familie, god mat og drikke forlenger livet

– annonselenke – 

Altså! Sjelden har jeg sittet ved siden av en dårligere tegner enn Gunnar under Ryktet går, men det gjorde jo spillet – om mulig – enda morsommere. Og bittelitt frustrerende. Jeg skal ta på meg litt av skylden selv også, for jeg var kanskje ikke den beste til å tolke tegningene akkurat  i går da det endelig var mulig å forstå noe mer enn en fot eller et smil. Haha! Reddet meg likevel inn på en delt nest siste-plass med Brooke. Kunne gått mye verre med det utganspunktet jeg hadde 😉 Da jeg snappet at vi spilte dette i går fikk jeg utrolig mange snaps tilbake av flere som satt samlet rundt bordet med akkurat samme spill – så gøy! Dette spillet er ren glede altså, så om du ikke har det i samlingen din er det et must! 

(annonselenke) genseren min finner du HER / tights HER / lue zara 


Nå er vi på veien alle fire (alle seks inkludert hundene), har nettopp hatt rastepause på Espa med mating av både lillesøster og storesøster, de har sovet nesten helt til nå! Så det kan bli interessant når de sovner for kvelden akkurat i dag. Jeg forlot Espa uten de signalgule bolleposene og følte meg nesten unormal, for jeg lover deg det hører til sjeldenhetene blant de som er innom der. Men boller fristet ingen av oss i kveld, tror faktisk vi har fått vår påskekosdose og er klare for en normal hverdag igjen på alle områder – i hvert fall på snopområdet 🙂 Håper dere har en fin påskeaften! Kanskje du befinner deg på veien som oss? Det er overraskende mange biler ute i kveld 🙂 Klem! 

13 kommentarer

 1. Kristin

  Oi, hvordan kan du bruke lue inne, Caroline? ;);)

  1. Caroline Berg Eriksen

   :p

 2. Så fine bilder 🙂 liker slike hverdagslige innlegg uten at det handler om å tjene penger hele tiden. Da virker bloggingen mer genuin hvis du skjønner. Kan bli mye reklame på bloggen.
  Fortsatt god påske til deg og dine 🙂

 3. Kristina

  Hei flotte Caroline og god påske Er så nysgjerrig på hva du søker etter på ebay o l for å finne de mappene til bleier,skittentøy du har i stellebagen Har søkt etter beste evne uten hell, mulig det er engelskkunnskapene det skorter litt på klem

 4. Håper det gikk bra med barna og leggingen! Mine er større nå men jeg husker godt dette opplegget;) Ha en fin påske videre<3

 5. Hei! Har du tips til makeup som tåler litt vær og vind, som feks tett snøvær, uten at den renner av og krakelerer? Du ser jo smashing ut, selv på tur i snøføyk!
  Tenker da på foundation, concealer osv. Jeg trives best med litt sminke på tur, trenger ikke mascara og skygger, men vil gjerne jevne ut huden litt, spesielt rundt øynene:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte bare det jeg vanligvis bruker på hud, men i en mildere variant – foundation og litt pudder. Bittelitt concealer under øynene 🙂 Så fikset solbrillene resten :p

 6. Du ser så lykkelig ut! Fine deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 7. Så hyggelig med innlegg som er litt mer laid back i påsken, synes ofte det blir alt for mye annonser, klær og sminke her på bloggen!

 8. Nydlig du er uten all sminka ;)ta det som ett kompliment 😀

 9. Hvor er luen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   zara 🙂 det står i innlegget 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *