homemade chicken curry sandwich

Hei hopp! I denne ukens oppskrift-onsdag presenterer jeg Carolines hjemmelagde chicken curry sandwich! Disse har jeg fått mange spørsmål om etter at jeg postet bilde av dem for en ukes tid siden, så jeg håper at mange har gledet seg! Oppskriften er perfekt som pålegg, spesielt med grønne blader, sprøløk og cherrytomater, men det går selvfølgelig helt fint å spise dette uten brød også – men jeg anbefaler å blande inn litt sprøløk uansett! Det spisser hele greia! Nok skriverier om at den er så god, du trenger jo oppskriften for å faktisk skjønne hva jeg mener, så her kommer den  🙂 


til 2 sultne personer 

♥ 4 ss. creme fraiche ♥ 2 ss. majones ♥ 1/2 purreløk ♥ 1/2 rødløk ♥ lilla druer ♥ frisk persille ♥ cherrytomater ♥ sprøløk ♥ currykrydder ♥ salt + pepper ♥ grove baguetter ♥ grønne blader  ♥ 2 kyllingfileter 


slik gjør du 

Del opp kyllingfileten. Stek deretter bitene i godt med smør, krydre med salt og pepper og sett tilside. Bland sammen creme fraiche og majones. Hakk rødløk og purreløk i passe biter, del druene i to og bland det inn. Klipp over litt frisk persille, rør inn kyllingbitene og smak deretter til med salt, pepper og curry.

Sistnevnte er selvfølgelig viktig og kjernen i hele salaten 😉 Ikke vær redd for å bruke en del! Del et rundstykke nesten i to, legg salatblader bakerst og to-tre gode spiseskjeer med chicken curry på toppen. Cherrytomatene og sprøløken liker jeg å dandere med – masse sprøløk! 


Server og nyt! Håper det smaker ♥ 

39 kommentarer

 1. Kristianne

  Altså, this <3 Dette må definitivt testes, tror du det kan være digg i lomper og? Druer og sprøløk er så undervurdert, i tillegg til å være så rimelig!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA!! 😀 Lomper! Lag det i speltlomper! Mmm 🙂

 2. Homemade*

  «Homemade» skrives for mat, mens «home-made» skrives for objekter. En skriver aldri «home made» i to ord i forhold til mat 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

  2. Også skriver en aldri ‘i forhold til’ når en mener noe annet enn ‘sammenlignet med’. I det konkrete tilfellet her bør en for eksempel heller bruke ‘om’ eller ‘når det gjelder’ for at det skal bli korrekt. 🙂

   1. Andrea

    .. Og så skriver man ikke «også», man skriver «og så». 😉

   2. Hei Andrea!
    ‘Også’ = ‘i tillegg’, ‘og så’ = ‘og deretter’.
    Jeg mente å skrive noe i betydningen av ‘i tillegg’. Det blir etter min mening rart å starte svaret mitt med ‘og deretter’. Sjekk forøvrig sprakradet.no du fremdeles lurer 🙂

 3. Marianne

  Hvor er det nydelige glasset fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åhlens 🙂

 4. Mmm, dette så digg ut 🙂 forresten har du bare en genser og caps (ref. snapchat) eller? kanskje litt uhygienisk å bruke den hver eneste dag både på trening, videoblogger og utenom? ;D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg som så ofte får refs for å ikke bruke det samme om igjen! Haha 🙂 Genseren var ren da jeg brukte den på søndag og det er første gang i dag jeg trener med den. Så jeg brukte den altså på søndag og brukte den da jeg trente i dag, som er onsdag. NÅ er den skitten 😉 Når mener du jeg brukte den hver dag? Capsen er ny og det er første gang i dag jeg bruker den på trening, det er vel ikke uhygienisk å bruke en caps 3 ganger på 1 uke? Det blir jo som en lue 🙂 Og nå som jeg brukte den på trening i dag er det ingenting i veien for å vaske den, så jeg kan bruke den igjen når jeg ikke trener.

   Når det er sagt, så bor vi fortsatt i kofferter og esker og jeg har enda ikke pakket ut alle klærne mine 🙂

   1. Jeg synes det er så utrolig synd når det kommer sånne kommentarer! Og også litt ironisk.. For bloggere får jo som regel kommentarer på hvor «overfladiske» de er, og at de må slutte å bidra til et press på å få nye klær, sminke osv..

    Og da synes jeg det er helt fantastisk at en blogger som Caroline faktisk kan gå i en genser to ganger.. Herlighet. Det er jo sånn det er for de fleste av oss? Ikke nødvendigvis pga økonomi, men pga man ikke må inspirere 1000vis av mennesker hver dag med nye klær og andre saker.

   2. Det er jo helt håpløst å kommentere det hun Trine gjør.. Burde ikke være nødvendig å forklare engang. .

 5. Hva er currykrydder? Er det karri du mener? Curry er jo noe helt annet…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er curry 🙂

  2. hva er forskjellen? er det ikke det samme?

   1. Currykrydder er sterkere. Jeg kjøper currykrydder på Meny, men du kan også kjøpe det på innvandrerbutikker.

 6. Hei! Bruker du cirry paste eller vanlig karri på krydderglass?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare på krydderglass, tørket curry 🙂

 7. Hei. I dag på snap hadde du en blå skjorte (i bilen). Hvor er denne fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Lindex 🙂

 8. Nam, den ser så god ut, må prøves ut en dag 🙂

 9. Gleder meg veeldig til å se hva dere har kjøpt fra Slettvoll. (I og med at jeg jobber der) hehe.

  Spent!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan avsløre allerede i dag 😀 Kommer innlegg snart 🙂

   1. Helene

    Wiiii…gleder meg! 🙂

 10. ÅH, det så godt ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   ER så godt 🙂 Du må prøve!

 11. Spennende :)skal prøves!må Bare høre,spiser nelia det?min sønn ee så kresen på kryddret mat !
  Ps: skjønner ikke helt greia med folk som får oppheng i om du exp har brukt en caps tre gr i uka ;)håper du filtrer sånne skriverier;)hoho

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, hun smakte på dette, men ville ikke ha mer enn et par gafler 😉 Synes hun er flink som tør å prøve i hvert fall 🙂

 12. Det så skikkelig digg ut! må prøves <3

 13. Bakte du baguettene selv eller hvilke baguetter er det? Er de sunne?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg jukset med ferdigkjøpte 😉 Grove 🙂

 14. Sitter nå å spiser dette, utrolig godt 😀 laget min egen vri med epler og uten curry! Ble fortsatt god!! Takk for god oppskrift

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra, Maya 😀

 15. Legemamma

  Dette var skikkelig godt! Hadde det til middag i dag. Helt herlig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy at det falt i smak 😀

 16. Hvor kan man kjøpe slikt curry pulver? 🙂

 17. Camilla

  Åååå, dette er så godt! Creme fraiche, majones, purre, rødløk, kylling, en skvis sitron, currypulver og paprikapulver er min go-to base! På sommeren har jeg i gressløk fra hagen og de siste gangene har jeg hatt oppi finkuttet brokkoli (rå) og mais, det anbefales! Jeg lagde for noen dager siden og da ville jeg prøve med røde druer til, så det var gøy å se at du bruker det! Jeg prøvde å ha spøløk på etter å ha lest oppskriften din og det var jo bare så godt! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *