storfuru

Hei i kvelden! Denne dagen har vært så bra! Jeg har bestemt meg for å forsøke å koble skikkelig ut denne påsken med startskudd i dag, og jeg kan jo ikke si noe annet enn at det har fungert veldig bra 🙂 Dagen starter alltid tidlig når du har småbarn og dagen i dag var intet unntak, men jeg liker det jo akkurat sånn! Vi spiste en felles frokost, tok en dusj og kom oss omsider ut med både pulk til to og med ski på beina. Jeg har ikke beveget meg på langrenn siden rundt påsketider i fjor, så jeg var rimelig spent på hvor rusten jeg faktisk var… og jeg var akkurat like rusten som jeg trodde! Haha 🙂 Men læringskurven er heldigvis bratt når det sitter ganske friskt i minne, så det gikk veldig fint og det er jo SÅ innmari hyggelig å bare spenne på seg skiene og gå innover. 

Omsider sovnet begge barna i pulken og vi bare gikk avsted til vi fant oss en fin plass å lunsje. Varm kakao, klappet skive, appelsin og kvikk lunsj! Ja takk 🙂 Stedet ble Storfuru med sola i ryggen… vet ikke helt hvordan vi klarte det, men da den omsider kom frem fra skydekket, fikk vi den i ryggen – haha! Jeg er bare glad for at sola kom i det hele tatt. 

I morgen har jeg også bestilt sol, helst hele dagen 🙂 Da står skitur på planen, lunsj på verandaen i sola og fyr i bålpannen pluss påskeverksted med Nelia! Jeg har jo dratt med meg hele Pandurolageret mitt med påskepynteting hjemmefra, vi må jo lage kyllingerm egg, påskeharen og andre fine ting i år også 🙂 Tradisjonen tro! I hvert fall hvis det skal bli en tradisjon 😉

Håper dere har en fin påske i vente! Stor klem herfra 

25 kommentarer

 1. For noen nydelige bilder! God påske til deg og dine <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   God påske, fine! 🙂

 2. Dear Caroline, here in Bavaria we had already so warm spring days and now I see you beauty skiing 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Ser helt perfekt ut, sånn påsken skal være! 🙂
  Digger outfiten forresten, hadde blitt super glad for linker! 🙂
  I morgen går ferden til hytta her også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mye er fra twentyfoursport 🙂

   1. Jeg er på nett og skal kjøpe denne anorakken. Har du 34 eller str 36? Ser andre har sagt den er stor i str. Usikker på hva jeg skal ta, for vil ha en tykk genser under. Takk for svar.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har størrelse 34 og bruker et tynt lag med ull og en tykk, strikket genser under 🙂

 4. thanks soooooo much for the English translation!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Of course 😀

 5. thanks for the translation

 6. Så herlig! Hvor er vottene dine fra? Om de er hjemmestrikket, vet du hva mønsteret heter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er svigermor sine, de er kjøpt i Riga 🙂

 7. Hei!
  Vi vurderer også pulk til våre to små (eldste er 2 år og minste er 7 mnd) for å komme oss ut på ski, og lurer på hvilken modell dere har? Er dere fornøyde med den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har nordic cab, er helt topp den 😀 Kan brukes til jogging, sykkel og ski 🙂

 8. rayban brand?

 9. Karolina

  Hmm… du sa i gavevideoen ar du allerede hadde en anorakk (da du fikk en rød i gave) men at du skulle returnere den du hadde og bruke den røde på skitur :p Den hvite du har på i disse bildene,- skulle du ikke returnere den allikevel?

 10. Gunnbjørg

  Heisann Caroline 🙂

  Lurte på om du hadde planer om å skrive litt om lavkarbo kostholdet deres igjen snart? Om det har forandret seg etter at dere fikk barn? Evt en dagsplan over måltider, trenger litt inspirasjon 🙂

  Håper dere koser dere på påsketur!

  Klem ❤

 11. Hei Caroline!

  Riktig god påske til dere. Ser ut som dere koser dere. Lurer på hvor buksen og jakken du har på deg på bildene ovenfor er fra? Er på jakt etter noen gode turklær/skiklær selv.

  Mvh,
  Lena

 12. Fine bilder! Hvor er skiantrekket fra?

 13. Hei! Hva gjør dere med mat til Naia når dere er ute på turer som dette? Trenger litt tips

 14. Så herlig. Skulle ønske vi og kunne benytte oss av muligheten til å dra på fjellet eller lignende. Vi gjorde det som barn.. Men vestlandet er vel ikke akkurat plassen man finner mest snø på, i allefall ikke på denne tiden av året. . Det er i sånne tidsrom man savner det gode kalde Nordnorge 😉

  http://lijesto.com

 15. Streber du etter å alltid se best mulig ut, Caroline? Får inntrykk av at selv på hyttetur med familien ordner du deg, poserer og kler deg veldig gjennomført.

 16. Charlotte

  Så lekkert skiantrekk! Hvor er buksene og jakken fra?

 17. susanne

  Kan jeg spörre hvilke ski du har, ev hva du anbefaler? Tenkte investere nå når mye er på salg og snöen har uteblitt 😉 Har du smörefrie? Aner ärlig talt ikke da det er ca 15 år siden sist jeg gikk på ski :O

 18. Hvordan får du så fine, uklare bakgrunner på bildene dine? Redigerer du, eller er det bare bra utstyr? 🙂 ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *