video: bli med på skitur

God morgen! Her kommer en ny videoblogg, og denne gangen fra en av skiturene vi var på i påsken 🙂 Den er i samme kategori som de andre vlogene mine, men denne ble litt kortere. Er ikke så lett å stå på ski og filme samtidig, si! Haha 🙂 Uansett – bli med på tur i godværet, på knall og fall og eggejakt! Dette var på fredag, en av de absolutt fineste dagene til fjells!


Nyt siste dag av ferien, dere ♥ 

42 kommentarer

 1. Dear Caroline, you look perfect in your ski look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Så nydelig sted dere var på! Koselig film Hvor er nikkersen din fra? Jeg har tenkt å kjøpe meg en og din ser veldig fin ut!

 3. Elsker vloggene dine!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Sophie! 🙂 Tusen takk!

 4. Anne Siri

  Så hyggelig og morsom video! Dere er veldig fine sammen 😀 Kjempebra redigert video 🙂

 5. Hahahaha, fantastisk video, lo høyt 😀 Digger humoren til Lars-Kristian!
  Ser ut som en helt perfekt påsketur 🙂

 6. Så fin video! Dere er virkelig en fin familie, og Nelia er jo bare så nydelig <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christina 🙂

 7. Åhh, denne videoen likte jeg skikkelig godt! Så koselig dere har hatt det. Flere videoer av hele gjengen ønskes 🙂

 8. Nina Kise

  Så koselig! Idyll! 🙂

 9. Jeg visste faktisk ikke at du var så «dårlig» på ski, haha 😉 Altså at du ikke klarer å stå ned bakker/svinge osv selv. Men gøy at du tør å vise det da. Jeg selv var sikkelig dårlig på langrenn før. Men bodde et par år i snørike områder, og ble ganske så flink. Nå elsker jeg å gå lange turer på langrenn i fin natur. God trening er det også 😀 Virket som dere hadde en veldig fin ferie 🙂

 10. Så koselig vlogg! 😀 Kjekt at dåke deler via film – og ikkje minst så gjennomført! Og morsomt! Hehe. Ser ut som dåke har hatt ein nydelig påske!
  Nyt siste påskedagen 🙂 god klem <3

 11. Det er stygt å le, men . . . 😀
  Koselig video, dere <3

 12. Caroline

  Å så fantastisk det så ut 😀 og for en familie! #GOALS sier jeg bare 😉 ha en fortsatt fin mandag, klem!

 13. FOR en herlig video!! <3 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, tusen takk 🙂

 14. Så utrolig herlig video, dere virker til å være en harmonisk familie 😀 Veldig morsomt å se helt naturlige og «behind the scenes» filmer, ser ut som dere har hatt en fin påske 🙂

 15. Så koselig video 🙂 ser ut som dere har storkost dere 🙂 hvor ligger hytten til familien til LK?

 16. Så koselig dikkon har det :)) Dikkon er ein fin gjeng <3 Nyt siste kvelden av påskeferien :)) <3

 17. Elsker videoen, dere er herlige 😀
  For litt siden spurte jeg om du kan lage et innlegg om sminken du bruker nå, men fikk ikke svar. Synes du ser så flott ut nå, hadde vært gøy å høre litt om sminken du bruker og hvordan du sminker deg 😀 Behøver ikke være video (har skjønt at det er vanskelig å lage) <3

 18. Så koselig og stemningsfull video:)
  For et fantastisk sted å ha hytte, hvor er dette?
  Idyllisk<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så fint der! Grimsdalen heter det 🙂

 19. Haha du er elendig til å stå på ski, Caroline! Jeg mener ikke å være slem nå, bare snakker litt rett fra levra. Så skjønne dere er, en veldig koselig film:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener du det? Greit nok at jeg ikke er flink, men elendig synes jeg er å ta i :p Vi gikk i flere timer hver dag, og det er jo null problem for meg, det er bare gøy – spesielt når jeg bare kan bli bedre 🙂 Jeg må tørre å stå i bratte bakker etter hvert også, så jeg kan lære meg det 🙂 Hadde et fall i fjor under graviditeten som skremte meg litt, men det er jo bare å kaste seg ut i det! Men takk uansett! Haha :p

   1. Det kan jo hende at Anita sammenligner deg med selveste Marit Bjørgen (!!), så beskrivelsen «elendig» var kanskje formulert deretter (?). Så om jeg hadde fått den kommentaren servert hadde jeg nok bare latt det passere. Når det er sagt så synes jeg du gjorde en god figur i løypa, jeg! Så ut som en herlig og idyllisk påskefeiring!

 20. Kristin

  Kjempe fin og koselig film. Ble i godt humør av å se den, og tenkte at neste påske vil jeg også på fjellet. Det viktigste er ikke å være god på ski, men ha glede av det og kose seg sammen på tur. Ønsker deg en knall fin uke. Flott hus dere har foresten. Klem

 21. Så fantastisk fin film, og flott at du viser at man ikke trenger å være super ekspert men greit å være helt vanlig flink på ski,for å kose seg og være ute på ski i påsken! Nå merker jeg at jeg ikke lenger gruer meg til jeg skal ta med meg lillemann ut i pulk til vinteren!
  Ser forresten ut som dere har hatt det ordentlig fint på påskefjellet

 22. MarianneN

  Koselig film og du var virkelig ikke elendig på ski! (Utrolig hva folk bare MÅ formidle… )
  Det ser ut som dere har masse moro sammen og det er hyggelig å se! 🙂

 23. Sunniva

  Hyggelig og fin film fra dere og påskefjellet. Lurer bare en ting, har ikke Lars Kristian selen til pulken feil vei? Vi har selv nordic cab til våre to barn og er super fornøyd med den, både som sykkelvogn og pulk (og her er det mor som er pakkesel).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo :p Og det hadde jeg også 😀 Vet ikke hva vi har tenkt med, måtte sjekke bilder fra i fjor og da hadde vi den riktig vei 🙂

 24. Kristine Tønnevold Davidsen

  Denne videoen er helt råå!!! Ikke ofte jeg ler før kl 0800 om morningen, men i dag var det bare umulig å la være!!! 😉 😉 Dere har en helt fantastisk skiteknikk, og de tryningen var jo bare helt fenomenale!!! Først du så gubben på snyta i deg, med pulk…… 😉 😉

  Denne snutten skal definitivt ses på nytt senere, tro meg!!! 🙂 Som ikke husker sist jeg gikk på ski, må være rundt 15 år siden. Har flotte Telemark turski og skikkelige skisko, men bruker det ikke. Ligger godt på loftet alt sammen!! 😉

 25. Alt man skal lure på. Haha. Meeeen altså, Hvordan gjør dere det med språket siden svigerinna du kun prater engelsk? Prater dere engelsk dere i mellom så hun skal skjønne hva som blir sagt, eller kun til hun? Og hvordan gjør hun det i kommunikasjon med Nelia? Kan hun noe norsk? Ikke at jeg har noe med det og ikke at det har så mye å si, bare spør av ren nysgjerrighet. Haha.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun kan ikke norsk enn så lenge, men Nelia var en god lærer 😀 Hun snakket engelsk til Nelia også, Nelia bare svarte på norsk :p Det gikk veldig fint, vi forklarte henne at Brooke ikke kan norsk og barn er jo så enkle sånn sett, de gjør seg forstått så enkelt uansett og uavhengig av språk. Vi snakker for det meste engelsk oss i mellom slik at hun skal forstå når hun er i nærheten og selvfølgelig når hun er med i samtalen 🙂

 26. Cecilie

  Herlig film! Dere er så morsomme ;-D

 27. Måtte faktisk le, hun Brooke var jo mye tøffere enn deg på ski. Hun sto jo faktisk i nedover bakke mens du måtte stå bakpå pulken 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, hun var kjempetøff 🙂 Men så ble det også siste dagen hun sto på ski, for hun skadet seg :/

 28. Så gøy påskevideo, skikkelig morsom å se synes dere var tøffe som satte utfor bakkene med pulk jeg !! Og Nelia er jo bare såååå herlig, den alderen er bare såå skjønn Skulle ønske vi kunne få se mer video av Nelia-hun får meg til å smile og bli varm i hjerterota, men skjønner selvfølgelig at dere ikke vil eksponere henne altfor mye også.

 29. Cecilie

  Så utrolig koselig film! Takk for at vi fikk se den, Caroline:-) Ser ut som dere har hatt en herlig påske. Dere er så skjønne sammen! Lars-Kristian virker som en utrolig likandes og blid kar!:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Cecilie! TUSEN TAKK 😀

 30. Birgitte

  FOR en koselig video, skikkelig påskesteming! Ser ut som en fantastisk påske 😀

 31. Caroline

  Så mange rare kommentarer det var på dette innlegget.. Herlighet. Jaja, sånn er det visst. Jeg tror nok du er ganske gjennomsnittlig på ski, sånn jeg ser det 🙂 Noen er bedre, andre ikke. Sånn er det bare! Haha, jeg tror jeg er ca som deg, bare at jeg har ingen pulk å holde meg fast i, så da bare MÅ jeg klare meg selv da! Tror jeg hadde gått for den samme løsningen som deg om jeg hadde hatt mulighet 😉 Syns klærne dine er sykt fine da, du er skikkelig fashionable på skitur, I love it!! Dere er heldige som har en så fin familie, både deres egen og på begge sider av familien. Virkelig idyllisk! Nydelig hytte, det må du hilse å si til foreldrene til LK 🙂

  Jaja, litt småprat på formiddagen på meg. Ha de fint i Oslo denne uken, skulle gjerne vært der den dagen du skal servere, men det får jeg nok ikke til 😛 Nyt dagen, det er SOL!

 32. Anne Isaksen

  Hvor er brillene til Naia kjøpt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *