helg er leketid

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lekt med prinsesse Sofia og Anne i dag, vært pasient i Nelias legestue eller blitt servert iskrem og kaffe på rosa flossteppe, men herremin så koselig det er! Det er som regel dette helgene dreier seg rundt for tiden og ingen av oss får så mye tid til andre ting, men det er jo sånn det skal være. Nå er Naia såpass stor at hun drar seg fremover til lekene til Nelia også, og hun deler jo med stor glede! Det blir så fint når disse to blir store nok til å leke sammen. Hjertet mitt smelter ♥ 

Rommet hennes begynner å bli så fint og nå som alle lekene hennes er på plass brukes det hele tiden også, hun elsker det! I helgene blir det som regel vi som er lekekameratene hennes og selv om det bare er koselig, er det alltid fint å være sosial, så i dag har vi vært flere timer sammen med Erle og mammaen hennes som faktisk er bestevenninnen til min storesøster (jeg snoket og smugkikket alltid på dem da jeg var liten jente ;-)) Vi var i parken, spiste horn og is og var vel ute i tre timer før vi nesten måtte dra jentene med oss tilbake for å avslutte. Det var sol og masse folk ute, hundene var med og dagen har bare vært så deilig! 


I kveld var mamma her med meg og jentene mens pappa og Lars-Kristian var på stadion for å se serieåpningen for Sarpsborg. Dermed gikk vi enda en tur i parken – det ER så deilig å bo så nære alt. Tror ikke jeg kan få sagt det nok ganger! Elsker det! Nå sitter vi i sofaen og ser på Rosenborg mot ODD og det er jo litt rart å ha Lars-Kristian her ved siden av meg og ikke inni skjermen, løpende etter ballen. Men sånn har det blitt. Jeg kjenner at jeg er innmari glad for det, egentlig  

Håper dere har hatt en fin helg! Jeg er klar for mandag i morgen 🙂 

24 kommentarer

 1. Koselig å lese blogg din. Naia har på seg nydelig «short» på seg. Hvor kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så fin! Endelig passer den 🙂 Den er fra MeMini 🙂

 2. Det ser ut til at dere har hatt en nydelig dag.
  Sånne dager må en ta vare på.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Asbolutt, Trude <3 Håper uken din blir fin 🙂

 3. Hvor er den lille kaffetrakteren i tre fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Trelekene er bestilt fra ellos.no 🙂 Merket er kids concept! Så mye fint 🙂

   1. Takk for svar 🙂 Kjempefine leker!!

 4. Veldig fin genser! Hvor er den fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ganni / boozt.com 🙂

 5. Så koselig søndag dere har hatt 🙂

 6. Elsker bloggen din! Vakre og inspirerende bilder, og er så glad for at du deler oppussing og innredning av det nye huset, elsker stilen dere går for! Vil også si at jeg blir helt paff av de negative/frekke kommentarene du får. Er helt forståelig at du svarer med samme tone og syns det er helt greit! Flesteparten hadde nok gått mye sterkere og frekkere tilbake om det var de som mottok slik useriøs kritikk! Stå på Caroline! Du gjør en helt fantastisk jobb og jeg gleder meg hver gang du poster er nytt innlegg❤

 7. Får du sponset de genserene fra Ganni? Eller har du virkelig kjøpt tre stykker i fire forskjellige farger til 4100kr pr stk? Synes de er råfine, men dessverre innmari dyre.
  Vær obs på sånn hårband til Naia. Ser det er et søkk inn i bakhodet hennes, babyhoder er myke og formelige, så hun risikerer at hodet blir formet sånn. Og det vil ikke se helt bra ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg får de ikke sponset, jeg handler mye Ganni fra boozt.com 🙂

   1. Det er faktisk heeelt crazy!! Shit bandit, 3 helt like gensere til over 12000!

  2. Hvorfor er de så dyre? Er det håndstrikket? Jeg googlet og fant ikke ut hvordan det er produsert. Det er ikke galt at det koster mye hvis bare densom gjør jobben får ordentlig betalt, men er det produksjon eller bare merket som koster? Noen som vet?
   Jeg synes forøvrig at det er fint at du ikke eksponerer barna dine direkte, men at du tar bilde bakfra f.eks. Man får fint med seg stemningen allikevel:-)

   1. Bergliot

    De er håndstrikket ja:)

  3. Hun tjener jo enormt da er ikke 12000 for gensere mye for henne ..mange tror visst hun tjener samme som dem men noen slipper uroe seg økonomisk ..

 8. Edit; tre forskjellige farger skulle det stå.

 9. Har du krøllet håret til Nelia eller er det naturlig? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er naturlig 🙂

 10. Søtiser <3 håper du kan fortelle litt om likheter og ulikheter mellom jentene dine etterhvert som Naia blir eldre:)

 11. Kjekt med rolige famiiedager!
  Vet du hva jeg la merke til på disse bildene? At du ikke viser ansiktet til de to jentene dine! Ikke noe negativt med det altså, tommel opp! Håper det var bevisst! 🙂

 12. Kor er det rosa runde teppet fra på gulvet?

 13. Det der så veldig koselig ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *