theaterkafeen og møtedag

Hei i kvelden! Nå skal jeg finne sengen snart, jeg tror de 14 kilometerne jeg løp i går tidlig har jobbet seg inn i kroppen min sakte, men sikkert. Det er lenge siden forrige gang jeg lot føttene løpe seg gjennom så mange kilometer, så hele gårsdagen var jeg høy på endorfiner og sulten hele tiden. Den deilig følelsen når kroppen virkelig er sliten etter en treningsøkt er så god, men i kveld er jeg jo helt ødelagt! Merket ikke noe til det før i stad da jeg plutselig fikk lyst til å legge meg sammen med ungene – haha! Godt det var restitusjon i dag, jeg har uansett ikke rukket noe annet enn å jobbe og å være i Oslo i et utrolig spennende møte som jeg veldig snart kan fortelle dere mer om 🙂 Uæ, det er så gøy! 

– denne chevresalaten spiser jeg nesten alltid når jeg er her, både opp til rommet og i restauranten. Den ER i en klasse for seg! – 

I morgen går turen innover igjen, så da blir det også restitusjon, så er jeg nok klar som et egg igjen på onsdag. Gleder meg bare så over at løpeformen ikke har gått og gjemt seg, den er jo rett der og jeg er på god vei tilbake til der den var før graviditeten satt grenser for langkjøringer og heller lot meg løpe intervaller. Det er deilig det også, men jeg elsker jo et jevnt tempo! Nok løpeprat – HVOR kule er ikke disse buksene? De er fra Zara og jeg tror jeg elsker dem. Høyt liv, party nede ved leggene og hele pakka! Lov, love, love! Nelia kalte de discobukser og Lars-Kristian likte de faktisk han også! Det er ikke dårlig! Jeg var helt sikker på at han skulle slakte dem, men den gang ei 🙂 Liker! 


Vi sees i morgen dere! Jeg skal køye nå og tidlig opp for å slippe å miste for mye tid i rushen innover 🙂 

23 kommentarer

 1. Eva Lill

  Møte med forlag du også?

 2. Lise Johansen

  Hei Caroline.

  Jeg kom nylig over denne saken, og tenkte at det kanskje var av interesse for deg siden du har engasjert deg for pelsdyrene tidligere og er i mot pelsdyroppdrett. Lurer derfor på om du kanskje hadde hatt mulighet til å dele/skrive om denne saken: http://www.pelsvarslerne.no og https://www.youtube.com/watch?v=i75c0Xp7Qqk.

  Nettverk for dyrs frihet har dokumentert og avslørt dyremishandling på over 200 pelsfarmer. Dette har gitt pelsdyrene mye mediaoppmerksomhet og bidratt til en stor offentlig og politisk debatt om pelsdyrnæringen. Pelsdyrnæringen har fått med seg hvor effektivt dette arbeidet har vært, og har derfor gått til søksmål mot organisasjonen for å prøve å forhindre nye avsløringer av dyremishandlingen som foregår. Jeg tenker det er viktig at flest mulig vet om dette så vi viser at vi står sammen mot dyremishandling og støtter dem som jobber aktivt for å få en slutt på det. Som blogger kan du nå ut til mange og være med på å gi dyrene en sterk stemme.

  Det er veldig urettferdig at de som driver med dyremishandling ikke blir straffet mens de som avslører dyremishandling risikerer å bli straffet for det.

  Håper du kan dele denne saken du som er en ordentlig dyrevenn 🙂

 3. Ha en god natt

 4. Jeg syns egentlig det var litt deilig å slippe alt det løpesnakket, jeg! Og det kommer fra en som elsker å løpe!

 5. Hva heter øyenbrynspennen/fargen du bruker for tiden? Veldig fin!

  Venter i spenning på at serumet skal skyte fart på brynene her også.

 6. Johanne

  Det antrekket var sykt kult! Kombinasjonen gjorde det liksom sofistikert samtidig som lekent 🙂

 7. Julie Storlien

  Diiiigger buksa!!

 8. Kan du lage et innlegg hvor du viser frem fotoutstyret deres? Det hadde vært gøy siden dere begge tar så mange flotte bilder 🙂

  1. Enig med Trine!

   Siden dere legger så utrolig mye arbeid ned i bildene deres, så hadde det vært artig med et fotoinnlegg, der dere viser frem utstyret, hva dere bruker til hva osv 🙂

   Litt om alt arbeidet som ligger bak bildene, rett og slett bak fasaden til bildene!
   Har egentlig håper på et slik innlegg ganske lenge nå! 😀

 9. Hva jobber Lars-Kristian med nå? Og hva skal han jobbe med fremover? Skal han fortsette å være din assistent?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian har aldri vært assistenten min 🙂 Han kommer hovedsaklig til å jobbe som fotograf, pluss noen andre arbeidsoppgaver som hører til det å drive et firma 🙂

 10. Det sto jo i løpeprogrammet dit at du skulle ha 14 km rolig langkjøring, men du kjørte jo hele økta på 5 km/t, noe jeg nekter å tro er ditt tempo i sone 1/2 i en rolig langkjøringsøkt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   5 minutt pr. km, ikke 5 km/t 😉

 11. Hvor fort løp du da? Hele tiden 12 km/t? imponerende, og i god rute til halvmaraton!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vekslet mellom 10,5 og 11, tror ikke klokken viser helt nøyaktig fart når jeg løper på møllen :/ Men formen er overraskende bra 😀 Blir spennende å se.

 12. Det heter Theatercafeen med C 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt riktig 🙂

 13. Kjerstin

  Litt spent på om du har vært på Kjendis Farmen casting

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke 🙂

 14. Hanne D

  Den buksa var så fin! Vet du hva modellen heter, eller hva artikkelnr er? På forhånd tusen takk 🙂 Liker veldig godt stilen du har utviklet i det siste – du har så mange fine plagg og setter de så fint sammen 🙂

 15. Nydelig bukse 🙂 Er det lov å spørre hvor du har kjøpt den? mulig du har fortalt det tidligere. Du inspirerer alltid 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara! Så utrolig comfy også 😀

 16. Hvor er disse skoene fra? Sinnsykt fine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *