oppskrift-onsdag: enkel lunsjomelett

I dag har jeg hatt en helt nydelig start på dagen! Om bare alle dager kunne starte sånn! Jeg skal i hvert fall gjøre mitt ytterste for å få det til, jeg blir jo i så godt humør også! Ingenting gir meg mer enn en aktiv start tidlig en morgen og i dag jogget jeg 6 rolige kilometer ute! Det er noe ganske annet å løpe ute enn å løpe på mølle kandusii, så jeg har en jobb å gjøre fremover skjønner jeg. Men jeg liker en utfordring! Etter løpeturen trente jeg styrke nede på det nye treningsrommet vårt som blir så fresht! Gleder meg til å vise dere! Det mangler fortsatt en del før det er helt ferdig, men det mest nødvendige for å trene styrke har jeg der allerede – og det er lykke 🙂

Etter styrketrening syklet jeg Nelia til barnehagen og det var veldig populært 😉 Og så hyggelig også! Håper på godvær fremover så vi kan fortsette med det 🙂 Nå har jeg dusjet og gjort meg klar, hoppet i et rent sett med treningstøy for vi har en del å styre med i dag, og nå skal jeg endelig innta en litt sen lunsj – omelett med spinat og ost. Superenkelt! Og supergodt, spesielt med speltlompechips ved siden av! Nammis! Her har du oppskriften 🙂 


♥ 8 egg ♥ 5 vårløk ♥ 1 pakke revet ost ♥ smør eller olje ting steking ♥ 4 pakker frisk bladspinat ♥ salt + pepper ♥ frisk basilikum ♥ tørket krydder, for eks. timian ♥ speltlomper 

Sett ovnen på 190 grader. Legg inn speltlompene. La de ligge i ca. 10 minutter før du tar dem ut og legger de på en rist til de blir avkjølt. Følg med mot slutten av steketiden, det er en hårfin balanse mellom brent og sprø 😉 Smelt smør i en stekepanne og tilsett bladspinaten. Legg bladspinaten i bunnen av en ildfast form og topp det med revet ost. Hell også over hakket vårløk. 

Ha alle eggene i en bolle og krydre med salt, pepper og for eksempel timian eller annet ønsket krydder. Pisk godt og hell eggene over spinat, ost og vårløk. Stekes i ovnen i ca. 30 minutter. 


Og så er det bare å kose seg! Håper det smaker ♥ 

17 kommentarer

 1. Hei Caroline! Jeg postet dette spørsmålet under et annet innlegg, men fikk ikke svar, antar du har glemt det eller noe. Forstår at du har mye å gjøre om dagen – så poster det igjen her og håper på svar 😀 :
  Vet at du en gang skrev (enten i innlegg eller i kommentar) at du svetter mye under trening. Lurer derfor på hvordan det er i forhold til øreklokkene/hodetelefonene du bruker? Jeg har akkurat de samme og svetter en del på trening, spesielt når jeg løper og øreklokkene blir da våte både inni der høytaleren er og rundt (om du skjønner hehe), og er redd for at de da skal bli ødelagt. Har du merket noe? Eventuelt hva gjør du for at de ikke skal bli ødelagt av svette? 🙂
  Klem <3

 2. Flotte folk, både du og mannen din!
  Synes bloggen din har «modnet», og det kler den veldig godt. Gøy å følge med 🙂 Fortsatt fin onsdag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Marie! Tusen takk 🙂

 3. Lucianna

  Hvor mange personer er oppskriften til? Ser veldig godt ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Til 2 🙂

 4. Du med dine oppskrifter! Boken din ble en redning da jeg nylig fikk vite at jeg har gluten allergi, og da måtte legge om en del på kosten. Man føler seg jo bittelitt lost i starten, men hærregud så såre enkelt det har vært å legge om, og der har du vært til hjelp. Nå har jeg sannelig fått enda en oppskrift som skal ned på lista, for jeg er mega fan av spinat.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så gøy å høre 😀 Virkelig!

 5. Det så knall godt ut

 6. Hei. Har lest at du følger runners World halv maraton løpe programmet. Men at du følger det nr 2. Jeg har begynt å følge det nr 1 og prøver meg derfor å spørr deg om du vet når det står RL 3 km – IT 2x(1,30 -2 min) – RL 3 vet du da om det betyr 2 ganger 1,30 eller 2 min intevrvall eller at jeg skal ha 2 intervaller av 1,30 min og 2 av 2 min? Håper på svar, takk 🙂

 7. Ser underbart ut, Hoppas du haft en bra dag! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 8. Mm! Så deilig, denne skal jeg prøve 🙂 Tipper det er godt med fetaost også, feta og spinat er en så god kombinasjon! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, det er det 🙂

 9. Hei! Ville bare tipse om at det er supergodt med fetaost i stedet for vanlig ost i omelett. Spesielt når man har spinat i tillegg! Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er så digg!

 10. Susanne

  Er speltlomper lavkarbo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg vil ikke si det. Det kommer i så fall an på hva du spiser resten av dagen 🙂

 11. Elisabeth

  Sikker vinner innen lunsj! Jeg er litt «desperat» etter sminkefjerner og god dagkrem, er liksom lei det jeg har brukt i en årrekke:/ Så jeg lurte på om du hadde noen gode tips? Hva bruker du? Jeg vet du hadde et innlegg om dette for en god tid tilbake men jeg fant det ikke igjen, kunne du kanskje laget et nytt innlegg om det?
  Ha en nydelig dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *