første steg til orden

Ok. La oss bare si at vi har en lang vei å gå. Og dette rommet er ikke det eneste, for å si det sånn! I morgen drar vi tidlig avgårde til Oslo for å forberede bursdagsfesten min (herregud, jeg gleder meg!!) og når vi da kommer hjem på lørdag blir det en rolig dag, men på søndag! Da går vi i gang for alvor. Rom for rom. Baby steps. Jeg vil ikke forhaste meg, men rommet til Nelia blir jo selvfølgelig mye likt det hun hadde i Siljan – det er tross alt de samme tingene, lekene og møblene. Likevel er det mye bedre plass her, så jeg skal lage en egen kjøkkenkrok blant annet, med hyller på veggene i hennes høyde hvor all lekematen hennes kan stå og så videre. Det blir så bra! Disse trelekene er jo bare så fine! 

– fra 1-årsdagen til Nelia ♥ Ja, jeg tar vare på alt mulig sånt – 

Så skal jeg få sydd noen gardiner etter hvert, eller om jeg går for den samme typen som hun hadde på rommet sitt i Siljan. De var jo så fine og helt i samme mønster som putetrekkene på benken og putene hennes. 


Gleder meg til alt er ferdigstilt! Som jeg ser det nå så føler jeg ikke at det vil bli før i sommer en gang. Gulp.. Uansett! Jeg slenger meg rundt og pakker til morgendagen, til jentene og til meg! Bare å sette i gang 🙂 Ha en god natt ♥ 

39 kommentarer

 1. Hvor e dukkehuset fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Marthes Lekestue 😀 Så lekkert!

 2. Nelia kommer nok til å kose seg der! Herlig med et så stort rom!:-)
  Bare litt nysgjerrig; hvordan gjør dere det med jentene i morgen til lørdag? Skal de være hos mormor og morfar i Sarpsborg?:)
  Håper det blir en super feiring! Det fortjener du! Du er veldig inspirerende, og får meg opp av sofaen av alle de sporty snapene! Alle rundt deg er heldige som har deg!<3
  Klem!

 3. Hvor skal jentene være når dere har bursdagsfesten? Lykke til, gleder meg masse til å se bildene! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De var i Oslo med oss 🙂 Og mamma og pappa 🙂

 4. Hei. Fin og oversiktlig blogg du har. Jeg lurte på hvor har du kjøpt bokstav puslespillet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det er fra sebra 🙂

 5. er du sikker på at hun er en rose jente som liker å lage mat og ha jentete klær med blomster?? Må dine børn BARE være prinsesser?????????

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia pekte på veggene på rommet sitt da jeg spurte hvilken farge hun ville ha, så sa hun_ jeg vil ha rosa, rosa, rosa og rosa 😉 Så ble det mint og hvitt :p Så 1. Ja, jeg er sikker på at hun er en rosa jente. 2. Hun elsker lekekjøkkenet sitt. Det vet jeg, for jeg er hennes mor. 3. Hva har dette med prinsesser å gjøre? Når det er sagt, Nelia elsker prinsesser og samler på Disneydukkene. Helt av fri vilje 🙂

  2. Anna. Bruker prinsesser bare rosa ? Er rosa kun for prinsesser? Jeg er ikke prinsesse, mine barn er ikke prinsesser, men jeg elsker rosa, min ene datter elsker rosa, den andre liker mørke farger. (Tenåringer) De aller fleste jente mammaer bruker lyse farger pastell farger til jentene sine, Ikke galt med det, så når de vokser opp bestemmer de gjerne mere selv, og da kan det faktisk hende de fortsatt liker rosa og vil ha det. Sånn type kritikk er bare dum, blir helt matt. Se rundt på instagram på de som deler bilder av sine barns rom, du kan se på de aller fleste hva som er jente og gutterom. Bare det å kommentere så frekt med ?????? sier ganske mye om vedkommende, på et innlegg som er fra rommet til Nelia, som Caroline deler med oss.

 6. Hei! Litt off topic, men jeg ønsker meg barnematoppskrifter på bloggen din! 🙂 Fant en fra 2015 som jeg lager nå, og synes det hadde vært topp med enda flere. Jeg mangler inspirasjon! Skjønner at du ikke kan legge ut det hele tiden, men en og annen hadde vært topp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg få til, Guro 🙂

  2. Enkelte klarer alltid å trykke ut seg noe drit, i de fleste tilfeller har man det litt dårlig med seg selv når man har en sånn måte å utrykke seg på. Av og til er det unødvendig å si det man mener. Og skal man gjøre det, er det fullt mulig å være høflig samtidig!!

 7. Christiane

  Blir sikkert såå fint.

  Hvor er det bolstavbrettet med alfabetet kjøpt? Evt. hvilket merke? Vært på jakt etter et slikt i en evighet:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra sebra 🙂

 8. Det blir så fint hos dere Er så utrolig morsomt å følge oppussingen deres. Venter hver dag på noen nye bilder. Blir så imponert over alt dere får til. Ønsker deg en alle tiders bursdagsfeiring. Å kjolen ser ut som en drøm Å temaet er topers. Jeg elsker litt av den stilen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Mona! 🙂

 9. Min datter vil elske de træ bogstaver, hvor er de fra?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et puslespill fra sebra 🙂

 10. Gleder meg til å se resultatet! Så koselig med egen kjøkkenkrok:-)

 11. Litt mange ting kanskje?

 12. Det er så gøy å følge dere med oppussing og hverdagsliv og alt! Hehe. Både her inne og på Snapchat! Jeg håper dere får en strålende helg, og at bursdagsfeiringen din blir topp <3 Mange klemmer fra Costa Rica 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Janne! Tusen takk 🙂 Håper helgen din er fin!

 13. Camilla

  HeiHvor er puten fra?:)
  Den med navn på

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra etsy 🙂

 14. college brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   Do you mean the grey one?

 15. Ting tar tid! Men det blir veldig bra til slutt!! <3 Håper festen din var vellykket – det så i alle fall slik ut på Snap! <3 Ha en fin lørdag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte 🙂 Det var den!

 16. Gleder meg til å se hvordan rommet blir!. Skal selv i gang med å innrede rom til min 5 år gamle jente. Kanskje jeg kan plukke opp noen tips fra deg i prosessen:) En ting jeg tenker på er organisering. På barnerommet og generelt i huset egentlig.Vet ikke med deg men min 5 åring begynner å samle opp mye småting..perler etc. Jeg bare syns det er vanskelig å systematisere. Ser for meg at du er veldig systematisk.Kunne det vært en ide til et innlegg etterhvert som dere kommer mer og mer «i hus»? Super helg til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg du kan 🙂 Ja, absolutt en god idé til innlegg! Det noterer jeg meg 🙂

   Stor klem!

 17. Hvor er puta med navn på?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra etsy 🙂

 18. Måtte du virkelig ha en makeup artist til å gjøre den enkle og egentlig noe kjedelige sminken? Den kunne vært så mye bedre og flottere og gratis! Og håret og …..nei det var overraskende hvor lite du gjorde ut av det. Det var «tamt».

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener du på festen min? For det var jo alt annet enn kjedelig og tamt! Jeg tror ikke du har sett riktig 🙂

   1. Smiken, håret, kjolen og alt annet var heilt rått! 😀 Flinke Caroline! Det var skikkelig gjennomført og stilig! Håper du nytte kvelden og koste deg ihjel! Hehe 🙂 Klem

 19. Grey college

 20. Anna Jensen

  Nydelig

 21. Nå er jeg ikke sikker på hvordan det funker dette med merking av innlegg… Men er det sånn og forstå at siden dere har fått sponset tapeten til rommet her, så skal alle bildene med tapenten i bakgrunnen merkes med «sponset» eller «produktplassering» eller noe i den duren? Eller holder det og gjøre det bare en gang?

  Jeg spør fordi jeg lurer hvordan det egentlig funker, dersom man får en genser f.eks. også. Gjøres det hver gang? Eller bare en?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *