treningsrom: før og underveis

– sponset treningsutstyr – 

Hei tirsdag! Gårsdagen bare forsvant for meg, det er helt utrolig hvor aktiv Naia er om dagen, det er nummeret før hun krabber 🙂 Hun drar seg fremover, ruller og styrer, og har kommet seg fra den ene stuen til den andre før jeg rekker å besvare en e-post, så her er det full fart om dagen! Men det er jo så gøy, selv om jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt. Hun har blitt stor så altfor fort! 

Jeg hadde en deilig ukestart i går, og utenom jobb var jeg i lysløypen med mamma 🙂 Jeg tok to runder og ble virkelig sliten, terrenget er ulendt og det er mye oppoverbakker. Men herlighet, så digg! I dag tar jeg meg en restitusjonsdag tror jeg, for jeg avsluttet kvelden i går med en styrkeøkt nede på treningsrommet vårt også. Se hvor fint det har blitt! 

Nå mangler vi tredemølle, frivekter, speil på en eller flere vegger og TV. Vi skal få skikkelig lys i taket, ballene skal opp på veggen og det samme skal mattene. Vi tenker det står ferdig i løpet av denne måneden, så jeg viser dere resten når det er helt klart! Må jo også få opp noen fine quotes på speilet 😉 

Slik så det ut før, så vi har lagt nytt gulv og malt alle vegger, dører, skap og tak i klassisk hvit 🙂 Mye bedre nå, om jeg får si det selv 😉 


Jeg skal gjøre meg helt klar for dagen, det er mye på listen og skal jeg komme gjennom den må jeg være effektiv. Det går jo ikke akkurat fort for tiden, med en så aktiv baby som krever mye oppmerksomhet – men det er selvfølgelig bare utrolig fint ♥ Ha en deilig dag! 

69 kommentarer

 1. Så fint det ble! Skule ønske jeg hadde hat et treningsrom hjemme da hadde jeg virkelig aldri hatt en unnskyldning ikke å ikke trene.

  Ha en fin Tirsdag

  http://www.josefine.blogg.no

 2. Så fint!
  Hvilken type gulv har dere brukt?

 3. Hva med den tredmølla du hadde på Siljan da? Var den ikke bra nok lengre? Det var jo ei kvalitetsmessig bra tredemølle, ganske dyr også (har den selv)..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, den var kjempebra 🙂 Veldig fornøyd med den! Men av praktiske årsaker så valgte vi å selge den før vi flyttet.

 4. Guttemamma

  Så utrolig flott!! 🙂 Gratulerer med nytt treningsrom! Dette og barnerommene (det du har vist så langt) er favorittene i det nye huset så langt! Skal flytte snart selv og fint med inspirasjon! (Selv om jeg nok kommer til å gå for en annen stil i stue, mer lignende den du hadde før…)

 5. Cecilie

  Synes det går i høyt tempo med dere uansett jeg Det ble skikkelig fint, treningsrommet!! Hvordan er det med luftsirkulasjonen? Håper den er god Ha en fin dag❣

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør vel det 😀 Den er så som så.. Det er et lite vindu der, tror det bør stå på vidt gap 😀

 6. Veronika

  Så fint det har blitt! Lurte litt på om du kunne ha sagt noe om hvor du har fått tak i diverse utstyr? 🙂 Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kommer mer informasjon senere 🙂 Men du kan ta en titt her: https://www.gymsupply.no/hjem

   Siden er akkurat lansert, men den er under utvikling 🙂

 7. Ble kjempe fint, så lyst og trivelig treningsrom. Ha en fin tirsdag 🙂

 8. Veldig fint 🙂
  Hvordan er kvalitet på utstyret?
  Deilig med gratis utstyr. Deres har sluppet billing unna . Treningsutstyr er dyrt.

 9. Hva skal dere i påsken egentlig? Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal på hytta til foreldrene til Lars-Kristian 🙂

 10. Jeanette

  Det ER så digg med treningsrom hjemme! Har det jeg også,og da kan man jo trene akkurat når man vil,skikkelig luksus!

 11. Hvis du løp to runder i lystløpa gikk det vel like mye nedover som oppover? Det er jo gjerne slik om du begynner og starter på samme sted 😉

  1. Men det er bedre trening og mer slitsomt med opp og ned, enn med rett frem. Hun sa ikke at det var bare oppover 😉

 12. Camilla

  Hva heter sangen du har i youtubevideoen dine, den ene fra huset om «Hvilken blogger er jeg», og en fra en fotoshoot?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt usikker :/ Det er en Royalty free sang fra http://www.epidemicsound.com som heter wordless 🙂

 13. Så fint treningsrommet ble ønsker meg å et treningsrom i kjelleren etter hvert

 14. Charlotte

  Kan du ikke være så snill å vise før bildene først eller endre på overskriften? Blir så utrolig irritert over at rekkefølgen ikke stemmer *ammehormoner*

 15. Hei, flott trimrom!
  Lurer litt på hvilket type gulv dere har valgt?
  Vi holder på med et trimrom selv, og dette gulvet var fint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har brukt dette: https://www.gymsupply.no/produkter/flooring/everroll-stone 🙂

 16. Ble veldig fint.

 17. Det ble flott!

  Lurer veldig på hvilket gulv det er, og om dere er fornøyde med det?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er dette: https://www.gymsupply.no/produkter/flooring/everroll-stone

   Vi har ikke brukte det så mye ennå, men det ser og kjennes veldig bra ut 🙂

 18. Puh, jeg blir helt sliten av å lese om alt du skulle ha vært ferdig med.

 19. Så flott! Litt misunnelig på det rommet der, kjenner jeg! 😉 Så deilig å kunne trene hjemme.

 20. susanne

  Det ble skikkelig flott! så spennende å fölge denne prosessen med huset, og dere har jo fått gjort masse – selv om mye gjenstår. Dette blir berre lekkert <3 Elsker huset deres!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Susanne 🙂 Tusen takk <3

 21. Jeg skjønner det er praktisk å trene hjemme, savner treningsrom selv innimellom. Lurer bare på om ikke det er kjedelig for deg å båd jobbe, trene og bo samme sted? Vet jo at du hadde vært i mammaperm nå, og at du flyr mye i møter, men savner du ikke å gå til en arbeidsplass utenfor huset, og kolleger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg trives veldig godt med hverdagen min som den er 🙂

 22. Gud va skojigt, ditt tränings rum ser exact ut som mitt gamla tränings rum. Sakanr det sa sa jag var glad att se detta.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, kult 🙂

 23. Åh, så herlig det må være å ha muligheten til å trene hjemme! Når jeg en gang får eget hus må jeg også ha eget treningsrom 😀 Prøvde meg på tredemølle i leiligheten, men innså etterhvert at den tok for stor plass, så den er solgt igjen… Til så lenge er det treningssenteret som gjelder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er magisk! Gleder meg til det blir helt ferdig 😀 Senter er veldig sosialt da 🙂

 24. Er det teppe dere har lagt på gulvet, eller er det en gulvtype som ser litt sånn ut? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et typisk treningsgulv, om jeg kan kalle det for det! Skal sjekke med produsenten akkurat hva det er 🙂

 25. når får vi se videoblogg av gavene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg håper å få gjort den ferdig til i morgen 🙂

 26. Maria S. E.

  Hei Caroline Hva slags gulvbelegg har du lagt i treningsrommet?

 27. For en fin forandring <3

 28. Å, tenk å ha så fint treningsrom. Du er heldig☺

 29. Camilla

  Hei 🙂 ! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurte på noe ang. Swiss Clinic skin roller ( som jeg vet at du bruker ) kan man anvende produktet, og serumet selvom man er gravid ? Og gjorde du det ?

  Ha en fortsatt fin dag, og stå på Caroline <3 😀

 30. Å fytti rakkern så digg med sånt treningsrom! Sykt misunnelig! Det hadde vært drømmen!

 31. Kan du vær så snill og endre skriften? Det er veldig, veldig vanskelig å lese når den er så lys. Vet at mange har klaget på det, det kan vel ikke være så vanskelig å endre det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi jobber med saken, ting går ikke så fort dessverre :/

 32. Birgitte

  Så fint det blir! 🙂
  Jeg lurte på noe ang barnevogn. Jeg har emmaljunga fra før. Men nå venter jeg en liten en igjen, og har veldig lyst på bugaboo. Den hadde jeg forsåvidt veldig lyst til førstemann også. Men tenkte å høre med deg hva du er mest fornøyd med. I og med at du har prøvd ut begge to. Syns den ser veldig praktisk ut. Tar den mindre plass i bilen enn emmaljungaen? Og er den mer praktisk i forhold til barna? og hvordan syns du stokke sin er i forhold til disse to?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes den er kjempepraktisk 😀 Nelia elsker den sittedelen bak! Bugaboo er jo litt mer anvendelig med mulighet til å låse og å ha svingbare hjul. De tar ca like mye plass i bagasjerommet, Bugaboo’en tar kanskje litt mer plass om du ikke demonterer hjulene.

   1. Cathrine

    Jeg har Emmaljunga som man kan låse og svinge, det er vel City modellen:)

 33. Blir kjempefint!! Hvor er koppen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   TGR 🙂

 34. Pernille

  Hei:) jeg lurer veldig på om du har noe mer info om gulvet, vi skal også pusse opp treningsrommet og er litt i tvil på hva vi evt skal gjøre med gulvet:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har jeg 🙂

   Vi har dette gulvet: https://www.gymsupply.no/produkter/flooring/everroll-stone

   8mm tykt 🙂

 35. Herlig med treningsrom! Når vi først er innom trening og svetting….har du noe triks mot svette. Tenker da på under armene! Jeg må alltid tenke på hva farger jeg kjøper på klær, pga svetteringer :/ Tenkte kanskje du vet om noe lurt!?!

  1. Jeg har erfaring med at magnesium tilskudd hjelper mot svette og svettlukt generelt. Treningssvette deriomot kan jeg ikke uttale meg om. Jeg har aldri lest noe om det, men har erfart flere ganger at i de perioder jeg ikke bruker magnesium så kommer svettelukten tilbake, og når jeg starter med det igjen så forsvinner lukta. Hvis man skal ta magnesium så ska man helst unngå magnesium oksid. Det tas dårlig opp i tarmen. Man skal heller satse på magnesium sitrat eller malat eller ord som slutter på ‘at’. Magnesium er for øvrig viktig å ta når man utsettes for stress, og trening er jo en form for stress.

   Hilsen Magnesium supporteren;)

 36. WOW! Det ble helt utrolig fint! 😀
  Jeg var skeptisk da du viste rommet tidligere og tenkte der ville jeg aldri trent. Nå var det derimot lyst og innbydene, samt gulvet er SÅ fint. Syns det er utrolig gøy å se alle før-etter bilder fra oppussingen deres! Takk for at du deler.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det ble mye bedre med lyse vegger og tak, pluss gulvet i stedet for de flisene 🙂

 37. Så fint de ble! en drøm å ha gymet hjemme;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempedeilig 😀

 38. Så utrolig fint! Fikk skikkelig treningslyst av å se det rommet:) Det er er drømmerommet mitt!

 39. Hvorfor har du ALDRI før-bildene først?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi jeg synes etterbildene er finest og jeg starter alltid innlegget med det bilde jeg liker best 🙂 Leser du teksten, så er det jo uansett umulig å misforstå -det burde det jo være ut fra bildene også :p

 40. Hei! Er dette et lavt rom? vurderer å gjøre det samme i kjelleren men er litt usikker på hvor høyt det må være for å kunne ha tredemølle uten å slå hodet i taket 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, her er det lavt! 😉 Måtte kappe noe av utstyret for å få plass, hehe :p Men det er fullt mulig å trene der, hoppe etc. Tredemølle går helt fint! 🙂

 41. Hei, kan jeg spørre hva takhøyden i kjelleren deres er? Har så lyst til å lage et treningsrom i kjelleren, men er redd takhøyden er for lav.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er et lavt rom, så jeg tenker at det skal gå fint! 🙂 Tipper det er 2.20 eller noe rundt der 🙂

 42. Gleder meg til mer info angående utstyret for dette var kjempe inspirerende! Så kjekt å trene hjemme

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *