påskefrokost

Hei palmesøndag! Nå sitter jeg på kontoret mitt – JA – vi fikk opp kontorpultene i går kveld og nå mangler bare masse fint på veggene, hyller og så videre og så er det ferdig her! Og så en kaffemaskin. Selvfølgelig. Selv om vi faktisk har ekspresstrapp ned til kjøkkenet. Kontoret har nemlig blitt til på det gamle pikeværelset som før i tiden var ment for nettopp tjenestepiken, og her er det en baktrapp som fører rett ned på kjøkkenet. Det ER så innmari koselig og jeg synes det er så fint å tenke på alle de som har gått i den samme trappen som jeg går i nå, som har sovet på dette rommet, drømt og hatt en fremtid. Som hadde sin helt egne historie. Det er fint det! Og det er det jeg liker så godt med dette huset. At det har sjel og en historie. Jeg klør i fingrene etter å finne ut mer av hvem som har bodd her gjennom alle disse årene, hadde vært utrolig interessant! 

Vi startet dagen med ekte påskefrokost! Hvor skjønn er ikke denne? Nelia ble helt i ekstase og spiste både gressløk, egg og bacon uten å nøle. Bacon har liksom aldri vært det helt store før, men hallo! I dag var det jo kaninører 🙂 Så dette må du teste! Like gøy for de voksne i familien også, det kan jeg love! Haha 🙂 


Dagen min byr på familiekos, pakking til fjells og ellers bare… du vet… rydding og tømming av esker. Hvis det blir noe av det akkurat i dag, det er oppgave nok å pakke til alle sammen (minus mannen) Men det blir egentlig bare kosetøy og skiklær som skal med. Men så var det å finne den esken med luer og votter da. Og joggedressene mine… Uæ! Bare å sette i gang 🙂 Ha en deilig søndag, dere! 

23 kommentarer

 1. Så veldig godt ut:) fine bilder. Spiste ikke Nelia brød til ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   jo 🙂 rundstykke med smør 🙂

  2. Ingvild

   Nei, Nelia får selvfølgelig ikke brød til……..

 2. Så søt påske frokost 🙂 Ønsker dere en flott søndag 🙂

 3. Så søt frokost! Den skal jeg jammen prøve på gutta mine 😉 Ha en nydelig søndag, og god tur i morgen 🙂

 4. Dear Caroline, such a super cute breakfast!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Kjempesøtt egg.

  God påske til dere alle sammen.

 6. Nathalie

  Så morsom frokost 🙂
  Og et nydelig bestikk! Kan jeg spørre hvor det er fra?

  God påske!

 7. God Påske ! 🙂
  Hvor er tallerkene og de svarte bestikket fra ?

 8. Hvordan er cerry bomb college-genseren din i størrelsen?

 9. Åh, for en morsom måte å servere egg og bacon på 🙂 Tror nesten jeg hadde syntes det smakte ekstra godt selv jeg, he,he

 10. frk Frydefull

  Rart at du lager det samme som Camilla Pihl?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har Camilla laget dette? Det var jeg ikke klar over :/ Kunne ikke finne noe på bloggen hennes?

   1. Hun la ut bilde på instagram, og ikke blogg hvis du ville se 🙂 Forøvrig så er det ikke noe som bryr meg, haha, men tenkte jeg kunne svare hvor du fant det

    Ha en fin dag 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, 3 timer etter at jeg publiserte innlegget 😉 Men det er nok bare en tilfeldighet, finner masse lignende om du søker på nett 🙂

 11. So darling! Love the cute Easter breakfast and the tiny hand reaching for an ear. Super sweet.
  http://www.windlasse.com

 12. Johanne

  Hei
  Super fin:)
  Kan jeg spørre hvor de fine sorte tallerkenene er fra?
  God påske til dere

 13. Det så ut som en kjempefin påskefrokost 🙂
  Et spørsmål: hvem går du til for å sette på vippe-extensions / har du noen du vil anbefale i Østfold?

 14. Du kan finne tidligere eiere av huset og de som bodde der på plan- og bygningsetaten si e hjemmesider:) Bare å legge inn adressen, alle dokumenter er digitalisert.

 15. Så deilig det så ut, da! Mangler bare et par bordbrikker fra Sukhi, hehe 😉

 16. Ei gammel klassevenninne av meg bodde i det huset og jeg husker de hadde telefon på toalettet, og det var store greier på den tiden, haha!!
  Husker jeg riktig at det ligger et toalett i gangen?
  Var bare med dit et par ganger så det er det jeg husker…Og snarveien til huset 🙂

 17. Ikke slemt ment, men skjønner at hun ikke er så glad i bacon hvis du serverer det så svidd

  1. Caroline Berg Eriksen

   Må jo bli sprøtt og godt 🙂 vi liker set akkurat sånn! God påske 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *