vinn extensions fra Caroline Berg Eriksen by HC Hair

Nå kjører vi i gang en konkurranse hvor du kan vinne 100 gram hår  – 2 pakker – fra min egen extensionskolleksjon Caroline Berg Eriksen by HC Hair. Dette er selvfølgelig det beste extensionshåret på markedet, det mener i hvert fall jeg 😉 Det er også det håret jeg bruker selv for å få lengde i front. Min kolleksjon består av teipextensions og du kan se en video av hvordan det fungerer HER

Extensionshåret er europeisk, det floker seg ikke selv om du har det kjempelangt og tykt, tapen sitter godt og er verken for hard eller for bred og det er akkurat passe mengde med hår per feste. Dette er rett og slett helt fantastisk kvalitet og jeg er SÅ fornøyd med forpakningen – ikke minst! Håret kommer til deg i en lekker eske som du kan oppbevare det i eller som du kan bruke til noe helt annet. Den er jo så fin med marmor på innsiden og en enkel klikklås. 

Det følger med en remover og ekstra teip, pluss en liten hilsen fra meg 🙂 


For å vinne må du fortelle meg hvor mange lengder håret mitt kommer i og hvilke lengder dette er? Du kan for eksempel lete etter riktig svar HER 😉 Legg igjen svaret i kommentarfeltet mitt, pluss kontaktinformasjon så jeg får tak i deg om du skulle vinne! Masse lykke til ♥ 

506 kommentarer

  1. Håret kjem i tre forskjellige lengder:
    30 cm, 50 cm og 65 cm. 🙂

  2. Kristine

    Når blir det trukket en vinner?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *