enkel iskake og nordmenn i feriedvale

Vi har landet litt etter at vi kom hjem sent i går kveld, pakket ut, vasker klær og kommet litt mer på plass i huset. Vi har hatt det helt magisk til fjells og jeg gleder meg allerede til neste gang – jeg blir stadig bedre på langrenn (håper jeg i hvert fall) og neste år er målet mitt å tørre alle nedoverbakkene 😉 De bratte MED sving skremmer vannet av meg fortsatt, jeg har ingen kontroll sammenlignet med når jeg står på slalåm – det er virkelig to helt forskjellige ting! Når jeg tenker meg om er det altfor lenge siden jeg stod på det også, men jeg håper at neste vintersesong vil bli litt mer aktiv på begge områder 🙂 Tiden får vise!

Påsken er ikke over ennå, jeg merker at de fleste nordmenn fortsatt er i feriedvale og nyter egentlig den følelsen. Her om dagen slang jeg sammen verdens enkleste iskake da foreldrene mine var på besøk, jeg er bare nødt til å dele tipset med dere og påsken må være det perfekte tidpsunktet! Jeg har tipset om dette før, men gjentar gjerne meg selv: dere MÅ sjekke ut pinterest de gangene dere er på jakt etter inspirasjon i matveien. Det er så mange herlige, lettvinte og digge oppskrifter der at jeg alltid koser meg når jeg søker etter ting. Et raskt søk på easy ice cream cake og denne herligheten dukker opp i flere varianter, men med de samme tre ingredienser: sandwich-is, pisket krem og sjokoladesaus. Easy peasy! This is how to do it! 

husk å ha m.a.s.s.e sjokoladesaus mellom lagene, dette ble litt for lite 😉 


Den lille frokostharepusen (søk: easter breakfast) fra forrige uke er også fra pinterest og jeg lurer på om jeg skal prøve meg på en annen versjon i morgen tidlig, til Nelias garantert store fornøyelse 🙂 Vel, denne kaken kan dere i hvert fall enkelt imponere gjester med eller bare nyte selv. Og det beste av alt er at den kan gjøres stor eller liten alt ettersom 🙂 Vel bekomme! Og fortsatt god påske ♥ 

15 kommentarer

 1. Dear Caroline, thanks a lot for sharing this obviously very yummy idea! Happy Easter!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Happy Easter sweetie <3

 2. Den må prøves!
  Jeg lurte på om du har noen gode oppskrifter på babymat?:-) kunne trengt litt inspirasjon til lillesøster som prøver nye smaker for tiden:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg notere meg at ønskes, det er flere som har spurt 🙂

 3. Hei vakre deg. Så virkelig god ut. Er det bare krem i mellom og sjokolade saus? Kunne du delt litt kaffe favoritter? Og noen sommerdrikker? Kan tenke meg du har mangen gode? Dette kan du virkelig. Oppskrifter . Om du har prøvd cool lime fra starbucks? En sommer drikke i denne varianten hadde sikkert mangen blitt glad for….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare krem som dekker hele, mellom er det sjokoladesaus 🙂 Jeg elsker iskaffe, har lagt ut en del oppskrifter på det i løpet av årene 🙂 Cool lime har jeg ennå tilgode å smake! 🙂 Takk for tips!

 4. Det overrasker meg litt at du ikke har med ordentlige kildehenvisninger på slike ting. «Funnet på Pinterest» er like lite kildehenvisning som»Funnet på Google». Det gjelder da både bilder (kanskje spesielt bilder) og andre ting man inspireres og benytter seg av. Hva tenker du om det?

  Ellers liker jeg bloggen din veldig godt og er innom hver dag, så tusen takk for den gode jobben du gjør! 🙂 Men som kreativ person selv så er jeg ganske opptatt at korrekt kildebruk på nett.

 5. Hallaisen 🙂
  Hvilke størrelse har du i kjolen med blomster fra Ganni?
  Klems

  1. Caroline Berg Eriksen

   34 🙂

 6. Den så digg ut! Og raskt å lage. Jeg har fulgt bloggen din nesten helt siden starten og er dermed en eldgammel fan. Sjekk gjerne ut min blogg også. Ha en super siste fridag<3
  PS elsker Pinterest like mye som deg. Brukes nesten like mye som Google og jeg har ørten tavler der nå;) Totalt hekta!

 7. Haha! Jeg er som deg! Prøvde meg på en (relativt) bratt bakke med sving sist jeg sto på langrenn, og plutselig hadde lå jeg mellom noen trær og kavet i løssnøen i skråningen. Turen jeg var på endte med at vi skulle kjøre nedover bakker hele veien hjem, og siden det var en del folk der så jeg ingen annen utvei enn å ta av meg skiene og gå tilbake igjen i frykt for å skade de andre der. Hehe! La lagrennskia på hylla etter den turen.

 8. Denne er det ikke så lenge siden Camilla Pihl la ut oppskrift på på bloggen sin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er flere som har lagt ut denne.

 9. Caroline

  Hei! Har du sluttet på lavkarbo?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men jeg spiser ikke streng lavkarbo og kan fint spise godteri og vanlig bakst til tider – som i påsken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *