tradisjonen tro på tampen av påsken

Endelig en ny uke! Selv om den startet i går har jeg sikkert mange med meg når jeg føler at det ikke er tilfelle og at gårsdagen var mer som en søndag. I dag derimot, i dag kjennes det ut som mandag, til tross for at jeg ikke får den gleden av å starte dagen med en treningsøkt. Men det fikk jeg gjort i går, så sånn sett er jeg helt i modus tross alt 🙂 Jeg har masse å se frem til de nærmeste dagene og vet at det kommer til å bli en hektisk uke som jeg ikke helt hva vil innebære ennå, men jeg forteller litt mer senere! Vi har i hvert fall pakket koffertene alle sammen, og med meg til Oslo tar jeg Lars-Kristian og Naia, mens Nelia skal bo hos mamma og pappa 🙂 Savner henne allerede ♥ 


I går snurret vi film! Fjols til Fjells er standard påskeunderholdning for meg og jeg er faktisk helt seriøs når jeg sier at jeg kan absolutt alle replikkene utenat. Det er nesten skremmende. Og sikkert litt (veldig) irriterende for de som ser filmen sammen med meg, jeg klarer bare ikke å la være å snakke i munnen på skuespillerne. Haha! I går holdt jeg meg til å mime da 😉 Det absolutt beste er å se den sammen med storesøster, for vi elsker den like høyt begge to, men jeg skal si at Lars-Kristian er på god vei til mitt nivå han også! Haha 🙂 Uansett! Jeg må hive meg rundt og har en del å rekke før jeg skal avgårde, oppdaterer dere om litt! Ha en deilig mandag tirsdag 🙂 

22 kommentarer

 1. Jeanette

  må si jeg ble sykt skuffet av den vaniljesausen uten sukker! Den smaker jo absolutt ikke noe.Velger heller vaniljesaus med sukker jeg da altså! Så får jeg heller bare spise litt mindre av den. Kul genser forresten! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes den var god, jeg 🙂 Men sammenlignet med originalen blir det jo noe litt annet :p Takk 😀

 2. Hei Caroline! <3
  Du har det såå fint hjemme hos deg. Men jeg lurer på en ting. Jeg har selv en tibetansk spaniel, og som du helt sikkert vet så røyter de forferdelig mye.
  Sånn som f.eks. den fine sofaen du sitter i, hvordan greier du å holde den fri for hår? Vi har kjøpt oss robotstøvsuger, og Ailo har ikke adgang i sofaen, men det kommer uansett masse hår i sofaen, senga, på klær osv.. har ikke telling på hvor mange klesruller som går med ila en mnd. hehe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klesrulle er et godt stikkord her hjemme også 😉 Så har vi robotstøvsuger! Det blir jo fortere hår enn i et hjem uten hunder, men det går veldig fint. Har ikke merket noe til hår på sofaene ennå og oppi sofaen er Ronaldo aldri, han trives i sengen sin 🙂 Jeg kler som regel på meg rett før jeg går ut (altså, de klærne jeg skal gå med den aktuelle dagen 😉 ) og unngår derfor hår på klærne fra hundene også – de ligger jo et sted hvor hundene ikke er 🙂

 3. Mamma til 3

  Hvor har du fått tak i genseren??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 4. pants brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from bikbok 🙂

 5. Anikken

  Den filmen er det lenge siden jeg har sett, den er jo såååå morsom . Så utrolig flott den grå fargen dere valgte ble sammen med sort og hvitt…varmt samtidig som det er stramt og klassisk – herlig kombo Putene i sofaen var bare helt rå! Ha en fantastisk uke Mvh Anikken

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀 Ha en deilig uke, Aniken!

 6. Du skal være med på Restauranten
  Gruppe 3 – Opptak 18, 19, 20 og 21 April

  Vendela Kirsebom, Jan Thomas, Jahn Ivar «Mini» Jakobsen og Caroline Berg Eriksen.

  Vuderte å være gjest på resturanten, så ikke så hemmelig det du skal være med på 😉

 7. Martine

  Hvor får dere sett denne filmen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   På youtube 🙂

 8. Sunniva

  Hei!
  Jeg har fulgt deg en stund på bloggen nå og synes du tar utrolig fine bilder! Lurte derfor på hvilket kamera/objektiv/blitz du bruker til vanlig? Helt klart de fineste bildene i bloggnorge etter min mening 🙂

 9. Christiane

  Hvor har du kjøpt gullbollen med druene i? Skulle så gjerne likt å vite det i forbindelse med en bursdagsgave 🙂

  Så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra TM Design 🙂

 10. Julianne

  Digga den sorte og hvite puten med sølv på, hvor er de fra? Elsker generelt stilen din så det blir mye herming ser jeg når vi overtar huset vårt i Fredrikstad om en måned

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, så hyggelig da 🙂 De er fra classic living 🙂

 11. Wibeche Vaage

  Nydelig sofa <3 Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra slettvoll 🙂

 12. Er bordene fra slettvoll?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *