gaver, pizza og etterdønninger

Altsååååå. Jeg ER så sliten i dag! Sånn skikkelig sliten. Haha! Det kjennes ut som jeg var  på fylla i går, men det var jeg jo absolutt ikke. Og heller ikke dagen før. Har ikke vært det på så lenge jeg kan huske, men i dag kjennes det ut som jeg har skikkelig hangover. Hvis det er sånn det kjennes ut da. Jeg husker ikke. Men hodet mitt spiller ikke på lag og jeg gleder meg til å sove. Tror grunnen bare er at jeg er sliten, det ble jo så lite søvn natt til lørdag og det blandet med forventningene som har vært og ikke minst at vi har stilt klokken, er en god blanding til at jeg bare kjenner meg klar som et egg for en ny uke. For min del kommer alltid etterdønningen av lite søvn etter to dager og ikke en, så nå gleder jeg meg til mandag! Det skal bli så fint!

Vi har absolutt fått noe ut av godværet i dag, men før der har vi bare jobbet på SPRENG for å få rommet til Nelia ferdig. Og nå mangler bare bildene på veggen hennes, så er det faktisk helt klart! Ååå, blir så fint! Jeg hadde tenkt meg ut på løpetur, men inviesterte heller timene i å rydde i huset og det angrer jeg ikke på. Skal vi noen gang bli ferdig er det bare å stå på. Selv om jeg hadde hatt godt av en real løpetur i dag. Fikk i det minste frisk luft i parken da, og lot mobilen være igjen hjemme 🙂 


Uansett! Jeg hadde planer om å pakke opp alle gavene mine i går, men så var det så mange som ville at jeg skulle vise frem hva jeg fikk, så da ombestemte jeg meg og sparer dem litt til så jeg kan lage en liten videoblogg! Og her står dem og frister meg! Men den som venter på noe godt 🙂 Det blir rene julaften jo! Nå er det pizza og film i den deilige, nye sofaen vår her før jeg gleder meg til å hoppe i sengen! Håper dere har hatt en knall helg! Stor klem 🙂 

21 kommentarer

 1. Så herlig! Håper du får en bra start på uken i morgen! Her skal vi slappe av på gran canaria helt frem til torsdag, det ser jeg frem til! Vi er forresten på Sheraton hotellet som dere var på for noen år siden – nyydelig her !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så deilig! Nyt det! Stor klem 🙂

 2. Is this tv room already decorated?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is not done yet 🙂

 3. Blir spennende å se gavene. Hvor er det lekre gull bestikket fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   House Doctor 🙂

 4. Hei 🙂 Kommer det en ny sko kolleksjon fra deg denne sommeren ? 😀 det hadde vært topp 😀 klem

 5. Pants brand

 6. Cap brand:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from h&m 🙂

 7. Härliga och inspirerande bilder, ite annorlunda stil än vanligt. Njut av dagen! Kram från Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 8. Kor er den gensaren frå? Har ei veninne som hadde digga den! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 9. Høres ut som en veldig veldig fin helg! Du er heldig altså <3 Håper starten på den nye uken blir bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk og det samme til deg, Charlotte 🙂

 10. Iseline

  Hei! Så moro med skikkelig tema-bursdagsfeiring! 😀 Vanvittig stilige og gjennomførte kostymer og sminke! 😀 Og gøy med så mange gaver! Lurte på om Naia ble skremt når/hvis du ammet henne med den sminken på? Eller gjenkjente hun deg? Bare nysgjerrig på hvordan du løste den biten evt, hehe 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun ville bare ha diamantene i ansiktet mitt! Haha 🙂 Så fascinert! Og så lugget hun meg :p Ellers var hun bare blid 😀 Jeg var litt bekymret på forhånd, det skal jeg innrømme. Men hun var jo med å se forvandlingen også 😉

 11. Hei hvor er det fine gull bestikket fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra House Doctor 🙂

 12. Camilla

  Du er heldig som har fått gave fra Dixi! Der har de såååå mye fint:) Gleder meg til å se hva du har fått.

 13. Hei! Superlekker kombinasjon med farge på vegg, brystning etc. Vil du dele fargekode på veggen (og type maling) hadde jeg blitt veldig glad! Takk:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *