bålpanne, skitur med små barn og godt humør

God morgen! Hvordan har dere det? Jeg håper påsken behandler dere bra 🙂 Jeg koser meg så veldig til fjells, frisk luft og late morninger gjør noe med humøret og det er i slike settinger jeg kjenner at kreativiteten vokser! Da er det alltid godt å komme tilbake til virkeligheten igjen. Men ikke helt ennå 🙂 

I går ble det en ganske kort tur på ski, været var ikke på vår side i det hele tatt, det sluddet og var helt elendig føre, men vi kjempet oss gjennom 5 kilometer før vi ga opp. Bedre enn ingenting! Det ble plutselig opphold et par timer senere, så da gikk vi ut på terrassen, fyrte i bålpannen og grillet pølser alle sammen og holdt oss varme over flammene og under pleddet. Så utrolig koselig! 


I dag er været HELT fantastisk, sånn som du egentlig bare kan drømme om og som du skulle ønske det var hver eneste dag. Så det må vi utnytte! Det blir en lenger tur på ski og så skal vi arrangere påskeeggjakt for Nelia etter frokost. Hun gleder seg så fælt at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av seg 🙂 Det var forresten en som lurte på hva vi gjør med mat og Naia når vi er på skitur, så det tenkte jeg at jeg kunne svare på her 🙂 Vi er som regel ute i 3-4 timer og da legger vi det opp sånn at hun spiser rett før vi drar og dermed er god og mett til turen. Dersom hun skulle bli sulten, har vi med smoothie og jeg kan jo også amme dersom det skulle være nødvendig – selv om det beste er å slippe det ute i kulden. Til nå har hun sovet hele veien mens vi har vært ute! Både hun og Nelia har sovnet i pulken og sovet godt nesten hele turen – selv om Nelia egentlig ikke sover på dagtid lenger 😉 Men ja, mitt beste tips når du skal på tur med så små barn som Naia, er å dra så snart de er gode og mette, og ikke være ute lenger enn at dere er tilbake til sivilisasjonen når de er sultne igjen 🙂 God påske, alle fine! 

7 kommentarer

 1. pants brand

 2. Så deilig!!! Kos dere masse og ha en fin påske!

 3. Vi har hjemmepåske vi, med restaurering etter vannlekkasje, men vi koser oss lell 😉 Har litt avveksling med tur i skogen med to hunder på slep! Ha en fortsatt fin påske, Caroline. Kos dere masse 🙂
  PS: Den rød genseren er bare SÅ nydelig <3

 4. Hei, vi har akkurat kjøpt hus og skal renovere alt fra tak til gulv. Synes gulvfargen dere har valgt er så fin, vet du hva den heter? God påske videre!

 5. Can you tell us a little about your sister-in-law? She is American? How does she like living in Norway?

 6. Elsker oppussingen, og alle innleggene ligger vel innenfor «Oppussing hus» kategorien, men problemet er at jeg ikke finner den i rullgardinen «Category» den som er under headeren?
  Er det bare meg eller er den ikke der ?
  Tenkte jeg bare skulle si ifra 🙂
  God påske!!

 7. Hej
  Det ser dejligt ud med påske på fjeldet! Jeg mindes ikke, du har skrevet om bryllup til broren til Lars Kristian. Var dere med til brylluppet? Fortsat god påske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *