ruffles and momjeans

– annonselink –

Altså, velkommen til momjeansen! Hvor fantastisk snitt er det ikke på disse? Amazing! Nå er det momjeans og girfriendjeans som er overalt i butikkene og begge deler er uten tvil favoritter  hos meg. De har begge høyt liv og rette bein, og i noen tilfeller synes jeg momjeansen er hakket mer baggy enn girlfriendjeansen – selv om det ikke er tilfellet med akkurat denne modellen. Uansett er begge modellene rett og slett supercomfy! Gi meg mer! Og når det i tillegg er broderier på dem er jeg solgt 🙂 

(annonselenke) jeans HER / kåpe designers remix / veske adax by caroline berg eriksen / bluse zara / sko bianco 


Nå skal jeg krype til køys, jeg er trøtt som en strømpe etter en lang arbeidsdag. Jeg sovner nesten over tastaturet.. zzz… Vi har filmet videoblogger og tatt en del bilder i dag, så timene har gått med innendørs og jeg gleder meg virkelig til å hente energi igjen i morgen. Håper på godvær så jeg kan løpe ute! Denne uken ble det en løpedag mindre enn planlagt fordi jeg har hatt så mye å ta igjen på andre områder som må prioriteres, men jeg tar det igjen neste uke! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å få på plass treningsrommet her hjemme! Ikke minst garderoben vår oppe – da faller mange av brikkene på plass! Men jeg er redd det blir lenge til ennå, det er vanskelig å finne det hundre prosent som vi ser for oss. Så gjelder det å ikke forhaste seg også. Det er viktig, men samtidig fort gjort. Nei, nå er det natta! Vi sees i morgen ♥ 

14 kommentarer

 1. Haha, leste ruffles and majones, tenkte at det måtte jo være litt av et antrekk Kanskje påtide å legge seg da ja

 2. Hvor trøtt er en strømpe? 🙂

 3. Det var noe helt spesielt ved disse bildene. For et antrekk, for en kvinne – WOW!!

 4. Ingvild

  Hva har du på leppene her, fargen var nydelig! PS: Veldig fine bilder 🙂

 5. Christine

  Hei Caroline. Jeg var innom youtube kanalen din, og så filmen du hadde lagt ut i 2016 angående eksempler på nettmobbing fra kommentarfeltet. Jeg fikk veldig vondt i hjertet mitt av å høre alle de kommentarene som du leste opp, som ga meg en liten tåre i øyekroken og en umiddelbar reaksjon på at jeg bare måtte legge igjen en liten hilsen til deg. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det må oppleves for deg å ha fått og fremdeles sikker får, så mange spydige og slemme kommentarer, men jeg håper du klarer å se de forbi. Jeg vil bare si at du ser ut til å være ei fantastisk dame og mor. Stå på. Du er virkelig fantastisk og unik, både på innsiden og utsiden.

 6. nydelig buke, hvilken størrelse har du? jeg er 34/36 til vanlig, kan jeg bestille den i 36 tror du?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har 34, synes den er helt normal i strl. 🙂

 7. Hej Caroline!
  Altsa, Jeg er en stor fan af mom jeans, jeg bære dem, så ofte, og de er så komfortable (i den rigtige størrelse). Det par jeans du valgte er smuk, giver en flot form til din krop og meget flot bluse. Vil tjekke din video på din youtube kanal 🙂
  https://mihabalan.com/2017/03/16/downsize-stress-live-life-free/

 8. Desse bileta var heilt nydelige! Dåke er så flink! Du må helsa til Lars-Kristian med kreds på foto-fronten!
  Du stråler virkelig, Caroline, og blir berre flottare og flottare kvar dag! Nydelig antrekk var det òg!

  God helg <3

 9. Elsker bloggen

  Heisann. Håpe du har hatt en fin start på dagen. Du er utrolig flott, og jeg er så enig -Hver gang jeg leser POSITIVE ting om deg.
  Leste nylig en kommentar der en leser gleder seg til enda mer løpeinnspo og eller treningssnakk. Veldig enig. Blir så inspirert av å se -hva og hvordan du løper og trener i løpet av en uke. Din treningsdagbok.
  Men jeg skjønner såklart kjempegodt at det er vanskelig å få til absolutt alt i din situasjon, nå. Smiler til deg. Stå på. Klemmer

 10. Åh, vår!! Fikk den gode vårfølelsen i kroppen av disse bildene 🙂 Tok frem vår- og sommersko her om dagen, SÅ deilig å ha sånt på bena igjen!

 11. Hei Caroline! Feiende flott som alltid! Jeg håper du kan svare meg på et par ting ang løping etter fødsel. Jeg har født for drøye fire uker siden. Formen var veldig fin under svangerskapet, løp intervaller en uke før termin. Har veldig lyst til å ta meg en liten tur snart. Når begynte du å løpe? Hvordan var det? Husker du skrev noe om sports bh til de store ammepuppene (haha) – har du en å anbefale? Og en siste ting; løpevogn, har du det? Anbefales? Ønsker deg en strålende fredag. God klem

 12. Beautiful look! The blouse is to die for

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

 13. Hva slags hudtype/tilstand har du? Den er alltid så glødene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *