vlog: getting ready for my party

Vi hadde med oss filmkamera på vei inn til Oslo og underveis da vi gjorde oss klar til 30-årsfeiringen min og resultatet ser du her 🙂 Vi fikk dessverre sykt dårlig tid mot slutten og rett før vi skulle avgårde, men til gjengjeld får dere se litt fra dagen derpå også! Haha 🙂 Håper dere liker! Det er jo litt gøy å gjøre vlogs også, så si gjerne ifra om dere synes det er gøy! 

44 kommentarer

 1. Elisabeth

  Fantastisk!!

  Jeg er litt «desperat» etter sminkefjerner og god dagkrem, er liksom lei det jeg har brukt i en årrekke:/ Så jeg lurte på om du hadde noen gode tips? Hva bruker du? Jeg vet du hadde et innlegg om dette for en god tid tilbake men jeg fant det ikke igjen, kunne du kanskje laget et nytt innlegg om det?
  Ha en nydelig dag 🙂

 2. Elsker, elsker, elsker vlogs!! Dere er så flink til det også! Forsett med det 🙂

 3. Ingrid Grace

  Jeg elsker vloggene dere lager! Jeg har ledd høyt flere ganger når jeg så på denne filmen, da ikke av dere selvsagt, men syntes det bare var så kult med det dere filmer. Rusle rundt med barnevogn for å hente sugerør med DEN make-up’en liksom, ha ha!! Tøft! Synes det var kjempekult. Dere var veldig flott sminket begge to, du ser jo alltid flott ut Caroline, men jammen var LK veldig kul i den make-up som krevdes til denne temafesten også. Antrekkene til dere begge to var flotte. Artig å ta den helt ut når en skal feire stort.

  Håper dere lager med vlogger, det er kjempefint å se. Det krever nok mye mer enn å skrive innlegg i bloggen , men det er kjempemoro å se på de. De som ikke abonnerer på kanalen din nå bør begynne å gjøre det.

  Ha en fin uke videre. 🙂

 4. Kult! Hvilket kamera bruker dere når dere lager videoer? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   GoPro bruker vi 🙂

   1. Hvilken stang bruker dere til goproen? Med fjernkontroll?

 5. eeeelsker vlog:-)

 6. Christine

  Ja til flere vlogs! Synes det er kjempegøy å se «bak fasaden», hvertfall når dere er så herlige som dere er!

 7. Hilde A

  vlog er konge!! Så gøy å se på, fortsett med det 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre 🙂

 8. Gøy med vlog, forsett gjerne med det. Blir så naturlig og dere er fine sammen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre! Tusen takk 😀

 9. Flotté

  Bonjour caroline …. Vous être magnifiique et tellement généreuse à nous faire partager votre quotidien. Vous êtes inspirante et gaie . J adore aussi votre intérieur qui prend tournure . N hésitez pas à nous montrer plus de photos de celui ci … Et de plus nous montrer ou donner des conseils pour un maquillage frais healthy…. Et votre hygiène de vie waouh continuez bien votre route …

 10. Dear Caroline, I agree, you are really beautiful <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 11. Fortsett med det! Er så gøy å se på! Blir «kjent» med deg/dere på en helt annen måte enn gjennom vanlige blogginnlegg!:-)

 12. ingeborg

  Kjempegøy å se videoene som dere lager! Kul sminke og kostymer også 😀

 13. Hahaha, jeg lo meg i hjel når LK måtte hente sugerør!! Veldig morsom vlog 😀

 14. Anne Siri

  Kjempegøy med vlog, dere er så fine og herlige sammen! Og virker som så fine, hyggelige, positive og blide personer 🙂 Og så søt Naia var! 😀 Og veldig gøy å se mere av Lars-Kristian, ser ut som han koser seg med blogg-livsstilen deres 🙂 Dere er så dyktige!!!

 15. Elsker vlogs!!! Du er helt fantastisk Caroline, men må si han mannen din er ganske så rå han også, og det kommer best til uttrykk på vlog, så håper dere fortsetter med det! Og så kan du gjerne si til han at snapstoryene hans er dypt savnet, så håper han blir mer aktiv der igjen snart.

 16. Charlotte

  Hei Caroline:) Bra vlogg! Keep it up:) klem Charlotte

 17. Sååå gøy! 😀 må berre sei det er heilt imåonerende kor mange vlogger dåke lager – og så gjennomførte i tillegg 🙂 kjempegøy å sjå, spesielt når eg ligg skamforkjøla under dyna denne torsdagen og sniffer nesespray haha. Fortsett med den gode vlogginga! 😀 klem!

 18. Kristine

  Jaaaa! Så gøy med vlog! Ler og ler. LK er en utrolig morsom tørrpinn!

 19. JA til mer vlogs 🙂 Det er så morro!

 20. Finnes den første sangen på spotify? Så fengede og fin!! Fin vblogg forresten, du er dyktig

 21. Hvilket program anbefaler du til videoredigering? Og har du noen tips til å få lastet opp video raskere på youtube?

  Ps: digger videobloggene deres!

 22. Jaaa til mere vlogs, dere er så flinke 🙂 Jeg måtte le når LK skulle hente sugerør, ferdig sminket og med Naia i vogn! Haha og dere gatelangs til hotellet…

 23. Å, så gøy å se!! Jeg kommer ikke over hvor fantastisk denne sminken er! For en dyktig sminkør 🙂 Og veldig kledelig til fine deg! Ønsker deg en fantastisk torsdag videre <3

 24. Benedicte

  Vlog er kjempemorsomt! Det blir liksom litt mer personlig og jeg synes du lager de veldig bra! Sier absolutt ja til mer av det 😀

 25. Hei Caroline,

  Du som er journalist; kunne dere heller ikke benyttet et annet navn enn det engelskinspirerte «vlog»? «Vlog» gir ikke noe ummidelbart mening på norsk, og det er heller ikke et ord som lar seg uttales naturlig.

  Jeg har forståelse for at det er et konsept, og at ordet «vlog» er gjennomgående hos bloggere, men syns ikke at dette rettferdiggjør ei heller legitimerer bruken av dette.

  Hva med ordet «videodagbok»?

  Har du reflektert noe rundt dette?

 26. Så gøy å se!! Dere var råkule da <3

 27. Rebekka

  Dere er så fantastisk herlige sammen! 😀 Nydelig å se:) Keep up the good work <3

 28. Hvilket gopro? Vurderer å skaffe meg det, men blir ikke helt klok på hvilken modell man burde velge…

 29. Karoline

  Digger videoene dere legger ut 😀

 30. NÅ er det lenge siden jeg har kommentert! :O Men jeg syns det er såå hyggelig at du vlogger masse for tiden, fortsett med det 🙂 Du har allerede Norges beste blogg, men vlogging hever den 5 hakk 😉

 31. Absolutt ja til flere videoblogger, så gøy å se:)

 32. Hallo!
  Hvorfra kjenner du schni schna schnappi? Snakker du tysk?
  And your cute baby wasn’t crying when she saw you both with this amazing make-up?
  All my 7 children would start to cry (at that age).
  Hilsen fra tyskland

 33. Elsker Vlog, fortsett med det begge to!!

 34. Så gøy med ny vlog, gøy å bli bedre kjent med dere 🙂 Håper på flere oppdateringer om huset i helgen, er så spent på hvordan det går med ting!!

 35. Lill-Jeanette

  Elsker disse v loggene juhuuuu 😀

  Dere er så flinke og søte og sååå trøtt Lars Kristian så ut dagen derpa hehehe 😀

 36. Hvorfor slikker du deg så ofte rundt munnen? :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   ER SÅ skråen (sår på leppene :p )

 37. hva heter den siste sangen, som spilles i videoen?

 38. Så gøy med vlog!! Dere er så fantastiske sammen! <3 og veldig gøy å se en side av deg/dere som ikke kommer frem gjennom vanlige innlegg! 😀
  Men lurer på hvordan dere gjør det med disse ande som kommer frem i videoen? Spør dere før dere filmer/publiserer med tanke på personvern? 🙂
  Ha en fin helg 🙂

  1. Siden du ikke svarer så antar jeg at det betyr nei. Dette burde dere i så fall virkelig tenke på! Jobber selv deltid vedsiden av studiene , og jeg hadde ikke likt om kunder filmet meg mens jeg var på jobb, og publiserte det på youtube/blogg uten min tillatelse.
   Ha en fin kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *