skitur i all slags vær

I går hadde vi et fantastisk vær, men dagen før var det så dårlig føre og masse nedbør! Men ut skulle vi og vi hadde likevel en superfin tur 🙂 Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær? Jeg fikk til og med prøve meg med pulken – skal si den veier ganske mye med to barn, ting og tang oppi! Følte at jeg ble dratt bakover hele tiden, en god treningsøkt ble det i hvert fall 😉 Her er noen bilder! 


Planen vår var faktisk å reise hjem i går, men ettersom været var HELT magisk, ble vi over til i dag 🙂 Det angrer jeg ikke et sekund på, dagen i går og egentlig hele påsken er et kapittel for seg og har vært så utrolig bra. Vi har virkelig kost oss og tatt litt ferie! I går hadde vi med videokamera på tur, selv om jeg egentlig hadde lyst til å ta masse bilder i de nydelige omgivelsene blir det vlog i stedet 🙂 Hadde blitt altfor mye styr med begge deler på ski, men video blir bra! I dag er det jo påskeaften og den tilbringer vi på veien! Vi reiser om bare en times tid og tenker det blir godt å lande hjemme de siste påskedagene, for til uka skal vi faktisk være i Oslo 🙂 Ha en superfin dag, dere! Vi skrives fra veien eller når vi er trygt hjemme igjen ♥ 

12 kommentarer

 1. jannicke

  Elsker vottene dine! Hjemmestrikket eller kjøpt? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er kjøpt på et marked i Riga, de er hjemmestrikket 🙂

 2. Hanna Nyrud

  Så koslig det ser ut! Og ikke minst med pulken =D Er hundene også med?

 3. Trivelige bilder 🙂 Det ser forresten ut som om du har pulkselen på feil vei. Vet ikke om det er med vilje, da. Tenkte bare å si i fra til neste tur 🙂

 4. Hvis du tar beltet til NC ned på hofene blir det mye enklere å dra punken. Lite tips fra oss!

 5. Ingebjørg

  Nordic cab er genialt! Har sjølv brukt den på langtur med femåring og ettåring oppi. Stalltips til neste års skisesong: Bruk feller under skia når du drar tung pulk. Det er framleis god trening, men du slepp å skli bakover.

 6. Kristin

  Hvis du hadde trukket pulken riktig så hadde det kanskje ikke blitt like tungt. Du har reimen rundt magen og ikke hoftekammen. Da belaster du overkroppen veldig, den delen som gjerne er svakest..

 7. Synnøve

  Kjempefin anorakk! Cintamani? Har sett på dem selv, men finnes de uten vaskebjørnpels på hetten? I så fall må jeg kjøpe:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker ikke pels, så den har jeg tatt av. Jakken var en gave som jeg fikk til bursdagen min.

 8. Johanne

  Nordic cab er fantastisk! Men jeg er nok enig med de andre her at det vil være lettere å trekke den om du bruker selesystemet slik det er tenkt. Det kan jo godt hende du bare har tatt den på slik for bildenes skyld, men hvis ikke så vil du nok oppleve stor forskjell på tyngden når du bruker pulken riktig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, enn at vi hadde den sånn hele turen begge to?! :O Så på bilder fra i fjor og da hadde vi den ikke sånn :O At det gååår an :O Jaja, bedre lykke neste gang :p

   1. Johanne

    Haha, jaja – men da funka det tydeligvis, kanskje jeg skal teste en sånn bakvendt løsning neste gang

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *