vi lager påske

Onsdag allerede? Denne uken går altfor fort og jeg storkoser meg til fjells med familien 🙂 I dag gjentok vi gårsdagens suksess, men valgte en litt flatere og kortere løype så Nelia også kunne øve seg på ski. Hun blir så flink! Er helt imponert over den bitte lille jenta vår, jeg! Hun er jo så uredd, faller og reiser seg opp igjen. Skal klare alt sjøl, som hun sier 🙂 

Været har ikke vært på vår side i dag, så vi holdt på å snø ned sånn ca. halvveis i løypa, men vi gikk på og satt oss ned med lunsj og kakao likevel – tradisjonen tro! Det er jo tross alt det beste med hele turen 🙂 Den planlagte grillingen ble utsatt, for nå er alt plutselig så vått ute, det nesten sludder og er overskyet, så da dropper vi pølsegrilling til fordel for påskeverksted! Nelia har spurt om vi skal lage påske helt siden søndag nå – det vil si å male egg, lage påskekyllinger og alt annet som glitrer og kan pyntes, så hun er helt i hundre nå. Kommer nok til å holde på resten av kvelden – i hvert fall frem til middag 😉

– se hva som lå i esken fra i fjor, dette fiine egget som vi laget 🙂 – 


Jeg må bare fortsette her jeg, det er min tur til å dekorere egget 😉 Håper dere nyter påskedager, i det minste at dere snart har ferie – i morgen er det jo skjærtorsdag og påsken starter for alvor 🙂 

26 kommentarer

 1. Så kjempe koselig ut. Men lurer på hvorfor du har lue på deg inne? Ser litt rart ut. Kjempe fine kyllinger og egg. Her i Sverige så starter påsken på fredag. God påske

 2. Så koselig og idyllisk! Artig at dere feirer Påsken tradisjonen tro, med hyttetur, ski, maling på egg og alt som hører med.

 3. så koselig med påskepynt-laging <3

 4. Så koselige bilder 🙂
  Går du med så mye sminke selv når du er på hyttetur og alt bare er Chill eller har du sminket deg pga bloggbilder? Sjelden man ser deg uten sminke her.

 5. susanne

  Hei! Så koselig dere har det ilag <3 Har et sp.mål, kanskje du kan hjelpe. Finnes Zara butikk her i Östfold? 🙂 Klem

 6. Undrende

  Er det kaldt inne på hytta siden du går med tykk lue på?

  1. Undrende

   Men så koselig det er å lage påskepynt med ungene, Nelia ser så fornøyd ut 🙂

 7. Så koselig☺️ Ha en fin påske!

 8. happy Easter. I like your brand of ray ban sunglasses. whether it is a folding model called folding. interested very much true. 🙂 fits very well for you. wonderful Easter pictures.

 9. Hei, dette har ikke noe med det du skriver over. Lurte bare på den Daniel Wallington klokka er det Classic Patite 32mm til kr 1499, det som er at når jeg går inn på nettsida så kommer det opp pris til kr 1499 – og når jeg går inn på kasse så er prisen 1199 og når jeg legger inn rabatt koden din så blir prisen . 1019. Så da lurer jeg på om det er bare urverket jeg får siden prisen er 1499 og i kasse er den 1199

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fordi svensk mva trekkes fra prisen i butikken 🙂 Det blir lagt på toll og mva inn i Norge, så prisen blir ca. samme som i butikk 🙂

 10. Hva er greia med den digre ullua på inne?? må da bli fryktelig varmt ! 😀

  1. Rebecca

   Antrekket må jo matche, må vite! 😉

 11. Ser at d blir kommentert at bloggeren her ofte går me lue inne,,, kanskje d er en trend?.?

 12. La nettopp merke til at øyenbrynene dine er direkte guddommelig! Hvordan styler du de? Hva slags produkt bruker du? Liker at fargen er så naturlig, samtidig som at brynene har fylde. I motsetning til de aller fleste bloggere, Instagrammere og YouTubere jeg ser i disse dager, hvis øyenbryn ser ut som røyskatter i fargen sort (til tross for deres ellers lyse hår og hud).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Silje! Tusen takk 🙂 Det har tatt litt tid, men endelig har de vokst ut, så jeg trenger ikke å bruke så mange produkter lenger 🙂 Jeg bruker bare en brynpenn og fyller inn litt på midten og utover, inn mot neseroten bruker jeg nesten ingenting 🙂 Jeg bruker enden på brynpennen for å duse ut fargen og en concealer under for å definere dem 🙂 Kan lage en video, er så vanskelig å forklare :p Jeg har brukt swiss clinic sitt brynserum for å vokse dem ut og bruker det fortsatt, det er helt supert for å sette brynene med også, i stedet for for eks. bryngel eller voks 🙂

 13. Tror hun har fått med seg lue kommentarene nå… hjelpes.
  Kan hun ikke ha på seg både sminke og lue når hun vil uten at det skal bli en greie?!
  Jeg trives best med sminke og kan gjerne gjøre det selv om jeg kun skal sitte i sofaen… Hehe god påske

  1. susanne

   Deilig med lue inne – synes jeg 🙂 Min mann går ofte med lue inne også.. sover t.o.m med den på iblant haha 😉

 14. Lue kan være en hjelp i nøden hvis man har skittent hår. Eller så skal det bare mache med antrekket. Tviler på at det er pga kulde, for da ville nok datteren hatt mer klær på seg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig interessant denne interessen for bruk av lue :O

   1. Er nok fordi mann ikke bruker lue inne – derfor så det litt rart ut rett og slett … Men Flotte bilder som vanlig

   2. Anonym

    Ja, det var en kommentar til alle som kommenterer og spør om det med lue.

 15. Hahaha jeg må nesten le av alle disse luekommentarene og sminkekommentarene. Underlig at noen tar seg bryet med å fundere sånn over ubetydelige, hverdagslige valg som det å ha en lue på hodet innendørs, eller å sminke seg på hyttetur! Jeg mener, ærlig talt jeg blir helt matt når jeg leser kommentarene til enkelte, virker som om det er noen gjengangere som bare ikke kan dy seg. Mennesker som leter etter noe å hakke på andre for, vær snille mot hverandre, alltid, og slutt med mobbingen.

  Caroline, jeg digger bloggen din!
  Riktig god ferie.

 16. Ikke alle som har ferie i påskedagene da…! God påske!

 17. Komisk at folk må påpeke at noe er «merkelig» eller «unormalt» hele tiden. Merker tendenser til mennesker som på død og liv skal pirke på deg, Caroline. Jeg må innrømme at jeg himler med øynene og fniser.. ikke fordi du har lue eller ei, men fordi visse må henge seg opp i alt som er og ikke er. Kan man ikke bare godta at luen kan ha flere funksjoner enn å holde øra varme og at sminke får man lov til å bruke når man vil – uten at alt er så ufattelig merkelig og bemerkelsesverdig! Dere som mener det motsatte står da virkelig fritt til å la lua og sminken ligge, men må Caroline følge din «norm»?

  Håper de siste dagene i påsken blir fin 🙂 like fin som du er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *