road trip, utebursdag og treningsglede

Hei søndag! Altså WOW! Jeg ELSKER å ha et program å følge, det er LENGE siden jeg har vært så motivert som jeg er nå for tiden! I går var jeg på mølla for å gjennomføre 6 kilometer og fartsøkninger før klokken syv og i dag var jeg ferdig med 14 kilometer før klokken var halv elleve! På en søndag! Det er så digg å være i gang igjen og jeg merker det så godt på både energien og humøret. Blir så glad! 

Etter gårsdagens løpeøkt var det om å gjøre å få i familien frokost, få seg selv og barna klare og deretter kaste oss i bilen for en langtur til Skien. Kan ikke si at jeg har savnet den vanvittig kjedelige veien som vi har kjørt så uendelig mange ganger før, men formålet med turen var tvillingsbursdag! Adam og Thomas ble 2 år i går og vi var invitert til utefeiring. Det var så utrolig hyggelig! Nå som vi har flyttet så langt unna, er det viktigere enn noen gang at vi følger opp og reiser for å være med på så fine begivenheter når vi har mulighet 🙂 Vi var vel i Skien rundt klokken tre og hjemme igjen i åtte-tiden, hyggelig med bursdag og biltur på på en lørdag! Vi fikk ungene rett i seng og så var det voksentid og i seng til et fornuftig klokkeslett. Voksenpoeng! 


Før vi dro avsted til Skien i går var vi innom huset for å jakte på varme klær til både oss og jentene. Vi skulle egentlig finne frem slik ting på fredag, men da var jo gulvet på kjøkkenet vått av olje, så vi kom oss ikke ned i kjelleren hvor det meste er. Heldigvis var det tørt i går, så vi fikk tak i det vi trengte og VET DERE HVA? De har fikset gulvet, nå er fargen perfekt og vi kan flytte inn I DAG! Jeg tror jeg svimer av. Flytte inn for godt! E-N-D-E-L-I-G! Så det skal vi bruke søndagen vår på  Håper deres siste helgedag blir bra! 

16 kommentarer

 1. Lykke til med flytting, så bra dere kan flytte inn nå 🙂
  Og måtte bare kommentere de søte kakene til Adam og Thomas, så søte <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, har du sett noe så fint! De var så herlige 🙂

 2. caroline

  Hvor er lua di fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trooor den er fra Jean Paul, det er mamma sin 🙂

 3. Haha, ble helt tullete glad på dine vegne at dere endelig kan flytte inn, fikk faktisk en liten tåre i øyekroken! Men jeg vet hvor slitsom en sånn prosess kan være selv om det er gøy så krever det mye energi. Så gratulerer med å endelig komme i hus!
  Ellers vil jeg bare føye meg til en del innspill jeg ser du allerede har fått på det nye designet. Jeg liker godt hvordan bildene kommer frem, men savner knapp til forrige/neste innlegg og jeg skulle gjerne hatt kommentarfeltet rett under innlegget. Jeg skulle også ønske at jeg slapp å se reklame for andre UI-bloggere inne på din blogg. Det er bare forstyrrende og gjør din blogg mindre eksklusiv, på en måte. Din blogg er jo i en egen liga både når det gjelder foto, variert innhold og godt språk og grammatikk, og det synes jeg designet kan gjenspeile 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så innmari hyggelig 😀 TUSEN TAKK 😀 Det er MAGISK! Nå ER vi her! Tusen takk for innspill, det meste er notert ned og jeg tar det videre i morgen 🙂 Tusen takk for så fine ord!

   Klemmer!

  2. Heilt enig! Spesielt knapp til forrige/neste innlegg og mindre reklamelinker til andre blogger 🙂 hvertfall i mindre fokus 🙂

   Gratulerer så mykje med å føytte inn, Caroline! Fantastisk gøy å følge dåke på reiser til ny heim! <3

 4. Kva heiter jakka di?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en jakke fra Norrøna 😀 Den er snart fire år gammel :O Men modellen heter bungee cord 🙂

 5. Husk at påmeldingsfrist til Oslo maraton er 31.03 så du rekker det innen fristen 🙂

 6. Må bare si at jeg ELSKER å følge med på flytte- og oppussingsprosessen deres! Jeg er jo innom deg daglig uansett, men i denne perioden er det faktisk helt ekstremt, teller ned minutter mellom hver oppdatering, haha 🙂 Og det er helt utrolig hvordan du fortsatt leverer kvalitet midt oppi en så hektisk tid, kjempegøy!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så hyggelig å høre, Sara! Haha, så morsomt! Tusen takk 🙂

 7. Hei, må Snapchat la du ut noen bilder av deg med en grå genser med calvin clein logoen, hvor har du kjøpt deb? Den var skikkelig fin❤

  1. Opps skrev feil i forrige kommentar mente *på istedenfor må

  2. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra boozt.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *