video: vi er i hus!

Hei mandag! Vi spilte inn en liten video i går som jeg publiserte på youtubekanalen min rett etter at den var lastet opp, så følg meg gjerne der for å få tilgang til videoene mine så snart de legges ut 🙂 HER finner du den! Jeg har også delt videoer inn i kategorier, så alt av blant annet sminke, hår etc. er samlet slik at det er lett å finne frem 🙂 Vi skal avgårde til Oslo nå, men klikk deg inn om noen timer for å se hvor utrolig fin den gamle skjenken på badet vårt ble etter at den ble pusset opp. Gleder meg til å dele! Ha en deilig start på uken ♥ 

19 kommentarer

 1. Dere er så positive mennesker – jeg gir meg helt over! Utrolig gøy å følge med på bloggen din for tiden, Caroline 🙂 Jeg elsker interiør og oppussing, så jeg klikker meg inn her flere ganger om dagen i håp om nye innlegg! Og når jeg først skriver en kommentar: det nye bloggdesignet er så delikat 😀

 2. Dear Caroline, you look very cute with your hairdo!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Hehe, liker dere 😀

 4. Sandra lf

  Hei! Jeg lurer på den barnevognen du bruker til Naia og Nelia. Er du fornøyd med buggaboo? Jeg får baby snart og har en liten på 3 år, da da vurderer jeg vognen du har. Blir søskendelen brukt mye hos dere? 🙂

 5. Gleder meg til å se masse mye kult!

  Deco blue fargen ble skikkelig fin!!

 6. Anette S.

  Dere er så herlige, blir skikkelig glad av å se denne videoen:-) også skinner det så godt gjennom at dere har det fint og er takknemlige for hva dere har:-) ha en kjempefin uke, gleder meg til å følge med:-)

  1. Anette S.

   Og en ting til foresten! Jeg kom på at jeg har et spørsmål ang. kommentarfeltet: Siden vi legger inn e-mail for å kunne kommentere, er det mulig å få en mailnotifikasjon hvis/når du svarer? Av og til er det veldig mange kommentarer og det blir litt av et prosjekt å lete seg tilbake til sin egen for å se om du har svart:-P

 7. Martine

  Kan du ikke legge ut litt matoppskrifter igjen. Det er noe jeg savner 😀

 8. Wenche Lise

  Så kult at mannen din er mere med Gøy å se dere

 9. Dere er herlige sammen<3 Gleder meg til å følge med videre i denne prosessen 🙂

 10. Dere er så fine <3 Deilig å endelig være i hus!

 11. Dere er så herlige i sammen 🙂 Gleder meg til masse mere kult 😉

 12. Dere er så skjønne, og jeg elsker å høre dere bable i vei og motsi og erte hverandre litt<3 Veldig gøy at du har begynt hverdags-videoblogger eller hva jeg skal kalle dem (vlogger?), så JA TAKK til mer av det! Samtidig så har du en helt spesiell måte å formidle følelser og små øyeblikk når du skriver, så det blir vel ja takk til alt haha 😉
  Savner forresten tidspunkt for når du publiserer innleggene på den nye oppdateringen, bare en liten småting jeg tenkte jeg skulle nevne 🙂

 13. Ingrid Grace

  GRATULERER så mye med den endelige innflyttingen!! Nå er jeg veldig glad på deres vegne! Skjønner det gjenstår en del ennå, men jammen, nå er dere der. Nå er dere hjemme!! For godt!

  Tusen takk for fine oppdateringer på vegen, det har vært veldig hyggelig å følge dere i prosessen, og det blir hyggelig å følge dere videre også. Jeg gleder meg veldig til å se mer av huset innvendig etter hvert, så jeg skal følge med dere på ulike arenaer. Ser allerede nå at dere har fått til et vakkert hjem.

  Ha en fin uke videre. 🙂

 14. Dere er så søte <3

 15. Er så glad på deres vegne, må være så godt å være i hus:-)

 16. Haha, dere er nå søte ilag! 🙂 blir spennende å følge med! Håper resten av opppussingen går knirkefritt! 😀

 17. Benedicte

  Om pottene på badet:
  «Vi vil ha noen andre»

  «Nei.»

  «Vi vil snakke om dèt»

  Hahahaha! Som tatt ut av samtale her hjemme ang vårt nye hjem!
  Dere er herlig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah :p Godt å høre 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *