birthday party: the surroundings + the food

– inneholder spons –

Hei mandag! Du er SÅ velkommen! Hvordan startet dagen deres? Jeg har vært i lysløypa med mamma og jogget 6 kilometer, en fantastisk start på dagen! Ellers har jeg bare jobbet og nå gleder jeg meg til kontoret vårt kommer på plass så vi slipper å slite ned spisestuebordet vårt før vi faktisk får brukt det skikkelig. Selve rommet hvor kontoret skal være er jo ferdig, men vi venter på innredningen. Å, blir så bra! Men nok om det! Jeg oppdaterer sent fordi jeg har ventet på flere bilder fra festen og nå er de her! Jeg holdt altså festen på Bølgen & Moi Briskeby i annen etasje, da hadde vi etasjen for oss selv hele kvelden. Jeg serverte gjestene tapas og vin pluss en deilig velkomstdrink i nydelige og fargerike omgivelser. Jeg tenkte å dele lokalet, maten og pynten nå og så får dere se de fantastiske gjestene mine og mer av oss litt senere 🙂 Håper dere liker! Jeg elsker!! 


– foto: benny ottosson

Herregud SE PÅ DETTE! Tusen takk IGJEN til Festlige Ting (sponset) som har pyntet så NYDELIG nok en gang! Altså, jeg bøyer meg i støvet for de jentene! Det ble akkurat som jeg ønsket meg og som jeg så for meg – fargene, kaken, blomstene og alt! Hele lokalet var AMAZING! Og ballongene var SÅ flotte! Ville ta med alle hjem, men tok bare med en til Nelia faktisk 🙂 Hun ble SÅ glad! Bordkortene er fra Papercrush Oslo (sponset) og kaken (som nå er i fryseren og frister meg HVER dag) er laget av alltid like dyktige By Hancock (sponset) For en FEST! For en kveld! Skulle gjerne blitt 30 år om og om igjen 🙂 Gleder meg til å dele stemningen med dere next! 

45 kommentarer

 1. Herregud, for noen bilder! Hvem skulle tro at et slikt tema kunne være så lekkert? Du er virkelig dronningen av fest og planlegging, det skal du ha. Gleder meg til resten av bildene kommer! Stå på 🙂

  nouw.com/benedictehagen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, tusen takk Benedicte 🙂

 2. WOW,som bare du kan,amasing.

 3. Wow, det så jo bare helt fantastisk ut, alt fra kaken til ballongene og alle detaljene (minus utstillingsdukkene hengende fra taket som friket meg ut litt ehem). Og dere (fra et tidligere innlegg) så helt utrolig ut, for en vanvittig bra sminke og ikke minst alle detaljene og kjolen og det hele.
  Gleder meg til å se resten av bildene fra festen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre, Bibi!

 4. Anne Siri

  FOR et lokale! 😀 Så vanvittig kult, gjennomført, stilig, flott og gøy! Utrolig kult at du kom på den ideen, du er så kreativ 🙂 Jentene fra «festlige ting» er virkelig flinke!

  Og din og Lars Kristian sin sminke, har nesten ikke ord. SÅ kult!!! Så utrolig gjennomført og all-in! Digger både deg og Lars Kristian sin sminke og kostyme. Vanvittig gøy å se bilder av 😀 Og kjolen din, oh my god, så vakker!! Nei, du beviser igjen Caroline at du er så kreativ, gjennomført, gøyal og dyktig! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne Siri! Ja, de er helt rå!

   Stor klem <3

 5. Løper du i lysløypa på Kurland eller på Kalnes? Hvis du bare ha prøvd den ene bør du prøve den andre. De er litt forskjellig. På Kurland er det mange flere opp og nedover-bakker, mens det er mer flatt på Kalnes. I Kalnesskogen har de også flere lengder å velge mellom, både 5, 7 og 10 km 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kurland 🙂 Den var litt hard til tider akkurat i dag, men kjempedeilig! Takk for tips 🙂

 6. Ser veldig fint ut:)

  Deilig å ha muligheten til å arrangere en fest uten utgifter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var ikke en fest uten utgifter selv om jeg fikk noe sponset 🙂

   1. Noe sponset? Du har vel fått det meste sponset….sminke, kake, pynting, fotograf, hår… hva betalte dere selv da? Kjole, drikke og mat? Blomster fra prettyflowerboks? Lokale?
    Det er vel ikke du som har pyntet og organisert heller, men Festlige Ting har gjort det…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Noe er sponset, og noe er ikke sponset. En fest uten utgifter var det på ingen måter, Mie 🙂 Det står i innleggene hva som er sponset og hva som ikke er det.

   3. Så hva betalte du for selv da? Virker som det dyreste er sponset . Du kan ikke bortforklare ved å si at «noe» var sponset. Det stemmer ikke. Det blir løgn

  2. Som du ser i innlegget, er det kun kaken og bordkortene som er sponset. Resten av utgiftene har vel Caroline stått for selv.

  3. Kine og MIe, Så trivelige dere er ? Hva er poenget med å lese bloggen når det kun er for sure bitre kommentarer. Slutter aldri og bli overrasket over denne type kommentarer. Bruk energien deres på noe annet, gå ut , nyt at det er vår. Caroline må nok skatte av det hun sponses, og det er hennes jobb og ikke vår og sørge for at det er riktig- det står klart her at det inneholder spons ? Hva mere ønsker dere ?

  4. Uten utgifter? Hvor?

   Synes dere fremstår utrolig rause ovenfor vennene deres når dere arrangerer en fest som dette. Mye er kanskje sponset, men man ser jo at dette ikke har vært gratis. Regner med du har brukt mye mer enn en gjennomsnitts-30-åring tross sponsede produkter. Viser bare at dere er gode, gavmilde og gjestfrie mennesker som spanderer noe sånt på deres kjære 🙂 Det betyr ikke at «pappservise og pizza» ikke er bra nok, eller noe dårligere. Det betyr bare at vi er forskjellige 🙂

 7. Amazing!!! Så utrolig gøy å kunne få feire bursdagen sin på den måten og oppleve noe så flott pynta og sted 🙂 Du er heldig og jeg vet du er takknemlig for det også 🙂 Det kommer jo flere runde tall etterhvert som kan feires 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! 🙂 Bare å se frem til 40 da 😛 Haha! Eller kanskje 35 🙂

 8. Kristin

  Kunne like godt stått «inneholder kun spons» over innlegget.. 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, for det er jo ikke riktig 🙂

   1. Kan du ikke skrive hva som er sponset og hva dere betalte selv da, for å slippe spekulasjoner? 🙂

 9. Alt er amazing!! Inkludert deg 🙂 Litt ut av tema, men jeg har inntrykk av at du bruker varmeapparater til håret nokså ofte. Jeg lurer bare på om det er et merke varmebeskyttende spray du sverger til? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elise! Jeg bruker produkter jeg har fått av frisøren min, mye fra Oribe 🙂

 10. Gleder meg til å se gavene – garantert mye fint 🙂 fikk du bursdagen sponset av de samme som ordnet med Nelias bursdag? eller ordnet noen surpriseparty? hvordan feiret Lars K. sin 30-års dag? husker han fikk en super reise av deg da 🙂 Lurer på om du (eller gjerne leserne dine) vet hvor man kan få bestilt Ossential daily power defense og Ossential growth factor serum til lavest mulig pris? tenker da spesielt på utenlandske nettbutikker.

 11. Gentiana

  Ble helt målløs over disse bildene! Helt fantastisk – og gratulerer med overstått, Caroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Gentiana 🙂

 12. Mulig det bare er bilda men det såg fryktla overlessa ut. :/ kaka var kul dog

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var veldig fint 🙂

 13. Wow så fint!!
  Men bildene dine er enorme, må bla nedover for å få sett hele bildet… 🙁

 14. Jaja. Jeg hadde papirservice og pizza på min 30årsdag. Festen og stemninga derimot gikk inn i historien som helt sinnsykt bra.

  Her er det bare staffasje ser jeg, som vanlig. Hva betyr egentlig ballonger og papirpynt når man er 30 år?? Var det no fart, skjedde det noe gøy, ble folk fulle? Eller var det kun et sponsekalas som tar seg fint ut på bilder?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det høres ut som du mener at sjansen for en god fest er mindre pga. rammene som var rundt..? Eller misforstår jeg?

   Tviler ikke på at festen din var bra, det viktigste er at dine beste og nærmeste venner er tilstede. Det er menneskene som gjør festen, men Gud så morsomt det er med masse «staffasje og ballonger» i tillegg.

   1. Kunne ønske man kunne trykke liker på noen av svarene du gir til enkelte som kommenterer ass! Du er så direkte og morsom uten å være frekk

  2. Papirservice og pizza hørtes kjipt ut på ein 30 årsdag, synes nå eg då. 🙂 Og eg er ikkje sponsa 😉

   Dessuten er ballonger obligatorisk, om man er 5 eller 40 år! Det er jo bursdag, kjekt å gjere litt ekstra då!

   Husk også på at dette er ein del av jobben til Caroline, det å dele og inspirere. Så eg kan tenke meg ho koser seg masse med å stelle i stand og slikt og. 🙂

   Og til deg Caroline, festen såg heilt rå ut! 😀

  3. Birthe. Det er vel ikke alle som ønsker seg «rølpe party » når en blir 30? Er festen kun vellykket om folk blir fulle? Så frekk kommentar. Og tror nok desverre Caroline at du ikke misforstår kommentaren. Om jeg hadde blitt invitert ut på en 30års bursdag eller 40, og fått servert Pizza og papirservice (hva det nå enn er, har hørt om papptallerken og papir servietter) så hadde det vært en enkel feiring i mine øyne. Og folk begynner vel bli såpass voksne når de blir 30 så det må ikke være sånn at det er kun velykket om det blir fulle folk. Artig at folk sitter på KG og diskuterer at det ikke var så velykket siden folk var hjemme hos seg selv rundt 01. Men ingen som tenker over stedet dette blir holdt, det er vel ikke leid for å feste til tidlig neste morgen. Det er regler for sånt og stenge tider vil jeg tro. Vær litt hyggelige , ikke sitt og let etter noe å pirke på. Så unødvendig. Jeg er 100 prosent sikkert på at dette var et mega party og så fantastisk når vertskap steller i stand på denne måten. En opplevelse 🙂

 15. Fantastisk!
  Gratulerer med vel overstått

 16. Så mye rart folk skal henge seg opp i. Utrolig fine/kule bilder! Så ut som en knallbra temafest og feiring av dagen din 🙂

 17. Madelen

  Snakk om å skape en minneverdig 30 års dag! Så gjennomført… Gratulerer så mye 😀

 18. Kristin

  For en utrolig kul og gjennomført bursdagsfest, Caroline! Du er en stor inspirasjon for meg når det gjelder festplanegging, da jeg selv elsker å stelle i stand til bursdager og andre anledninger.

  Jeg unner deg virkelig å ha mulighet til dette, og skulle ønske flere kunne gjøre det samme fremfor å virke bitre og sjalu. Selv lar jeg meg inspirere til å få til lignende ting på studentbudsjett heller enn å la misunnelsen ta overhånd.

  Dagens lille moralpreken til kommentarfeltet 😉 Ha en fin uke 🙂

 19. Kristine

  Her var det noen svartsjuke folk :p Ser ut som en fantastisk kveld!:D

 20. Jane fra Danmark

  Fine fine fine billeder af en flot fødselsdagsparty – hvorfor
  var vi ikke inviteret? 🙂

 21. Tenk hva folk får seg til å skrive, både om fest og om sponsing – galskap!!
  Dette ser supert ut!! SÅ GØY!!! Og så flott det ble på Bølgen & Moi! – morsomt tema. Håper dere koste dere glugg!!!

 22. Kan du heller ikke skrive hva som IKKE var sponset, til de som lurer? 🙂 Ser flere har spurt om det.

 23. Du svarer ikke på kommentarer vedr sponsing ? Bevisst valg?

 24. Karianne

  Temafester er alltid moro! 🙂 Hva het velkomstdrinken du serverte? Den så veldig god ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *