6 måneder med deg

I dag er det 6 måneder siden Naia kom til verden! I kveld klokken 22:23 er det et helt halvt år siden hun kom med et skrik og da var det gjort. Herregud, hun er så fin! Verdens fineste, herligste og deiligste lillesøster som vi elsker så innmari høyt  Hun er så god på alle måter og jeg vil nesten ikke at hun skal vokse så fort! Jeg bærer på henne så ofte jeg kan, klemmer henne inntil meg og elsker hver eneste lille centimeter av henne. De myke kinnene som er så gode og kysse på og de lange, små fingrene som griper etter alt hun ser. De store, runde øynene som vet så altfor lite om verden ennå. Munnen som alltid ler  At det går an å være så blid! 

Det er så lett å se at hun allerede ser opp til storesøster og for en rollemodell storesøster er! Hjertegode og nydelige Nelia elsker lillesøsteren sin så masse og hun er ikke fremmed for å fortelle henne det heller. Hjertet mitt smelter hver gang Disse to kommer til å få så mye gøy sammen! De leker jo faktisk sammen allerede, men jeg vet Nelia gleder seg til Naia får tenner (haha, av alle ting er det visst det som signaliserer at hun er stor nok) og kan spise som oss og løpe rundt sammen med henne 😉 Lille, store vakre ♥ Vi har ikke engang merket noen tegn til sjalusi og det er jeg så glad for! Hun er allerede den beste storesøsteren i verden – ved siden av min 😉 

Jeg føler meg ekstremt privilegert som får være mamma til to så flotte jenter, jeg vet at jeg er heldig og det går ikke en dag uten at jeg tenker på det. Tenk om ytterligere 6 måneder er hun allerede 1 år! Tiden går så altfor fort, jeg vil bare stoppe den. Bare litt! Babytiden er så herlig! Jeg skulle faktisk ønske at den varte lenger, selv om Naia fortsatt er baby, veldig kosete og glad i å ligge med hode på brystet mitt. En av de beste følelsene i verden  Hun vil jo verken ha smokk eller flaske og jeg føler at akkurat det har ført oss enda tettere sammen. Det å være mamma til to er helt klart mer hektisk enn å være mamma til èn – det er dobbelt så mye av alt og dermed også dobbelt så mye glede og kjærlighet! Det er så latterlig fint, selv om det også betyr dobbelt så mange bekymringer og tårer. De siste 6 månedene har det skjedd så mye bra i livet mitt at jeg nesten må klype meg i armen. Jeg er virkelig takknemlig ♥ 

50 kommentarer

 1. Å, så rørende innlegg <3 Du skriver så vakkert om å være mamma 🙂 Gleder meg bare mer til selv å bli mamma av å lese bloggen din. Sannsynligvis er det noen år til, men likevel 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Koselig å høre at du likte det <3

 2. Så nydelig! Det er så rørende når man ser at barna har glede av hverandre! <3 Og så er de jo heldige de og, som har en mamma som elsker dem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har du helt rett i <3

 3. Åh, så søte. Blir helt nostalgisk jeg, og tenker tilbake til da mine så omtrent sånn ut. Å ha søsken som er ganske tette i alder er så fint, da har de en lekekamerat tilgjengelig gjennom hele oppveksten 🙂

 4. Cathrine

  Hei! Jeg leser bloggen din hver dag og elsker den! Men nå etter du skiftet design må jeg si at jeg synes det er veldig rotete og slitsomt å lese bloggen 🙁 Kan nevne noen punkter:
  1. Delinger under overskriften: dette ser veldig rotete ut på mobilen og tar for mye av oppmerksomheten i innlegget. Liker bedre når innlegget begynner rett etter overskriften, det ser mye mer ryddig og oversiktlig ut.
  2. Merking av annonse: Dette står over overskriften i liten, lysegrå skrift. Skjønner det er for at det ikke skal være hovedfokus, men det er omtrent umulig å se ettersom at man tenker overskriften er det øverste i innlegget. Var mye mer oversiktlig på det gamle designet! Synes god merking er så viktig for at leserne ikke skal føle seg lurt og du har blitt så flink til det! Du er fortsatt flink til å merke, men er vanskelig for leserne å se det.
  3. Avstand fra innlegget til kommentarfeltet: Synes det ser såå rotete ut at det kommer opp en spalte med «more from United influencers» mellom innlegget og kommentarfeltet. Det er også en annonse mellom her, noe som gjør at man må bla langt til kommentarfeltet.
  4. Designet ser generelt enkelt og kjedelig ut: Synes designet ditt før var så mye mer personlig og oversiktlig å se på! Nå har du likt som de andre UI bloggerne, noe som gjør det veldig upersonlig. Føler det bare blir en del av en «kjede», fremfor noe individuelt. Det er også veldig minimalistisk og enkelt med grå, tynn skrift(med veldig stort mellomrom mellom linjene), svart, tynn overskrift osv. Synes dette blir kjedelig og lite inspirerende.

  Skulle så ønske at du kunne byttet til det forrige designet! Det var mye hyggeligere å komme inn på bloggen din da! Har sluttet å lese alle andre bloggere fra UI fordi jeg hater det designet, men vil ikke slutte å lese din 🙁 Men blir veldig uinspirert av det designet.

  Håper du ikke tar dette ille, tenkte bare det er greit å si ifra ettersom at det faktisk er oss lesere som klikker oss inn og ser designet hver dag 🙂 Jeg elsker fortsatt alt du skriver, og synes det er så gøy å følge med på oppussing og livet generelt! Så hadde blitt såå glad dersom designet ble bra igjen 😀

  Ønsker dere en flott helg videre <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for innspill 🙂 Vi kommer til å jobbe kontinuerlig med endringer på designet, og jeg er helt enig i enkelte av punktene dine 🙂

   1. Signerer Cathrine. I tillegg savner jeg kl.slett innlegget legges ut på. Og en «Hjem» knapp uten å måtte gå innom «Meny» knappen, pila nede i høyre hjørnet får meg bare til toppen av innlegget – ikke til førstesiden. All reklame mellom innlegg og kommentarer, og linjer som blir med vår man blar nedover… bare slitsomt. Alt er for kommersielt nå, blir så upersonlig, savner virkelig det gamle oppsettet.
    Men selve innlegget ditt er like kjempekoselig som det pleier å være Caroline, ikke misforstå meg 🙂 Nyt tida du er midt oppi, plutselig er de tenåringer – det går fort, jeg snakker av erfaring 🙂 Alt godt ønskes 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Takk for innspill 🙂

    Du kommer til førstesiden ved å trykke på headeren! Sånn by the way 🙂

    Jeg er enig angående reklamen mellom innlegg og kommentarfelt, kommer til å spille inn den endringen 🙂

   3. Takk for svar 🙂
    Hmm… når jeg er langt nede på siden, eller langt nede i kommentarfeltet ser jeg ikke headeren, bare en linje med «meny – søk – united influence – følg meg» osv. Men mulig det bare er hos meg det blir sånn at headeren forsvinner så fort jeg går litt ned på siden. Jeg har mac om det betyr noe.
    🙂

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, headeren sitter jo «fast» på siden og vil alltid forsvinne når man scroller ned 🙂 Men du ønsker altså en knapp som tar deg til fronten uten å måtte gå via menyen?

   5. Helt enig med Cathrine, mye bedre med det gammle designet. Er også utrolig lei dette designet fra andre bloggere :/ innleggene dine er like fantastiske som alltid da 🙂

   6. Ja riktig, en «hjem» knapp som tar meg til fronten med et klikk uten å måtte gå via menyen 🙂 Slik det var før 🙂

  2. Jeg savner også en snarvei fra toppen av innlegget for å komme ned til kommentarfeltet. Jeg leser alltid bloggen gjennom Bloglovin, og går kun videre inn på innlegget for å lese kommentarer.

  3. ENIG!!! Bra du er på saken Caroline

 5. For et nydelig blogginnlegg! Blir så glad av å lese de innleggene der du skriver om tankene og følelsene dine – hjertevarmende og sjarmerende 😉
  Virker som du har fått to skjønne og deilige jenter, nyt hvert sekund med dem <3<3
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig å høre at du likte det 🙂

  2. Kathrin

   Jeg synes som flere at
   skriften har blitt så svak og mye mindre. Må forstøre opp skriften og da blir det mye scrolling frem og tilbake. Tungvindt og irriterende.

 6. Kathrin

  Nydelige skrevet og så sant. Nyt tiden og kos deg masse.

 7. Vakre Naia! og Nelia er virkelig skjønn. Så fint skrevet. Min prinsesse kommer 3.mai, gleder meg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lykke til! Det kommer helt sikkert til å bli utrolig bra <3

 8. Gratulerer til Naia <3 og til dere! Jentene dine er nydelige sammen 🙂

  Leste litt på "om meg", denne må oppdateres! Men det står kanskje allerede på agendaen din 🙂

  Ha en fin helg videre! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, det må den nok 😀

   Ha en fortsatt fin helg 🙂

 9. Herlige jenter ❤️ At hun alltid er så blid må hun ha arvet etter sin mor 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian er ganske blid han også 😀

 10. Elisabeth L

  Jeg elsker hver gang du skriver slike innlegg, er så utrolig fint og koselig å lese <3 tror ikke det bare er du som er heldig som har disse to nydelige jentene her, tror de er enda mer heldige som har deg som mamma <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åååh, så koselig sagt <3 Tusen takk! 🙂

 11. Kristine

  To nydelige jenter <3
  Vi venter vår nr 2 i starten av oktober, og det blir i underkant av tre år mellom de 🙂 jeg lurer egentlig på hvor mye dere har brukt den søskendelen i vogna? Vurderer om vi skal kjøpte et ståbrett eller søskenvogn:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke brukt den noe ennå, men det fordi Nelia elsker det ståbrettet. Når vi skal på ferie i sommer så tror jeg nok at vi kommer til å ta den med, i tilfelle Nelia blir trøtt ut over kveldene og ønsker å sove 🙂 Når det er sagt så ville jeg valgt samme vognen uavhengig av om Nelia brukte søskendelen eller ikke, jeg syntes nemlig at den bagen som festes på siden er genial til å ha ting i 🙂

 12. The girls are so adorable!! <3
  But why did you change your blog design 🙁 the font is too pale and too small and lot of different things was better then 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thanks 🙂

   I changed it because I think the blog deserved a fresh new design. It’s not done yet and i appreciate all points of view regarding the design! The next few weeks will be spent tweeking the design to make it as good as possible.

   1. Ooo great 🙂 I’m web designer and if you need opinion on something I’m here. I will also give you some suggestion if you want :*

 13. Gratulerer med halvtåringen 🙂
  Hvordan får du henne til å sovne av seg selv hvis hun ikke tar smokk? Misunner deg hvis du får det til nemlig 😉 Så jeg er nysgjerrig på å høre, om du vil dele. Lurer også litt på hvor mange ganger hun er våken på natta..? 🙂 God lørdag til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk!

   Hun er avhengig av kosekaninen sin, og bruker ørene på den som smokk :p Men det er klart at jeg merker at det er noen ganger hvor en smokk hadde gjort underverker, og da må jeg nesten ty til amming for at hun skal sove.

   Det har variert litt, hun hadde en periode hvor hun sov hele natten, men plutselig snudde det om og de siste ukene har hun vært oppe to ganger for å spise. I natt sov hun igjen hele natten, og vi kommer til å bruke den neste uken på å forsøke å avvenne henne mat om natten.

   1. Takk for svar, Caroline 🙂 Jeg har en sønn på samme alder, fin tid <3
    Lykke til med å avvenne nattammingen!

 14. Elisabeth

  Jentene deres er virkelig nydelige, all grunn til å være stolte foreldre! Jeg har selv to jenter som er nesten jevngamle med dine, det går ikke en dag uten at jeg føler meg utrolig heldig og privilegert som får være mamma til mine fine❤️

 15. Madelen

  Naia og LK er så like at det like gjerne kunne vært han som lå der (om man legger godviljen til, pluss pluss) Så herlig jentene er 😀

 16. Eva-Swantje

  Bare angående det å få håret fint igjen til barbiedokkene, har hørt at vanlig balsam til håret funker 🙂

 17. For noen nyydelige jenter du har, Caroline! Jeg drømmer meg helt bort i den fine familien din her inne <3 Og så fin bloggen din har blitt! Stor klem fra Peru 🙂 🙂

 18. Hvor skal dere tilbringe sommerferien i år ? 🙂

 19. Anette S.

  Kjempekoselig innlegg:-) Her ble tulla mi nettopp 8 måneder, og jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver både om babytiden og søskenkjærlighet. Vi har en herlig godgutt på 2,5 år i tillegg som eeeeelsker lillesøstren sin:-)

  Når det gjelder det nye designet ditt vil jeg bare si at jeg savner den frem- og tilbakeknappen som var under innleggene dine hvis du gikk inn på enkeltinnlegg. Da kunne jeg navigere enkelt hvis jeg hadde flere uleste innlegg. Er det mulig å få denne tilbake? Eller er det en tilsvarende løsning nå som jeg ikke finner?

 20. Solfrid

  Jeg såg pulsklokka di på snap her om dagen og den såg så fin og fancy ut 😀 Hvilke klokke er det? Kanskje du kunne lage et innlegg om den? :))

 21. Dere har skapt to vakre jenter, det må jeg virkelig si! <3 de STORE og bunnløse øynene de begge har.. Ouff. Og dette kommer fra en som aldri har tenkt seg barn! 😉 Nyt babytiden, og lykke til i tiden fremmover 🙂 Søte kaninjenta! Ps. Jeg elsker navnene Nelia og Naia, og ikke minst så passer de så godt sammen!
  Ha en fin søndag 😀

 22. Hei, takk for en kjempefin blogg som jeg har fulgt i mange år! Har bare lyst til å si at den nye skriften er så vanskelig å lese. Bokstavene er så «tynne» og fargen så lys at det har blitt anstrengende å lese. Og det er kjempesynd for ellers er bloggen din så flott!

 23. Flott famile ☺ gratulerer med halvtårs dagen Digger stilen din å ble super inspirert særlig til barnedåpen. Utrolig flott.kan jeg spørre hvor har du fått tak i den skjønne kanin dressen?

 24. Åå, så fint innlegg <3 har termin om 8 uker, og gleder meg til å se storebror og lillebror sammen <3

 25. Leser bloggen din omtrent hver dag… kan jo hende jeg må opptatere meg etter en helg eller ferie…. men altså poenget var jo at når jeg klikker på bloggen din kommer det ko kronologisk…. så skjønner ikke helt hva de andre klager på … 🙂
  Ps. Lov å si jeg digger alt som har med familie , interiør osv elsker når du deler av livet deres ❤ har du forresten sett bloggen til yanomi i Sverige ?

 26. Og… kan jo innbille meg at du hørte på meg når jeg trygda deg om å beholde den ( fiskeben) parketten og at huset ditt var som skapt for Slettvollmøbler❤

 27. Lov meg at du kan redigere og bruke autokorektur på skrivefeil ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *