nyhet: sb12 white

– annonse – 

Det er ingen hemmelighet at jeg drikker mye kaffe og det er heller ingen hemmelighet at kaffe fort kan forårsake misfarging på tennene. Jeg er veldig nøye med tannhygiene og tannpuss og går årlig til tannlege, men likevel er det fint å vite at det finnes hjelp å få i dagliglivet også, som er enkelt å inkludere i dine daglige rutiner. Jeg har lenge vært fast bruker av SB12 sitt munnskyllevann, jeg elsker den ekstra renhetsfølelsen det gir etter tannpuss. Nå har de nylig lanser en nyhet som passer meg, om mulig, enda bedre: SB12 white! 

Dette munnskyllevannet har samme dokumentert effekt når det kommer til frisk pust i 12 timer, men har i tillegg en whitening effekt! Det vil si at den fjerner for eksempel misfarging etter kaffe- og rødvinsflekker – sett at det brukes 2 ganger daglig. SB12 White inneholder maks mengde med fluor og er helt fri for alkohol.


SB12 sine produkter får du på alle apotek 🙂

29 kommentarer

 1. Er det kun denne som har gjort tennene dine så hvite, eller har du bleket de også/ tidligere? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Denne er for vedlikehold, for å fjerne eventuel misfarging forårsaket av kaffe, te, rødvin etc. Så den bleker ikke tennene.

   Jeg bleket tennene hos tannlege tidlig i 2015 og bruker ellers strips nå og da 🙂

   1. Jeg vurderer å bleke tenner hos tannlege, vil du fortelle hva den blekingen du brukte het? Syns sine tenner er så fine 🙂
    Ellers – rist av deg det negative, du er sterk og du er god!
    God helg til deg og dine 🙂

 2. Er annonsemerkingen redigert helt bort, nå?

 3. Tenk at det er så vanskelig å merke korrekt? Du virker jo som en oppegående person, så dette kan ikke være noe annet enn med overlegg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, det var rart, for innlegget var merket ved publisering. Vi hadde litt bildeproblemer, så noen fra teknisk har vært inne å redigert på innlegget, mulig dem har gjort noe så det forsvant :/ Om du skulle være i tvil så kan du bare sjekke facebooksiden min, så ser du at det var merket ved publisering.

  2. pepsimax

   Noen som har stått opp på feil bein i dag? Utrolig mange her inne som er over gjennomsnittet interessert i å ta deg på merking! All ære til deg, Caroline, som svarer så fint til alle disse nebbete kommentarene. Flott blogg, deilige avbrekk i en hektisk hverdag:)

  3. Spis en banan a! Jeg så innlegget rett etter det ble publisert og det var da tydelig merket med annonse, så slapp helt av.. dessuten er jo hele innlegge åpenbart annonse, skjønner du ikke det uten merking, tror jeg ikke du er gammel nok til å være på Internett..

 4. Anna Lisa

  For en fjottete kommentar X
  Du bør finne deg noe annet å pusle med! Så mye negative folk som finnes.
  Fint bilde av deg igjen Caroline

 5. Hva er dette med merking? Det står da vitterlig «annonse » øverst på innlegget. I hvertfall hos meg. Holder ikke det da?
  🙂

 6. Kristin

  Litt off topic, men bruker du å ta maskara på vippeekstentionene dine?

 7. X, jeg så dette etter det ble lagt ut i går kveld og det sto annonse som det pleier, så noe må gått galt. Har da lest bloggen i mange år og aldri opplevd at rene annonser aldri har blitt merket. Så om det var skjedd at den ikke sto så kunne du kanskje spurt caroline på en litt triveligere måte og ikke komme med kommentaren slik du gjør.

  1. Stod ikke annonse da jeg leste innlegget kl 23.00 igår.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, men hvis du leser min kommentar, Kine, så ser du at det har skjedd noe som har gjort at annonsemerkingen forsvant, for den var der ved publisering 🙂

 8. Tror nok det var tråden om CBE på forumet som fikk fart på seg nå , de kaster seg over og melder til FO, at det går an å ha så trist liv, gjøre alt for å prøve skade andre , at de klarer se seg selv i speliet slik som noen holder på. Men vi var nok flere som så at det var korrekt merket etter publisering. Men vi andre tar ikke skjermdump/IMGUR ,har tross alt et liv i motsetning til visse andre som er inne her og leser kun for å skape bråk

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stakkars mennesker… Om de hadde tatt seg bryet med å sjekke fakta så hadde de sjekket ut på facebook at innlegget var merket ved publisering, men fakta er vel ikke så viktig hos dem, så lenge de får sjansen til å ta en blogger på noe. Janteloven står tydeligvis sterkt i enkelte kretser! Synd, men sant :/ Heldigvis så har jeg loggen for innlegget og kan enkelt legge den frem for Forbrukerombudet sånn at de ser hva som er riktig i dette tilfellet 🙂

 9. Hei! Leser bloggen din nesten daglig, men kommenterer aldri. Men nå må jeg bare 😛 syns du burde lese om hva fluor egentlig gjør med kroppen vår, før du anbefaler et produkt med maks mengde fluor til leserne dine. Det er en grunn til at alle tannkremer på helsekost er uten fluor.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Linn 🙂 Fluor, eller fluorid som det egentlig heter, har revolusjonert tannhelsen og er på ingen måter skadelig for kroppen vår (om det er det du mener?) i de ørsmå mengdene som er tillatt i slike produkter. Så om du ikke har tenkt å drikke et par flasker med SB12, er det ikke bare helt trygt, men også ubetinget positivt for tannhelsen din.

   1. Tannlegestudent

    Helt sant som Caroline skriver! Jeg blir oppriktig frustrert og fortvilet over dere som nekter å bruke fluor. Det er det eneste som bekjemper karies (hull) ved å remineralisere emalje som har vært utsatt for bakterieangrep (syreangrep pga bakteriene). Det er selvsagt opp til deg Linn hva du ønsker å gjøre selv, men det å bruke litt fluor vil spare deg for enorme tannlegeutgifter i fremtiden.

  2. Fluor er så innmari viktig for tennene. Det er det mest reaktive grunnstoffet vi har og fester seg dermed best til tennene våre og lager et beskyttende lag. Det skal likevel sies at det er giftig for kroppen i større mengder. Det er nettopp derfor vi skal spytte ut tannkrem og munnskyllevann og holde være obs på om barn spiser større mengder fluortabletter. Følger du disse forhåndsreglene har du ingenting å bekymre deg for 🙂

   Jeg har ingen blind tillit til helsekostprodukter. Produktene er ikke medisinsk godkjent og du kan ikke gi de slike egenskaper. De selger mye bra, men også veldig mye crap.

 10. Christine

  Er dette en ny sminkelook? Øyenskyggefarge? Veldig fin! Håper du snart får lyst til å lage makeup-tips-innlegg! Ha en fin dag og fuck janteloven !

 11. Anette Sparby

  Hei Caroline

  Har vært å kjøpt SB12 white i dag etter at jeg leste blogginnlegget ditt:-)
  Jeg er også altfor glad i kaffe.Like glad som deg faktisk…Hehe!
  God helg

 12. Fin dame og fin blogg Naturlig sminket om dagen..veldig fint. Jeg lurer også på øyeskyggefarge? Og hvilken farge på leppene? Er jo en jungel der ute… klem R

 13. Susanne

  Takk for tips. Skal prøves 🙂

 14. Du er veldig fint sminket på disse bildene! 🙂 Kan du skrive hva du har brukt? Merke, farge etc. God helg 🙂

 15. Hva er den lille boksen? Må man bruke begge?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den kommer i liten strl. også! Tenker den er fin å ha i for eks. vesken eller sekken når du er ute og vil friske opp etter for eks. rødvin eller kaffe 🙂

   1. Åja:) takk for svar

 16. Hvordan er genseren i størrelsen? Veldig fin! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *