imorgen! Raskt spørsmål, du la ut et bilde av en stol jeg har veldig lyst på tidligere, hvor er den fra? (Sort m/gull ben). Hadde satt veldig pris på svar. God dag videre! 🙂

  Link til innlegget jeg snakker om: http://www.carolinebergeriksen.no/2017/03/08/interiorprat-soverom-vol-ii/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er SÅ fin! Den skal vi ha på soverommet! Fra eichholtz / sixbondstreet 🙂

 8. make up brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   Do you mean the eye shadow? It is from Mac 🙂

 9. Birgitte

  Så fin overdel – hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 10. Artig! Blir morsomt å se det på TV 🙂 Tenker du klarer deg bra som kokk, lykke til 🙂

 11. yes:) colour? 🙂

 12. Angular color? lipstick?

  1. Caroline Berg Eriksen

   The lipstick is LOVE from Deborah Lippman 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is not this one, but it looks great 🙂

 13. Sikkert moro å være med, heldig du som får gjøre så artige ting! Men hva skjer med armene på bilde nr 2? De ser ut som de er borte!?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, de er der de 🙂 Den ene har jeg i lommen og den andre ned langs siden hvor jeg lener meg inntill disken, det er bare kuttet slik at ikke synes 🙂

 14. Solfrid

  Hadde vært morsomt å se deg blitt stylet av Jan Thomas! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 15. Du stråler! Jeg hadde en dårlig dag i dag, men det gikk over med en gang jeg klikka meg inn her!

  Gleder meg til det kommer på TV! Jeg er sikker på at du fikser alle rollene 😉 Synes det er så morsomt å se deg på TV, du virker så god og jordnær. Stemte på deg vær lørsdag du var med på skal vi danse, finnes det noe du ikke kan? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *