a trip down memory lane

Torsdag allerede? Har inntrykk av at jeg tenker det hver eneste torsdag, den kommer liksom alltid så fort og som alltid – litt for fort. I går var vi på svømming med jentene på kveldstid, så hele kvelden går jo med til det. Det er så koselig! Vi reiser hjemmefra i 17-tiden og har litt tid i vannet før selve kurset starter. Nelia har kurs i en halvtime før Naia, men er i vannet samtidig som babyene også. Det er stas for både liten og stor 😉 Etter kurset spiser som regel jentene noe der, slik at de bare kan legge seg med en gang vi kommer hjem – og da er vi faktisk ikke hjemme før nærmere halv ni! Begge to sovner jo i bilen, selv den korte veien! Men det er en kjempefin onsdagsgreie og Nelia gleder seg hver gang, så får vi bare tøye rutinene akkurat denne dagen 😉 I dag var vi på vårfrokost i barnehagen alle fire, det er utrolig koselig der og i går fikk vi vite at Naia har fått plass i samme barnehage 🙂 Det er jeg så glad for, helt topp! 


Ettersom mamma og pappa skal flytte fra barndomshjemmet etter hvert () har jeg fått overlevert sinnsykt mye greier fra mamma som selvfølgelig har ligget i huset fra barndommen av. Blant annet noen kjoler, ballkjoler og russedress pluss mye annet nips inkludert denne esken med det rare i! Her er det så mange gamle bilder fra da jeg var yngre og et helt album fra da vi i tiende klasse var på avslutningstur til Rallarvegen. Vi var SÅ bitre for at vi måtte sykle rundt i Norge fremfor å for eksempel dra på en tur til Sverige eller noe annet GØY! Haha, i dag hadde jeg elsket den turen! Den var jo så flott og jeg er oppriktig lei meg for at jeg ikke så det den gang. Godt man lærer så lenge man lever 😉 

«og lurer du på hvem som er den mest moteriktige, er det Caroline. Hun bruker moter i lange baner» Haha 🙂 Tidenes! Og så den fine diplomen fra Elise til 18-årsdagen min ♥ Og bilde til høyre der, Henriette og meg med Bacardimunn! Altså.. 


Vi har faktisk bestilt en container i dag og den har kommet hit, så vi skal ut og fylle den etter hvert. Nå skal det bli orden! Etterpå håper jeg vi rekker en lunsj ute før barnehagehenting, vi får se 🙂 Ha uansett en nydelig dag! 

17 kommentarer

 1. Skulle du ikke dele video av gavene du fikk til bursdagen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer! 🙂

 2. Så fint å høre at dere har fått plass til Naia i samme barnehage <3 Gratulerer! Jeg har selv en liten gutt og man er veldig heldig om man finner en barnehage som er av god kvalitet med dyktige ansatte. Selv har jeg valgt å utsette barnehagestart til skatten min lenger enn permisjonstiden. Ta gjerne en titt innom siden min og les om nettopp barnehagestart her:
  http://lenatherese.blogg.no/1487765406_hva_velger_du_for_ditt_barn.html

  Klemmer fra Lena

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det blir veldig fint 🙂 Hun starter ikke på en god stund ennå altså 🙂

   Klem tilbake!

 3. Hvor er buksen og genseren fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lindex 🙂

 4. Så fine bilder av deg, gøy å mimre 🙂 Var så stilig genser og bukse, vil du si hvor de er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, veldig koselig <3 De er fra lindex 🙂

 5. Åååå, jeg får så fine minner når du snakker om svømmingen.

  Min familie hadde tradisjon gjennom hele min barndom at hver fredag ettermiddag var vi på svømmehallen (på Moa!), og når vi kom hjem spiste vi pølser i brød. Av og til med kakao som dessert. Og så var man så avslappet og seig i kroppen at alle sovnet skikkelig godt. Deilig start på helgen var det, og så utrolig fine minner å se tilbake på nå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, fine minner! Jeg blir helt sigen av å være der selv jeg, så jeg forstår godt at de små sovner fort etterpå 🙂

 6. Christine

  «Hverdagsinnleggene» er så koselig!! 🙂

 7. Så kjekt! Alltid gøy å se gjennom gamle ting 🙂
  Kunne ikke du lagt et innlegg med bilder fra ungdomstiden din?? Hadde vært veldig gøy å sett 😀
  Ha en fin kveld! Hilsen Maja.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo! La meg se hva jeg finner av materiale :p

 8. Jeg liker også disse innleggene, selv om du ikke blir rike på dem.;))))
  Det er koselig å se hverdags-Caroline. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 9. Er barndomshjemmet solgt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke lagt ut for salg ennå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *