interiørprat: soverom vol II

Det neste på oppussingslisten er soverommet vårt! Det har blitt så fantastisk lekkert der nå og noen av dere har kanskje sett en sniktitt på snapchat? Jeg kan i hvert fall røpe såpass at vi har malt veggene i dempet sort som virkelig er en utrolig lekker farge! Ja, den er sort, men den er ikke helsort. Den har en ro over seg og gir så mye til rommet, spesielt sammen med klassisk hvit! Gulvet har vi byttet ut med heltre eik i fiskebeinsmønster som har blitt oljet mørkt, mens tak, karmer og lister har fått fargen klassisk hvit. Så nå er det på tide å finne en garderobeløsning og ikke minst: møbler! Å, jeg gleder meg! 


tanker rundt moodboard

Over har jeg satt sammen noen tanker rundt hvordan vi ønsker å ha det, og jeg tror vi kommer til å gå for mye av dette 🙂 Jeg har veldig lyst på en litt iøyenfallende, stor og deilig lenestol med gullføtter i hjørnet ved vinduet som er rett ved siden av klesskapet. Foran garderoben må vi ha en puff, og utformingen på denne i off white er utrolig enkel og fin og blir superlekker i et annet stoff. Her har vi snakket om at vi vil trekke den i mørk grå lær og beina blir mørke. Sengegavlen blir i lys grå lin med nagler i messing og sort finish, mens nattbordene blir mørke. Bordlampen fra Aerin Lauder er så fantastisk fin og passer HELT perfekt på soverommet vårt! Det samme synes jeg taklampen gjør, som har samme utforming på lampeskjermene. Videre tror jeg vi går for en seng med noen kule føtter, uten sengekappe. Jeg har lyst på et strammere uttrykk, så da dropper vi den. En benk foran sengen er både kult og praktisk og denne stilrene benken er så fin! Og så må vi ikke glemme smijernsveggen i glass! Så gjenstår det å finne gulvtepper, men vi må bare ta et steg om gangen! Mot slutten av denne uken tror jeg turen går til IKEA for å finne garderobeskap og innmat også 🙂 Så gøy! Stigen på bildet er bare for å vise at jeg ønsker en garderobestige fordi garderobeskapet vårt blir så høyt. Denne er nok litt for tynn til å klatre på, men en i sort smijern hadde vært kult! Noen som vet hvor det kan skaffes? Kanskje det kan lages på samme måte som smijernsveggene 🙂 

33 kommentarer

 1. Det blir utrolig lekkert. Skikkelig hotellfølelse, i love it! Gleder meg skikkelig til å se resultatet:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir superfint 🙂 Gleder meg til å sette i gang 😀

 2. Dear Caroline, I’m convinced finally you will have a perfect bedroom! Looking forward to see the results 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Har du sjekket ut garderobene til Langlo ? De har mye lekkert. Finnes på Maxbo

  1. Mente Byggmakker

 4. Jeg tror dette blir ordentlig fint! Er så glad for at valget falt på sorte vegger, for det er jo så utrolig lekkert! Gleder meg til å se det ferdige resultatet 😀

 5. Kjersti

  Dette blir bare lekkert – men ser at det er et vist preg av luksus av alt som gjøres. Hvordan tenker du signalene du sender ut mottas av følgerne dine. Mannen i gata har ikke mulighet til å kjøre dette løpet. Et enormt hus, men nye møbler i alle rom… Hvor mye av dette er sponset?

  1. Kjersti. Inspirasjon, og det er jo ikke sånn at Caroline sier dette må dere også kjøpe. Men nå er vel det slik at veldig mange i Norge og sikkert en god del av blogg leserne som har bra økonomi, og det legges ned mye penger i både oppussing , møbler og annet rundt omkring . Så regner vel med at kun et fåtall reagerer negativt, som det ofte gjøres når Caroline viser frem noe som både er nytt, dyrt etc. Og de måtte vel ha gått til innkjøp av en del nytt uansett siden dette huset både er veldig annerledes i stilen og større enn forrige hus. Har inntrykk av Caroline har solgt unna en del av de møblene de ikke skal ha også.
   Og tenker at det blir merket med spons det som skal merkes , men uansett så er ikke sponset det samme som gratis .

   1. Kjersti

    Har fulgt henne i flere år, og er mektig imponert av hva hun får til – kjenner bare at det blir litt mye. Inspirasjon eller ikke, virker ikke som om de tenker at kanskje vi må drøye f eks smijernsvegg på soverommet, for nå har de hatt nok utgifter.. men kanskje hun med måten det blir lagt ut, så finner sponsorene henne – og det blir en billig løsning?

   2. Men Kjersti, de har jo råd til det, så hvorfor vente med ting? Jeg hadde da aldri giddet å vente med noe, så lenge jeg hadde hatt råd. Og hva mener du meg signaler som sendes ut? Skal de kjøpe billige møbler for at leserne skal bli fornøyd? Nei, dette ga lite mening synes jeg. De har muligheten til luksus, ja da synes jeg jammen de skal unne seg det og. Når det kommer til størrelsen på hus og valg av interiør, så bør de gi en god F i hva leserne skulle mene og tenke, det er jo ikke leserne som skal bo der resten av livet sitt!:)

   3. satte ord på mine tanker du !
    Fy faen altså. Nå skal det sier , jeg er ikke rik . men har caroline råd så får hun innrede som hun vil.
    Hadde jeg hatt råd hadde jeg gått bananas og gjort mer enn caroline 😛 Som du sa, Caroline som skal bo der og ikke leserne. skal hun tenke på leserne så kan hun jo ikke leve fritt. å dele hverdagen sin med oss betyr ikke at hun skal begrense seg.
    Ser kjempefint ut, skulle ønske jeg kunne komme på besøk hahhaa!

   4. Helene Einlien

    Så de skal ikke innrede huset sitt slik de ønsker de da, når de har råd og mulighet til å gjøre det, fordi du mener det blir «litt for mye»? Er vel ikke deres problem at ikke alle nødvendigvis har råd til å gjøre det samme? De må jo få investere pengene de jobber hardt for å tjene slik de vil, akkurat som alle oss andre

  2. Kan da ikke folk bare få innrede sitt hjem slik de selv ønsker? Det innebærer ikke at andre må gå for samme stilen, kjøpe nytt hjem eller dyre møbler. Greit nok at denne bloggen er et «magasin» som skal være til inspirasjon, men av og til synes jeg at folk trekker dette litt vel langt. La nå Caroline få ha det slik hun vil hjemme hos seg selv.

   Hvilke signaler tenker du Caroline sender ut?

  3. Men i alle dager da?
   Bare fordi Caroline velger å legge ut på bloggen hvordan stil og retning hun ønsker å gå på interiørfronten i huset så betyr det da ikke at alle må kjøpe dette. Bloggen hennes handler jo mye om nettopp dette – å inspirere. Du kan fint finne billigere versjoner av dyre merker om du ønsker det, det er snakk om å inspirere. Snakk om å være hårsår og lett å tråkke på.

 6. Det ser kjempe bra ut!

  Hvis det stemmer at benken er fra Slettvoll er den dessverre utgått 🙁

 7. Lekkert moodboard! Tror det nesten blir litt hotellfølelse over soverommet deres når det er ferdig. Og det er jo ikke feil 😀

 8. Nydelig!! Kontakt Frank Smed på Oppdal for en perfekt stige- han er superflink og lager alt hva man kan ønske seg 🙂

 9. Michelle

  Dere har fått det så fint!! Er helt forelsket i den blå stuen deres, er bare så lekker!! Kjempe gøy å følge deg på snap forresten, du har så herlig utstråling! 😀 <3

 10. Ranveig

  Du har virkelig god smak når det gjelder interiør. Regner med at dere skal ha et besøk hjemme hos dere, når dere er ferdige, av et interiørmagasin 🙂 Hadde blitt veldig forundret, hvis dere ikke skal det 🙂 Men lurer på noe… du nevnte i et tidligere innlegg at du bruker en foundation fra Estee Lauder, stay in place. Tror du en med tørr hud kan bruke denne? Hvilken farge har du i denne?

 11. Wow! Så fint det blir! Gleder meg til å se mer.

  Til de som mener dette er for dyrt for de fleste: Dette er EN stil. Den kler dette huset, og den passer for denne familien. Men der finnes jo også mange andre fine stiler. Ulike stiler passer ulike hjem, ulike faser i livet og ulike lommebøker. Hos Caroline var det like flott i Siljan – i utgangspunktet i en helt annen og rimeligere stil. Så begynte hun å tilføye nye møbler etterhvert som det passet. Men, det skal sies. Hun har god smak.

  En kan gjøre så mye med maling.
  Jeg har flere interiørfavoritter. Alle er flotte og i forskjellig stil. Mine favoritter er:

  Lene Orvik. Hun har brukt maling. Møblene er enkle og nok eksklusive, men lignende møbler finnes i rimeligere utgaver. Se leiligheten på hennes instagramkonto.
  Gry Svalheim. (sjekk @grysval). Hun holder en nydelig, hvit funkisstil. Hennes møbler er sikkert ikke de billigste, men også hennes stil finnes i rimeligere utgaver.
  Lene Sørensen (@villaVillanger) og @jenngunor har også utrolig flotte boliger.
  Liker du Carolines stil, finner du møbler hos TM design og Cadell. Møblene er ikke så veldig dyre, men pyntegjenstander er dyre.

  De dyreste favorittene mine er fra Slettvoll. Sjekk instagramkontoen til @Villa_ikeland og se på hennes nydelige hjem og hennes nye Taylor sofa! Love!
  Bloggeren Camilla Pihl har også et nydelig og personlig hjem med møbler fra Slettvoll.
  Og se på de lekre møblene i butikken til Louise Angelica Riise i Ålesund, Savai!

  Alle kan skape et fint hjem i dag.

 12. Åh, så lekkert! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Liker virkelig stilen i huset deres, med lysekronene, tunge møbler og mørke farger mot den klassisk hvite!

  Skjønner at du koser deg i prosessen!

  Klem fra Katrine!

 13. Hei
  Hvor selges tingene på moodboardet?

 14. ingvild

  Nydelig hjem Caroline & co, virkelig Blås en lang marsj i de idiotiske kommentarene som omhandler deres økonomi og hvilke signaler som sendes ut med forbruk og alt sånn. For min del, jeg er et helt gjennomsnittsmenneske når det gjelder inntekt, samme gjelder min mann, men vi har likevel klart å bygge oss et hus i Oslo. Med riktige prioriteringer har vi fått de fineste løsninger som vi bare drømte om . Når jeg ser på huset deres så tenker jeg først og fremst på insprasjon, ikke på hvordan jeg kan få det likt (for det ville blitt rart!)

 15. Beautiful chair … where?

 16. Alexandra

  Lekkert! Så fint at dere deler så mye – inspirerende!
  Ønsker dere en fin dag!

 17. Det kommer til å bli kjempelekkert! Gleder meg til å se sluttresultatet 🙂 ang stige, så er det mulig Grindberg trevarefabrikk har noe. De lager sååå fine møbler og garderober!

 18. Sjekk ut boltmetall.no, de holder til i Oslo og er så utrolig flinke!!

 19. De har smijerns stige på Granit !

 20. Siw Kristiansen

  Hei Caroline. Jeg jobber i skapnett hvor vi skreddersyr garderobeskap og løsninger. Si ifra lm du ønsker en uforpliktende befaring.

 21. Silje Karoline

  Hei, kjapt spørsmål. Hvor er den nydelige sorte stolen med gull ben fra?

 22. Marianne

  Hei Caroline! Vet dette er en gammel post, men håper likevel du har anledning til å svare. Hva heter den sorte fargen som du har sammen med klassisk hvit på soverommet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dempet sort 🙂

 23. Hei Caroline !
  Jeg har fulgt bloggen din i mange år, men husker dette innlegget fordi du spurte om noen leverer svarte Stålvegger ?
  Vi har begynt å produsere dette nå, knall mye fint!! Så Vi leverer vettu, så bare ta kontakt ved spørsmål vi tegner etter mål og ønsker !
  Mvh Ida Skofterud
  Ipoa/norsk ståldesign

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *