birthday party: the people

– inneholder spons –

Hei tirsdag! Jeg er på Villa Fredbo og her har vi fotoshoot 🙂 Gleder meg til å fortelle dere hva det dreier seg om! Vi dro hjemmefra rett før ni og har holdt på i ett kjør, jeg fikk plutselig superhøy puls da jeg så på klokken og oppdaget hvor mye den var blitt uten at jeg hadde fått oppdatert #panikk. Men nå har jeg lunsjpause (egentlig burde det vært middagspause) og endelig har jeg fått lastet opp resten av bildene fra helgen 🙂 Her er de fine gjestene mine! Fortsatt er jeg så imponert over hvor mye alle sammen hadde lagt i looken sin, rett og slett helt amazing! 

De fine fotballfruene jeg ble kjent med i Skien! 

♥ ♥ 

Jeg fikk til og med tale og fantastiske ord! Jeg er evig takknemlig ♥ 

Lyngjengen ♥ 

Selfietime! 

The dress ♥ foto benny ottosson ♥  


Dette var siste oppsummering fra helgen, og kanskje noen har blitt litt inspirert til å ha temafest selv i fremtiden? Det var i hvert fall utrolig gøy og alltid morsomt når folk legger litt ekstra i det 🙂 Minne for livet! Nå må jeg hive meg rundt her så vi er ferdig før midnatt 😉 

36 kommentarer

 1. Hvordan greier du å kombinere babytiden med flytting, blogging, fotoshoots og alt mulig? Jeg har en liten selv, og føler jeg ikke rekker å gjøre noe annet enn å holde på med henne Hva gjør Naia mens dere flytter, pakker ut, tar bilder osv? Har du noen gode tips til hvordan sysselsette en liten en?

 2. Temafester må du gjøre mer av Caroline, for dette kan du 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy! Tusen takk, Ingrid 😀

 3. Er det Lars Kristian som passer Naia på slike dager? Er han og hun med deg hele dagen? Tenker på ammingen. Hvis det stemmer, er jeg utrolig imponert over han. Min mann hadde nektet!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   At mannen ikke hadde orket å være med på sett eller være barnevakt? For jeg håper det siste ikke er tilfellet :O Han er jo pappan til Naia og har henne med den største selvfølge og glede! <3 Men ja, han var med for å ta backstagebilder og Naia må jo også være med 🙂 På sett er det flere som kan passe på, Nelia var jo med meg ofte uten at Lars-Kristian var i nærheten, men det løser seg alltid 🙂

 4. Anne Grete

  Hvor er den blå jakka fra som du har på deg på snap etter fotoshoot i dag? Såå fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en treningsjakke fra rhöhnisch 🙂

 5. Kristin

  Du er så glad i å dele, hvorfor sier du ingenting om tv2-programmet hvor du skal drive en restaurant?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Godt spørsmål, men jeg har vel ikke følt at det har vært noe å fortelle før det faktisk er i gang og kan dele bilder fra settet etc. 🙂 Gleder meg veldig! 🙂

 6. Skjønner at du ville gå all in med hår og sminke, men noe enklere er ofte det beste, for her var det mange som var finere sminket og stylet enn deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hyggelig at du synes gjestene var fine, det synes jeg også 🙂 Var også veldig fornøyd med min egen look og ønsket jo å forvandle meg helt 🙂

   1. Caroline, kjære deg. Håper du er så hardhudet som du virker, for fy søren så mange usakelige, irriterende og faktisk rett og slett slemme kommentarer du får.

    Du er fantastisk dyktig og gjennomført i alt du gjør <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    <3 <3

  2. Herregud for en unødvendig kommentar. Noen må alltid finne noe å kritisere:P Synes du var utrolig flott! Jeg går alltid all in, når jeg har muligheten! Flotte gjester også!

  3. Det går jo an å sette seg litt inn i hva temaet faktisk er, Jean. Det handler ikke om «fin» sminke og styling. Dia de los muertos er en dag der hele poenget er å ha så «outrert» og «overdrevet» sminke og styling. Caroline er faktisk ekstremt spot on, både med sminke og kostyme, når man sammenligner med bilder fra land der de dødes dag feires stort. Nailed it, Caroline!

  4. For en utrolig usmakelig kommentar, og ikke minst helt unødvendig! Hva med å heie på hverandre, og løfte hverandre frem? Trekke frem de fine tingene, og utelate ting som kan såre andre?

   Jeg heier på deg, Caroline! Og jeg synes det er utrolig kult at du tør å gjøre det du selv ønsker, til tross for pes fra enkelte. Så må jeg bare legge til at looken din på det nyeste innlegget ditt er selveste definisjonen på utrykket «on fleek». Nydelig <3

 7. Caroline

  Kommer isen du lagde i fjor til å selges i år også? *krysser fingrene* 😀

 8. Monica S Johansen

  …masse fine bilder her

  Siste innlegg om bursdagen??? Du skrev jo at du skulle lage video om gavene… har du ombestemt deg???

 9. Monica S Johansen

  Hei. Siste innlegg ifm bursdagen??? Kommer du ikkemed videoblogg om gavene slik du skrev du skulle???

  Masse fine bilder her

 10. Caroline, du var helt klart dronningen på festen! Elsket både parykk, sminke og kjole:) Kjempemorro med tema. Kan selv tenke meg noe lignende som tema på en fest… om jeg ikke velger å gå enda mørkere med gamle klassiske sort/hvit skrekkfilmer som tema. Er jo bare dritgøy å kunne kle og sminke seg som noe annet en kveld. Takk for god inspirasjon.

 11. Syntes kjolen (toppen og skjørtet) var kjempefin, og det var sminken din også. Men syntes ikke de passet sammen i det hele tatt. Og håret var helt grusomt til looken din (selv om det også i seg selv var bra). Syntes det var total bom på kombinasjonen.
  Derimot Lars-Kristian får en terningkast 6.

  1. Hva får du ut av å kritisere andre? Man kan gjerne tenke ting for seg selv, men MÅ man nødvendigvis dele alt det negative?

   Hadde du syntes det var koselig om noen sa dette til deg?

 12. Syns du og gjestene ser smashing ut, men skjønner ikke helt greia med Dia de Muertos tema nå…? Dette er jo en høstfest.

 13. Blir helt matt av enkelte kommentarer….dette ser ut som en fantastisk fest, ble veldig inspirert :)!

 14. huff, det var bad taste party spør du meg. Alle ser jo helt jævlige ut. Fy fader. Jeg skjønner ikke at det er noe kos over det dystre synet jeg ser på bildene her. Hver sin smak, men det var overraskende meningløst. Gleder meg til video av gavene. 🙂

 15. Digger, digger, digger!!! Helt rått! Du, L.K og gjestene dine ser helt fantastiske ut! <3

 16. Woho! For noen fine folk, kule bilder og stilig tema da!
  Var på tema bursdag i helgen som var med 50 shades tema, og syns de enkle maskene og lange kjolene var stilig så dette var iallefall noe å sikte etter 🙂
  Gratulerer så mye med overstått dag 🙂

 17. Hva slags musikk hadde dere? Litt sånn meksikansk?

 18. Så fine alle er!

  Men du, jeg ble så glad da jeg så at det hadde dukket opp en «next»-knapp, men når jeg trykker på den kommer jeg bare til forrige innlegg, ikke neste? Jeg leser bloggen på mobil og bruker Android, om det har noe å si. Kanskje noe å sjekke opp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hmm, jeg ser ikke den knappen? Jeg vet dem jobber med det, men jeg tror ikke den er implementert ennå :/

   1. Da er det sikkert bare en glitch. Ser den i en slags pop-up fane nederst på siden som kommer når jeg scroller. Stusset jo litt på at det bare var «next» og ikke «previous», men da gleder jeg meg bare til det er på plass 🙂

 19. Utrolige kult tema! 😀

 20. Så utrolig stilig du var! Du virker så positivt innstilt til det meste, og det beundrer jeg deg for! Ikke bry deg om stygge og nedlatende kommentarer. Synest det er fantastisk at du svarer høflig tiltross for at du får en del dritt fra andre mennesker. Stå på!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 21. Hei elsket temaet ditt og det var så sykt bra gjennomført! Lurte på hvor den utrolig stilige kransen på hode ditt er fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den bestilte jeg på etsy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *