lørdagspizza

– inneholder annonselink – 

Denne helgen falt pizzakvelden i dag i stedet for i går, selv om vi sånn egentlig har blitt enige om at fredag er en fin pizzadag – jaja! Neste gang 😉 Da jeg nevnte dette forrige gang var det en del som ønsket fremgangsmåten, og den er så enkel at jeg tenkte å fortelle den i dag! 

Du lager hvit pizzasaus ved å blande 1/2 boks creme fraiche og smaker til med basilikum. Ha gjerne oppi et fedd hvitløk også, blir så godt! Pizzabunn kan du kjøpe ferdig, den tynne er best! Smør pizzasausen utover bunnen og ha over det du ønsker. Til dette er det så godt med vårløk, rødløk, cherrytomater, kylling og mozzarella. Dryss over revet ost og stek den på rist. 

Når den er serveringsklar, nyter du den med masse sprø ruccola over. Nammis! 

genseren min finner du (annonselenke) HER 🙂 


Jeg tror vi drøyer påsketuren til mandag morgen, jeg! Vi fikk gjort en del i dag og er så gira at vi egentlig bare vil fortsette. Skulle starte pakkingen i kveld, men har heller lyst til å skru sammen ting 🙂 Haha! Er så deilig at ting begynner å falle litt på plass 🙂 Håper dere har en fin kveld! 

23 kommentarer

 1. Det såg riktigt gott ut 🙂

 2. Koselig med fredagspizza! Bare et lite tips, om du vil: prøv å legge på osten først og deretter toppingen! Supergodt – og helt slik det gjøres på de fleste pizzarestauranter 😉

 3. eyeshadow brand and colour? nice

 4. Rebecca

  Hei Caroline! Dette så godt ut 🙂 fulgt deg en god stund på bloggen din. Men en ting, vi vil se mer av den kjekke mannen din her på bloggen 😉

 5. jeans?

 6. Finnes det ferdig tynn pizzabunn? Hvem produserer den?

 7. Katrine

  Det hørtes veldig godt ut! 🙂 Håper vi snart får se gavene du fikk til bursdagene, er noen ting jeg kunne tenkt meg selv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har laget en liten film hvor jeg pakker opp det jeg fikk da jeg hadde fest 🙂 De andre pakkene jeg fikk til selve dagen har jeg skrevet om allerede – noe i hvert fall 🙂

 8. Fornuftig å «utsette påsken» en dag for å komme i orden 🙂 Det er mye enklere når man har kommet godt i gang, og påsken vil uansett bare rase avgårde (ikke meningen å være pessimistisk, beklager det 🙂 )

  Kos dere masse på fjellet, gleder meg til å reise dit selv på onsdag!

 9. what have you done that wonderful make-up spring look 🙂 what colors and what brand? suits you very well

 10. and at what angle the color you get around those corners fine? 🙂

 11. Fikk kapret en genser i grå, sååå fin 🙂

 12. Hvorfor bruker du lipplineren din paa ustiden av leppene ??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg ikke, bruker den på leppekanten? 🙂

 13. Hva blander du creme fraichen med? Ser ut som det har falt ut a teksten?

  1. Det lurer jeg på også 🙂 Blandes creme fraiche bare med basilikum?
   Også lurer jeg på steketiden?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha! Min feil! Det er pesto og creme fraiche 🙂 Steketiden varierer ut fra bunn etc. men vår stod 15 min. i kald ovn – varmluft 200 grader 🙂

   2. Takk for svar 🙂

 14. Heihei 🙂 Hvilken sminke er det du bruker her (øyenskygge og leppestift)? sykt fresht å fint <3

 15. Benedicte

  Hvit pizza er bare sååå godt! Vi bruker 1/3 boks creme fraiche, en halv boks Philadelphia naturell, litt olivenolje + litt krydder (paprika, salt, pepper og evt hvitløk). Knallgodt <3
  Ønsker dere en fin påske!

 16. Therese

  Hvor lenge må den stekes for at kyllingen også skal bli godt stekt? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi setter den inn i kald ovn på vifte og 230 grader 🙂

 17. hvor er buksen fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *