lillelørdag på kvinnedagen

Det er mange år siden jeg så på onsdag som lillelørdag – dagen midt i uken hvor det liksom er anledning til å kose seg litt ekstra. Det var noe jeg ofte så frem til, men de siste årene har liksom denne fine dagen gått litt i glemmeboken. I dag tar vi den frem igjen, legger bort dataen for kvelden, kryper opp i sofaen sammen, tar et glass vin og snurrer film! Eller ikke film, men serie! Vi er hektet på Homeland og selv om vi synes sesong 6 startet litt småkjipt, har det tatt seg opp og nå er det på tide å se en episode til. Det er altfor lenge siden og jeg vet vi ligger noen episoder bak, så vi må holde tritt om vi ikke skal gå glipp av noen. De forsvinner jo fra TV2 Sumo og vi har faktisk mistet et par episoder allerede – krise! Heldigvis er det lett å hente seg inn igjen! Er det flere som følger med kanskje? 

Jeg slår et slag for å gå i samme kosedressen i dag igjen, jeg har ikke pakket med meg stort fra huset denne gangen, i hvert fall ikke klær i denne kategorien og jeg elsker jo å slenge rundt i det på kvelden. Håret mitt er et kapittel for seg selv om dagen. Kapittelet heter håpløst. Fargen begynner å bli skikkelig kjip og jeg trenger en klipp! Gleder meg til neste frisørbesøk! Så caps blir løsningen store deler av uken her, de har jeg heldigvis tatt med meg et par av 😉 

Og ja! Det er så mange som spør etter løpeprogrammet mitt på snapchat for tiden, det er gøy! Jeg deler det her i morgen 🙂 Så stikk innom da! Og følg meg gjerne på snap – carobergeriksen. Ryktene skal ha det til at sunnmøringen har startet å snappe igjen også – lkeriksen23 🙂

Og du, selvfølgelig sier jeg gratulerer med dagen til alle kvinner i dag! Det ble ikke noe eget innlegg om det i år, men det betyr ikke at det ikke er en ting som opptar meg. Jeg har snappet om det også! Offentlig amming er bare en av tingene jeg synes er viktig og som jeg synes det er flott at vi heier på her i Norge! Nyt kvelden ♥ 

6 kommentarer

  1. Gratulerer med dagen Caroline! og til de fine jentene dine, de kommer til å bli sterke og flotte kvinner en dag!

  2. Håper Lars Kristian tar opp snappingen ordentlig igjen! Han er så morsom 😀

  3. It’s extremaly nice you added translation and pinterest buttoms. That’s super convenient 🙂

  4. Jeg liker hverdags/koseklærne dine! Kunne du ha laget en post om dem? Jeg trenger inspirasjon til noe mykt og behagelig som også er høvelig fint. Blir fort ei utvaska ullskjorte og ei slitt pysjbukse, liksom 😉

  5. Kristin

    Ja takk en post om fine koseklær!! Fødebagen skal snart pakkes og da trengs det☺ Hvilken modell er den buksen du har på feks?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *