prosjekt barnerom nummer etthundreogfemti

Jeg innser at det begynner å bli ganske mange overskrifter med navn prosjekt barnerom opp gjennom årene, så jeg har mistet helt styringen – haha! Men et prosjekt er det uansett og i dag har vi endelig funnet tid til å skru sammen den nye sengen til Nelia. Om det var en stykk fornøyd prinsesse som la seg for et par timer siden? Dere kan vel kanskje gjette dere frem til hvordan sengen ble seende ut tilslutt? Jeg viser dere selvfølgelig rommet i sin helhet når alt er på plass, inkludert sengen! For det er jo fortsatt noe her og der som mangler før det er helt ferdigstilt, men det begynner virkelig å komme seg! Hun har jo snart det fineste rommet i hele huset 😉

I kveld skal vi gjøre noe utrolig hyggelig som en avslutning på påskeferien og de av dere som har fulgt meg i noen år kan kanskje gjette dere frem til hva det er? Jeg er jo helt håpløs når det kommer til tradisjoner, de betyr så mye for meg og jeg synes det er så viktig å holde på dem. Det gir så mye glede! Jeg har sterke tradisjoner når det kommer til alle høytider, påsken inkludert! Og nå som Nelia har blitt såpass stor har eggejakt blitt en del av tradisjonene, jeg gleder meg allerede til neste år når begge barna kan fly rundt og lete etter de miserable sporene til påskeharen som undertegnede har laget 😉 De kommer til å bli mer proffe i løpet av årene altså, det kan jeg garantere! Og når de blir store nok er jo rebus fantastisk gøy, et slags påskekart med gåter slik at de kan gjette seg frem til skatten som er påskeeggene 🙂 


Men viktigst av alt i påsken er det at familien er samlet og lager minner sammen, det er den fineste tradisjonen av dem alle når det kommer til alle høytider. Så jeg er så takknemlig for nok en fin høytid med de jeg er glad i, det er nesten litt vemodig å legge den bak seg, men samtidig skal de bli så godt med mandag tirsdag i morgen 🙂 Det er så mye som skjer fremover og ikke minst gleder jeg meg stort over hvert fremskritt vi gjør når det kommer til huset! Håper dere følger med på veien videre etter ferien og at dere har hatt noen deilige dager! Klem ♥ 

12 kommentarer

 1. Så fine bilder::)
  Hvor er sengen fra ? 🙂

 2. Jeanette

  Hvor har du kjøpt den grå kosedressen din? ☺️

 3. Så utrolig søt seng! Rommet ser ut til å bli skikkelig fint:-)

 4. Hvorfor skriver du ikke hvor plaggene dine er fra for uten om reklame og sponsing ?:( Du vet du vil få spm om det. Andre bloggere skriver det med glede selv om de har betalt selv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skriver da ofte hvor ting er i fra uten at det er reklame? For ikke lenge siden postet jeg blant annet en hel videoblogg med klær som ikke var reklame..

   For øvrig så betaler jeg stort sett for alle klærne mine selv, svært lite som er sponset.

  2. INA. Er det samme Ina som går igjen med negative kommentarer innlegg etter innlegg ? Dette med reklame på palmesøndag, reklame på skjærtorsdag og kommentar om sminke på hytte tur? Og nå igjen ? Da lurer jeg i så fall hva det å lese bloggen til Caroline gir deg ? Om det kun er for og kunne komme med negative kommentarer, trist om det er slik både for deg selv og Caroline. Se litt på måten du kommenterer på, går greit an og formulere seg litt annerledes, spørre på en annen måte

 5. Monica Ngo

  Hvilke avgjørelser har dere tatt mtp. tapeten som ikke passet inn så bra hos en av jentene? Moro å følge med på oppussingen 😉

 6. Hvorfor svarer du ikke på hvor joggedressen er fra? Underlig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Rhönisch 🙂

 7. Den er så fin den sengen. Hvor har du kjøpt den?

 8. Hvor er sengen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   multiimport.com tror jeg det var, det var et opphørssalg så siden eksisterer ikke lenger :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *