kjendisrestauranten

Denne uken skal jeg være på opptak fra klokken 13-22 til og med fredagen, og vi starter i dag! Jeg er med andre ord på vei ut av hotelldøren i dette øyeblikk (innlegget er forhåndsinnstilt) og skal møte opp i Mathallen veldig snart. Der skal jeg drive restaurant de neste dagene sammen med Vendela Kirsebom, Jan Thomas og Mini Jakobsen. Vi skal alle innom rollene som kokk, ryddehjelp, servitør og restaurantsjef. Den dagen jeg skal være restaurantsjef er det jeg som bestemmer konsept og meny og jeg har gitt min restaurant navnet Mi Penri 🙂 Velkommen skal du være, haha! Jeg har ingen anelse om hva de andre finner på og jeg skal innrømme at jeg er skikkelig nervøs i forhold til alt sammen. Her er dagens meny – tryll frem maten til gjestene! What?! Jeg vet ikke om det er akkurat sånn, faktisk vet jeg nesten ikke mer enn det jeg har nevnt over, men det blir sikkert gøy! Og veldig hektisk 🙂 

Noe helt annet: da vi kom hjem fra påskeferie var trappen vår klar! Med sort teppe! Og jeg synes det ble skikkelig fint, så jeg vil gjerne vise dere 🙂 Vi mangler en list nede ved gulvet, så dere vet 🙂 


Jeg får styre videre! Naia er selvfølgelig med meg, jeg ammer jo fortsatt, så jeg håper at alt sammen går fint å kombinere ♥ 

50 kommentarer

 1. På det nederste bildet ser man virkelug likheten mellom din søster og deg. Det gjør man ikke når du tar bilder fra siden.

 2. For et fint skjørt, hvor har du kjøpt det <3?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra zara 🙂

 3. Dear Caroline, you look extremely beautiful with the emerald green skirt!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Hei Caroline!

  Digger bloggen din (føler det måtte komme først, fordi ellers hadde jeg ikke logget meg inn daglig) 😀

  Ellers, så var jeg nyskjerrig – spesielt etter gårsdagens post, om du går rundt med sminke hele dagen og trener med sminke? Personlig så blir jeg sliten i øynene og resten av ansiktet (hvis det er mulig…) med sminke hele dagen, men er nyskjerrig på om andre folk er slik også.

  Også to spørsmål som kanskje du kan svare på i en egen post eller to 🙂 nå som dere har fått treningsrom hjemme, har du funnet noen nye treningsformer ++ og kanskje du kan vise noe til oss, føler det er lenge siden og det er fint å bli motivert på treningsfronten.
  Og nr. 2 — (med mindre det er for personlig for nå) hva gjør Lars Kristian for tiden (annet enn å fikse resten av huset med deg som jeg forstår er en fulltidsjobb).

  Oi, forventet ikke en så lang kommentar.
  Eller lykke til med innspilling!
  – trofast leser,
  Anna 🙂

 5. Hei 🙂
  Hvor er skjørtet og toppen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blusen er fra gina og skjørtet fra zara 🙂

 6. Så kult! Du får være med på mye artig altså <3 Og trappen var nydelig! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Konseptet høres veldig kult ut, og for en fin gjeng de har satt sammen! Dette skal jeg få med meg altså 🙂 Have fun!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, for en daaaag :O Men det har vært veldig gøy 🙂

 8. Dere har fått det utrolig fint i det nye huset, MEN siden dere har folk som har gjort alt, og man kan se på bildene at finishen ikke er ordentlig, burde dere få de til å ordne det. Har sett det på tidligere bilder; maling langs lister etc. og her ser man det godt i skillet mellom gulv og trapp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har svart på dette tidligere 🙂 Skiller du snakker om kommer av to ting – maling som har flasset av etter at gulvet ble slipt, og fordi det skal være lister der som vi enda ikke har kjøpt 🙂

 9. Så fint det ble! Også så flink du er som fremdeles ammer:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Maja 🙂 <3

 10. veronica

  Heisann 🙂
  Så pen du var elsker stilen !
  Jeg har selv tenkt et teppe med de stengene som du har i trappen, helt nydelig ! Hvor har du kjøpt dette ? Har du en nettside eller et firmanavn ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bestilte via Fargerike i Sarpsborg 🙂 Tusen takk, fine!

 11. Du sier at hundehår ikke er et problem for dere? Ser i alle fall ganske mye hår på det sorte teppet allerede, i lag med en del annet rask.. Du som er så neat-freak (haha, beklager ordet, fant ikke et mer passende), hvordan løser du dette? For du kan jo ikke gå rundt med støvsugeren og støvsuge trappen hele dagen :p angrer du på at dere valgte sort? Eller gjør det deg ikke så mye? Blir spennende å se når listene kommer på plass under trappen og der dere skal ha lister! Det blir nok veldig bra til slutt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg føler at ting synes bedre på bilder enn i virkeligheten, jeg synes ikke det er noe problem enn så lenge i hvert fall 🙂 I sofaer etc. har jeg aldri ergret med over hår, hundene er ikke noe særlig der likevel. Hugo er den som er glad i sofaen og han røyter ikke så mye. Men gulv er en litt annen ting – på kjøkkenet kjenner jeg at mørk gulv er en liten utfordring, men jeg angrer ikke 🙂 Nå har vi jo nettopp fått teppet i trappa her, så tiden får vise! Jeg elsker det nå 🙂 Jeg kommer nok til å gå over med støvsugeren 1 gang om dagen sånn i starten ser jeg for meg og kunne sikkert gjort det før bildene, men jeg hadde ikke tid og ville gjerne vise det frem 🙂

 12. Hei! Hvor har dere kjøpt den fine sengen til Nelia? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra multiimport.no, men det var et opphørssalg, så den finnes ikke lenger :/ Men sengen er sikkert å oppdrive et annet sted 🙂

 13. susanne

  Det ble lekkert!! Blir sikkert mye rusk og rask men FINT det ble det! Love it <3

 14. Jeanett

  Hei, lenge siden,men jeg er innom hver dag;)
  Det kan ikke være lett å være deg til tider- har du det for rent/ perfekt, da er det alltid noen som roper om å få se den «ordentlige» Caroline. Og viser du litt hundehår/støv så er det galt også.
  Men dere har fått et helt nydelig hjem- gratulerer.
  Synes du har fått til mye bra, og jeg håper du ikke tar til deg alt det negative du får servert. Om det gjelder dyre ferie, interiør eller klær. Kos deg med alt sammen 🙂
  Jeg synes det er en fryd å lese/ se i bloggen din. Selvom vi lever i hver vår verden økonomisk sett gleder jeg meg på dine veier og du inspirerer. Vær så snill og forsett med det 🙂
  Ha en fantstisk kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette! Det er godt å høre at noen der ute ser det samme som meg når det kommer til dette, at ingenting er bra nok uansett for enkelte. Men sånn er det bare 🙂 Veldig hyggelig å høre fra deg! Ha en deilig kveld 🙂

   Stor klem!

  2. Elisabeth h

   Helt enig med Jeanett, jeg ser på bilder/leser i bloggen fordi det gir inspirasjon, avkobling og litt virkelighetsflukt innimellom, he he. Jeg går ikke inn for å studere bilder m lupe på jakt etter ‘feil’,heller ikke for å finne noe å ‘ta’ C og LK på, like lite som jeg ville gjort det med et glossy magasin eller et interiørblad. Er det noe som jeg ikke liker eller som ikke interesserer meg, vel, så hopper jeg bare over det. Når det er sagt, Caroline, så er jeg nok litt ‘hekta’, fordi du har så fin blanding av innhold,fordi LK tar så fine og gjennomførte bilder, og fordi helhetsinntrykket bare er tiltalende og gøy å lese/se. Så heia igjen fra meg!

  3. Så godt sagt Jeanett, akkurat det samme jeg tenkte. Aldri bra nok uansett hva…. Men jeg synes du svarer hyggelig, og det er skikkelig flott Caroline. Selv hadde jeg blitt lei meg for lenge siden. Jeg får masse tips og inspirasjon på bloggen din, spesielt på matfronten. Boka du gav ut ønsker jeg meg vol 2 av Lykke til videre i det nye flotte huset. Hilsen AnneC.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så utrolig hyggelig å høre, Anne! Tusen, tusen takk 🙂 Ønsket er notert! 😀 Stor klem!

 15. Ann-Cathrin

  Veldig enig i alt Jeanett skriver! Elsker å lese bloggen din og ikke minst følge deg på snapchat og Utube. Du/dere jobber jo virkelig med bloggen og fortjener hver eneste krone dere tjener. Det er en fryd å se noen legge så mye ære i jobben sin. Tommelopp Caroline og Lars Kristian.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ann-Cathrin 🙂 <3 <3

 16. Kjære… alt folk skal henge seg opp i !! Rusk i trappa liksom 🙂 Syns det ble kjempestilig jeg !! Jeg vil ha slik jeg også 😀

 17. Hvilke dag er din dag? 🙂 er det åpent for alle? hvordan vil prisene være?

  Forresten, du stråler!

 18. Neimen kjærevene går folk igjennom bildene dine med lupe? Ser ikke et eneste rusk og rask og påpeke! (Eller kanskje jeg ikke ser det siden jeg forstår at det er umulig og Være strøken til en hver tid med 2 små,dyr, hus, )

 19. Hei, Hva betyr egentlig Mi Penri? Vi googlet og det som kom opp var MASSE peniser :/ Ikke så heldig navnvalg kanskje? Lite heldig søkehistorikk på jobbdataen min hvertfall 😛

  1. Mi Penri betyr ‘never mind’. Hvis du derimot søker på det i Google for så å gå på bildesøk så viser Google deg bilder av søkeordet ‘Mi Pene’, som ikke er like heldig. Haha.

 20. Så spennende prosjekt da Det er helt utrolig at enkelte har et så kjedeli liv, at de må sitte slik om andre. Hvem er det som har det 100% støvfritt osv hjemme? Normale mennesker med jobb, barn, hund, katt osv. kan umulig klare det. For meg er de beste bloggene, og også de jeg stadig leser de som har det»normalt» rundt seg. Det ble dritlekkert i trappa. At det blir vanskelig å venne seg rusk på det sorte teppet i starten vil jeg tro, men det hadde vært der om det hadde vært annen farge også. Det er sundt innemiljø med litt rusk, å barna har det topp med å ha dyr rundt seg. Å at alle kommenterer maling osv. Dere har sikkert fått med dere at ikke slt er ferdig? Å ikke minst , det er et gammelt hus med sjel og historie. Da blir ikke alt som nytt uansett, men heller 100 ganger bedre med hensyn til historie! Stå på, dere inspirerer

 21. Katrine

  Veldig lekkert! Syntes det er helt sprøtt at noen tillater seg å komme med så usaklige kommentarer. Hundehår og dårlig finish? Vi pusset opp en eldre leilighet, og selv om alt ble «nytt» har det fortsatt karakter. Det knirker i dørstokken, gulvet er bittelitt skjevt og med ettåring i hus er det leker og rusk på gulvet til enhver tid. Det kalles livet. Hverdag. Synd om man må hige etter det «perfekte», katalogaktige hjemmet. Hverdagen skal nytes. Med hybelkaniner, hundehår og tusen håndavtrykk fra barnehender på speil og vinduer. Heia (flere) bilder bak fasaden og den virkelige hverdagen ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 22. Så fin du var på disse bildene! Lykke til!

 23. Så stilig! Eg må berre legga igjen ein kommentar om kor fantastisk du ser ut på desse bildene! Heilt nydelig, og _for_ eit antrekk! 😀 smashing :* ha ein deilig dag! 🙂

  Ps: kjendisrestauranten skal eg få med meg 😀 klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Håper du har hatt en kjempefin dag <3

 24. Jøss, man skal sannelig være perfekt nok, uten å være for perfekt. Folk skal liksom alltid arrestere deg for noe. Du må liksom aldri bli for perfekt, men du må sannelig ikke komme her å påstå at det er greit med et usselt hundehår heller. Du skal liksom bare være passe perfekt, og aldri noe mer eller mindre. Jeg håper du vet at du har mange lesere i ryggen, men vi er kanskje ikke like flink til å kommentere som visse andre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 25. Hoff nok en gang gremmes jeg over finishen hehe. Trappeteppet er bare skåret av og ikke kantet. Jeg gjemmer hue i henda her. Fargen er jo bare lekker om man liker å støvsuge da.

  1. Hilde. Så koselig kommentar, gjorde den dagen din bedre ? Det er jo heldigvis for deg at det ikke er du som skal bo der. Alt er ikke ferdig ennå, så selv om Caroline viser oss bilder underveis så går det greit å spare seg for sånne kommentarer. Sett deg heller på hendene så du ikke bruker dem på tastaturet og til lite konstruktive kommentarer

  2. Hvordan i alle dager er det du prater til folk? Dette her kunne da bli sagt på tusen andre måter som hadde vært mye hyggeligere, eller du kunne ha oppført deg som folk og ikke sagt det i det hele tatt! Alle meninger må ikke ytres.

 26. Teppet i trappa ble kjempe fint 🙂 Upraktisk eller ei! Takk for at du deler så mye og masse lykke til i kjendis resturanten 🙂 Høres ut som et gøy prosjekt 🙂

 27. Ann-Cathrin

  lurer på hvorfor min kommentar ikkr blir publisert ….. trodde ikke jeg skrev noe galt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er godkjent nå! Beklager, men jeg henger virkelig etter i disse dager :O Umulig å komme a jour når så mye tid går med til innspillingen :O Stor klem!

 28. Lekkert med sort mot det hvite…..men synes ikke teppet er pent skåret altså….og de stengene må være upraktiske med tanke på barn som sksl ferdes der…hvis de må gå på siden for å støtte seg når de går, ser jeg for meg snubling i de utstikkerne på hver side…er ikke teppet festet på noen annen måte enn stengene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia går der det er teppe, ikke på siden 🙂 Det er festet med stengene, vi ønsket ikke å lime ettersom vi gjerne vil ha muligheten til å ta det bort for å rense det om det skulle være behov for det. Det er nok ikke ferdig lagt helt nederst mtp. den ujevne kanten 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *