embroidered jacket and flowers on my dress

– sponset jakke – 

Fredag kveld! Og om kanskje åtte fredager til, kan jeg hive på meg noen enkle sandaler og løpe ut i gresset i dette antrekket. Jeg gleder meg til sol, vår og sommer! Forrige uke var så fantastisk og jeg håper våren kommer for å bli snart – uten regn og sur vind. 

Nå skal det bli godt med helg! Vi får mamma og pappa over på lunsj i morgen, og etterpå skal de passe litt på jentene mens vi får ting unna i huset. Det er fortsatt x-antall pappesker som må tømmes og rommet til Naia skal bli ferdig! Ikke minst! Det har vi som mål allerede i kveld, i hvert fall skal pappeskene som står der ut og tingene hennes skal frem 🙂 Ellers har vi spist pizza i dag og vi bestemte oss her og nå for at det skal bli en fredagsgreie. Det er så hyggelig når alle står og henger ved kjøkkenbenken og venter på at den skal bli ferdig – dessuten er den hvite sausen som vi alltid lager til bunnen i stedet for tomatsausen så innmari mye bedre! Du blander bare sammen creme fraiche og pesto et voilà! Nammis med mozzarella, pepperoni og alt annet mums oppå toppen 🙂 Og masse grønnsaker. Pluss basilikum eller grønn, frisk salat! Jeg er i hvert fall god og mett og klar for prosjekt barnesoverom nummer 2 nå! Skal prøve å ikke holde på til langt på natt, det kommer alltid en tidlig morgen 🙂 Ha en deilig fredagskveld, dere ♥ 

40 kommentarer

 1. Lekker jakke, hvor er den fra? 🙂

 2. Hvor er kjolen fra?

 3. Lise Moe

  Hei Caroline.
  Ville bare si at jeg finner masse inspirasjon til antrekk her inne.
  Er det str. XS du har i den gjennomsiktige svarte toppen med grønne/gull og røde blomster «Simmons» fra Ganni?
  Det er helt greit hvis du ikke har lyst til å svare, og syntes det blir for privat dette med størrelser.
  Syntes du har en fin blogg som det er veldig kjekt å kikke innom.
  Ønsker deg/dine en fin fin helg.

 4. Nydelig kjole! 🙂 God helg til dere 🙂

 5. Hørtes godt ut, hvilken bunn lager dere?

 6. Kari-Anne

  Heisann

  Å den Ola jakka bar kjempe fin og kul !!! Kan jeg spørre hvor den er fra? Eller er det merker du har stryki på selv?
  Hmmm har ei her som jeg evnt let kunne tenkt å sette på noen merker……hmmm ja ut å kjøpe det i morgen.
  Tusen takk for inspirasjon til å fiffe opp noe man har fra før.Lykke

  Ønsker deg å den fine familien god helg. Dere er bare så gode sammen å visjon dere la ut var helt knall. Dere er et nydelig par sammen blir så glad av dere.

  Helge klem til alle 4

 7. Kari-Anne

  Rettelse *videon eller filmen mente jeg.
  Hihi blir gal av stavekontrollen iblant hihi

  God helg

 8. Jeg har og den kjolen, og for å være helt ærlig syns jeg det er crap at du og har den – og viser bilde av den på bloggen, for nå kommer ALLE til å ha den, hehe 🙂 Men sånn er det vel uansett når man handler på h&m. Den er nydelig da 😉 God helg!

 9. For en nydelig kjole! Hvor er den kjøpt? Ha en god helg! 🙂

 10. Veronika

  Kunne ikkje unngå å legge merke til de fresheneglene dine på snap! Hva heter fargen? 🙂

 11. Nydelig kjole! Og for en farge <3 Hvor er den fra?

  Jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om klær som passer oss jenter/damer i både små og store størrelser? Jeg klikker flere ganger på linkene til klærne du har på deg i blogginnlegg, men de aller fleste klærne er bare tilgjengelig i små størrelser. Jeg bruker selv str 52, og selv om jeg er stor, liker jeg å kle meg fint. Men det er ikke så lett å finne så fine plagg som du har <3

  Nyt helgen, jeg håper på sol for deg og din vakre familie 🙂

 12. Kjempe fint sommer eller en varm vårdags antrekk 🙂 Håper dere fikk ordnet opp på rommet til Naia og at mange pappesker blir tomme i løpet av helgen 🙂 Gleder meg til litt hus oppdateringer igjen, det blir jo sååååå fint hos dere 🙂 God helg til deg og dine 🙂

 13. Hvilken krølltang bruker du på bildene her? Og øyenskyggen er knallfin! Hvilket merke er den fra?

 14. Takk for utrolig fin og inspirerende blogg:-) Håper bare skriften blir sterkere, nå er det slitsomt å lese, synes jeg.
  H

 15. Helt nydelig antrekk du hadde. Ble helt betatt av det, hadde lyst på det selv. Sikkelig sommer klær. Gleder meg også til den gode sommeren skal komme.

 16. jacket size?

 17. Ååå, pizzafredag! <3 Det hadde vi fast gjennom hele barndommen min, og alle vennene våre visste hvilken dag det lønte seg å komme på besøk 😉
  God tradisjon det der asså!

  Den kjolen er nydelig på deg! Ønsker deg en fin helg, Caroline.

 18. Veldig fin jakke.Står ikke hvem som har sponset deg med jakken. Skal ikke det nevnes i innlegget? Mtp riktig merking

 19. Du burde prøvd å lage norzolasaus til pizzabunnen, det er helt vanvittig godt! Riv en norzola opp i biter og smelt den i en kjele på svak varme sammen med 3ss creme fraiche og en dæsj sitron. Og litt pepper. Rør alt sammen til en jevn saus. Dette er som sagt noe av det beste jeg har smakt på pizza. Barna mine liker det også veldig godt, selv om de ikke liker blåmuggost til vanlig. Som topping har jeg mozarella, litt parmasan og pepperoni. Etter at pizzaen er stekt så legger jeg på tynne skiver rødløk, litt chilli og ruccola. Og spruter litt sitron over 🙂 Barna foretrekker den plain uten rødløk, chilli og ruccola, så jeg setter bare frem skåler så kan man ta på det man vil 🙂

 20. Jeg lurer på en ting, jeg. Når du skriver at det er en sponset jakke, er det da ikke vanlig/eller burde du ikke skrive hvor jakken er fra i innlegget ditt? Eller i det minste svare på direkte spørsmål ang dette i det du godkjenner kommentar om spørsmålet?

  Det skrives så mye rundt omkring ang manglende merking hos deg og hos andre bloggere, men jeg ser jo det selv at det slurves.
  Det er vel ikke så bra.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg pleier ikke å skrive det, for i mange tilfeller så vet jeg ikke hvem avsenderen er da det ofte er pressebyråer som bare sender ut.

   1. Åh, beklager, det visste jeg ikke.

   2. Vil det si at du ikke vet hvor jakken er fra? Den var sååå fin

   3. Caroline Berg Eriksen

    Den er fra Lindex 🙂

  2. Trude. Det kan jo aldri bli bra nok , hun har skrevet at jakken er sponset. Noe mer enn det trenger ikke bloggerne skrive. Ofte er det også sånn jeg har opplevd at Caroline kan publisere kommentarer, så kan hun gå inn og svare på spørsmål senere. Så lenge innlegget er merket så må faktisk folk gi seg. Er det slurv fordi ikke merke/levereandør er oppgitt ? Nei vet du hva., nå burde alle selv utnevnte reklame politi roe litt ned. Må jo ha noe å pirke på i alle innlegg, uansett.

   1. Må være måte på å være caroliniepoliti LN! Det er jo ikke hets eller pirkete å lure på hvor et plagg hun reklamerer for er ifra. Det er vel nettopp det som er poenget med spons; sponsorene er jo interessert i å få solgt mest mulig av nettopp det en blogger reklamerer for/viser frem. Og da kan det være greit å få opplyst om hvor man kan kjøpe den. Trenger gå rett i forsvarsmodus heller. Og etter hva jeg har erfart så klarer Caroline meget godt å svare for seg selv.

   2. LN, jeg spør Caroline på det jeg mener er en saklig måte, og hun har svart. Og jeg er ikke noe reklamepiliti – jeg spør mest fordi det snakkes og, og fordi jeg er temmelig uvitende på området.

   3. Anonym

    Jeg synes at Trudes spørsmål var både saklig og høflig.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det var i utgangspunktet ingenting i veien med Trude sitt spørsmål, men det letes jo med lupe for å finne hos enkelte. At det ikke nevnes hvor den er i fra er på ingen måter slurv, og man kan jo få inntrykk av det ut i fra kommentaren.

   5. Anonym

    Kan være, men jeg oppfatter Trudes kommentar mer som et spørsmål/undring fremfor kritikk.

 21. Hei, Caroline! Jeg ville gi deg litt fortjent skryt og ros nå når du får så mye ufortjent kritikk! 🙂 Jeg har hatt mangel på treningsmotivasjon, så fikk jeg plutselig en ide om å se gjennom kategorien din trening. Og motivasjon fikk jeg! Du har alltid vært flink å skrive om ting som virkelig interesserer deg! Og jeg savner dine flotte Mandagsinlegg med ukens planer! <3 Du er en virkelig sprudlende dame som ser fantastisk ut, det er vell derfor det eneste de har å pirke på er merking av reklame 😉 Ha en fin Lørdag!

 22. Fin er du!! Gleder meg helt vilt til det blir varmere i været <3
  Jeg er såå spent på alle møblene dere fikk levert og hvordan det går med innredningen.
  Gleder meg masse til neste oppdatering på den fronten:-)
  Kos dere masse med lørdagshygge, – lunsj og innredning 🙂

 23. Dette kledde du!

 24. Hei! Lurte på hva slags tradisjoner dere har, om dere feirer årsdag for når dere ble sammen eller bryllupsdag? 🙂

 25. ANE
  2 DAGER SIDEN
  SVAR
  Hei! Prøver igjen, har sendt denne kommentaren før uten å få respons..
  Kan du fortelle meg om øyevippene dine? Er det løsvipper du setter på selv? Har du vært i salong?? Hvor lenge varer det?? Går det ut over egne, naturlige vipper? Helt nydelig, ønsker meg!:-) håper du har tid til å svare!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg på meg løsvipper fra House of lashes – Siren. Får de på HM 🙂

 26. Ingvild

  Ingenting med innlegget og gjøre, men hvordan går det med treningen for tiden? Husker du delte treningsprogrammet ditt for halvmaraton for en stund siden! Gøy om du kan blogge litt mer om det 🙂

 27. Margrete

  Det hadde vært supert om fredags-pizzaen ble delt på en oppskrift-onsdag! 😀

 28. Tips til pizzasaus: skrell ca 30-40 fedd hvitløk og legg i kasserolle, hell i nøytral olje, som solsikkeolje til det dekker godt over hvitløken. Kokes/trekkes på helt svak varme til hvitløken er myk, pass bare på at den ikke blir brun, da smaker det vondt. Det tar ca 20min. Ta hvitløken og noe av oljen I en skål og knepp godt med gaffel. Smør over pizzabunnen og ta på ønsket topping

 29. Elsker hvordan kjolen og jakka matcher hverandre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *