gina my way

– annonse –

Jeg har handlet hos Gina Tricot helt fra butikkene var nyåpnede i Norge og faktisk var jeg jo også ansatt der da jeg startet denne bloggen i 2009 🙂 Den gangen var jeg sjeleglad da jeg kapret jobben som deltidsansatt etter å ha vært på et jobbintervju hvor jeg briljerte med mine kunnskaper om hvordan butikkjeden startet opp som familiebedrift og hele dens utvikling frem til den gang. Stillingen min var som deltidsansatt ved siden av studiene og jeg frydet meg over at jeg fikk halv pris på så mange fine klær som var såpass rimelig fra før av. Husker ofte at jeg blogget om det også 😉 

Gina Tricot har alt du trenger til den hverdagslige looken med freshe jeans og gensere, skjørt eller skjorte til arbeidsdagen, kjole og kule topper til fest og alt imellom! De har jo til og med fått et bredt sortiment av treningstøy de siste årene og på accessoarfronten har de alltid vært flinke! Som jeg nevnte her om dagen har de 10-årsjubileum i Norge til helgen og i den anledning starter de i dag med å gi deg som kunde 25 prosent rabatt på hele sortimentet i butikk og online – til og med lørdag! 

jeans HER / t-skjorte HER / bomberjakke HER 


Jakken over er 2 i 1 og er helt genial! Den er jo like fin på begge sider 🙂 En fin bomberjakke er blant mine must haves denne våren og så har jeg samlet noen andre plagg som er superaktuelle for tiden fremover i collagen under. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

15 kommentarer

 1. Hei!

  Hvor produseres klærne for Gina Tricot, og hvem produserer de?

  Ha en fin dag:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke! Ha en fin dag du også 🙂

 2. Dear Caroline, the pictures and the look are both perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Solveig

  Kan du skrive litt om den nye treningsklokken din? så fin! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg 😀

 4. Aleksandra

  Hei,

  Jeg skjønner du skal inspirere – at dette er jobben din og at mote er et stort tema som mange ønsker å lese om. Men likevel lurer jeg på hvordan du forholder deg til de mange innkjøpene dine. Alt dette er nye klær, som kanskje ikke vil bli brukt så mange ganger før de blir erstattet med andre, nye klær. Jeg skjønner du gir dem bort til Fretex og det er kjempebra, men likevel får jeg følelsen av at jeg må kjøpe meg nye ting for at jeg skal få til å se like kul ut som deg i klesveien. Det går ikke – både fordi jeg ikke har mulighet pga økonomi, men også fordi jeg ikke har samvittighet til å kjøpe så mye nytt hele tiden, av miljøhensyn. For meg er det ikke inspirerende å se at det finnes så mye flott i butikkene, for det kan jeg på en måte finne frem til selv, enten ved å kikke i fysiske butikker, i nettbutikker eller reklame. Jeg vill satt mye mer pris på kreative løsninger med de klærne du allerede har – hvordan de kan settes sammen på nye måter. God stil er jo at man kan få til som funker kjempebra med det man har, ikke å kjøpe/kopiere stilen produsentene har satt. I så fall vil alle med god råd kunne være gode motebloggere.

  Jeg skjønner det kan oppfattes som et personlig angrep, men det er det ikke. Jeg utfordrer heller måten du har løst kategorien «mote og antrekk» på. I tillegg er det litt forvirrende å se at dere f.eks. spiser mindre kjøtt (jeg er veggis selv, så jeg applauderer det) og kjører elbil for miljøets del, men samtidig snapper du bilde av flere hentelapper på klær som har samlet seg opp i posten i løpet av noen få dager. Kjære Caroline, overforbruk er et kjempestort samfunnsansvar – kan du ikke motivere til nye spennende løsninger med klær du allerede har?

  1. Aleksandra. Hva er poenget med samme kommentar under dette innlegget som er om klær og forrige innlegg som var video blogg om klær ? Du skriver at det kan oppfattes som et personlig angrep, det var nok ikke det første gang du la den ut, men når du gjentar samme kommentar under dette innlegget så blir det jo litt det.. Og dette innlegget er jo faktisk en annonse og er vel ikke akkurat det samme som at alt caroline viser her er ting hun har kjøpt 🙂

   1. LN, etter hva jeg kan se fikk ikke Aleksandra svar på spørsmålet sitt ved forrige innlegg. Å etterspørre et svar på et helt legitimt og viktig spørsmål er da på ingen måte et personangrep. Jeg selv kunne tenke meg å høre Carolines tanker omkring temaet 🙂

 5. Nydelige bilder av deg!! Den rosa kåpen var utrolig flott <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte 🙂

 6. De har utrolig mye fint der, og du kler jo den stilen her slik du kler det aller meste du 😀

 7. Nydelige bilder av deg! ER det Lars Kristian som har tatt disse også? Ha en fin kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er det! Tusen takk, Beate 😀

 8. Så flotte bilder!

 9. Litt spennende med Gina Tricot om dagen etter deres nye kampanje ble sluppet… 🙂 http://www.etc.se/inrikes/raseri-mot-gina-tricots-kampanj-borde-fan-vara-straffbart

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *