første sniktitt på badet: badekar

Altså, hva SKJEDDE i dag? De siste håndverkerne har nettopp dratt, i dag har det vært stinn brakke her fra klokken syv i dag tidlig og jeg måtte bare rømme huset fordi uansett hvor jeg befant meg så var det et eller annet menneske der som kanskje ikke burde være der i den situasjonen jeg var i (les: toalettbesøk, skifting, amming og så videre) Haha! Så jeg reiste hjem til mamma og pappa med Naia og fikk trent litt og ellers var det fredelig på spisestuen, så vi har sittet her og jobbet. Det har skjedd SÅ mye her i dag at jeg nesten må klype meg i armen. Så innmari gøy! Badet er så å si ferdigstilt, gulvet til Nelia er nesten ferdig lagt, de har oljet gjesterommet OG kontoret og i morgen kommer de og river gulvet i hallen. Jeg ser endelig lyset i enden av tunnelen, fantastisk! 

I dag vil jeg gi dere en sniktitt på det ene badet med inngang fra Lars-Kristians og mitt rom, for jeg vil så gjerne ferdigstille resten 100 prosent før dere får se alt. I første omgang viser jeg dere det vakreste badekaret noensinne, som har fått sin plass her hos oss. Se på dette da?! I mean?! Det kunne ikke passet bedre inn her. 

Dette er fra Vvskupp og du finner det (sponset) HER. Kranen er fra (sponset) Tapwell, de har SÅ mye fint! 


Jeg vet ikke om dere husker hvordan badet så ut før? Jeg legger ut før-bilder når alt er klart, men en rask forklaring: veggene hadde hvite og blå fliser, gulvet hadde hvite fliser med noen små, blå fliser innimellom, innredningen var kirsebærfarget og enkel, mens badekaret var hvitt og blått. Det var også en bidé til venstre her. Vi har fjernet alle flisene på vegger og på gulvet, lagt hvite marmorfliser (Cararra fra Ulfven) på gulv, slettet ut veggene med våtromssparkel og malt dem med våtromsmaling – farge dempet sort. Dette er SÅ lekkert til de brede hvite listene i taket og det hvite taket. Jeg virkelig elsker det! Vi vurderer brede lister langs gulvet også, vi skal inn på Bauhaus og kikke til uken. Gleder meg til å vise dere resten!

Nå skal vi ta helg! Det gleder jeg meg også til 🙂 Ha en deilig helg!

58 kommentarer

 1. Virkelig fint. Hvordan er kvaliteten ?

  Må si dere kommer billig unna opppussingen. Det meste er jo sponset 😉
  Skjønner hvorfor dere har mye penger 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kvaliteten er god, men jeg har ikke prøvd det ennå 🙂

   Ja, vi er veldig heldige, men at det meste er sponset stemmer ikke. Sånn anslagsvis så vil jeg tippe at under 20 prosent av det vi gjør her er sponset, så det koster en del, også for oss.

  2. Haha, skjønner hvorfor dere har mye penger? Fordi de er flinke i jobben sin. Man må jo dessuten skatte av sponsede ting, så det blir ikke gratis for dem. Og ikke har jeg sett så mye sponsing når det kommer til huset heller? De som fikser kjøkkenet, tapeten på rommet til jentene og dette badekaret er det eneste jeg har fått med meg. Jeg tror at de kunne fått veldig mange flere sponsorer hvis de hadde ønsket det.

 2. Har dere badekar til barna også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er dusj på badet deres/gjestebaderommet, men de får jo selvsagt bade hos oss når de skal det 🙂

   1. Badekaret var driiiiitlekkert!!! Jeg elsker karbad! Det er så digg å ta et bad om kvelden før man legger seg, hoppe inn i nyvasket pysj og krølle seg under dyna med ei god bok. Mindfulnes i hverdagen 🙂
    Men har dere også dusj på hovedbadet? Personlig så foretrekker jeg å dusje hver morgen, blir det ikke knølete med dusj på et annet bad liksom? Vi har også to bad, dusj på det badet vi bruker til hverdags og badekar på det andre badet.

   2. Caroline Berg Eriksen

    De to badene ligger like ved hverandre, så det går nok fint 🙂 Eventuelt så går det an å montere opp dusjfeste på veggen.

 3. Maybe some video of what done… 🙂

 4. Heihei! Ville bare si at huset deres ser helt fantastisk ut 🙂 Veldig mange som har feil fokus ser jeg, håper du klarer å sile ut sjalusi og negativitet og fokusere på hvor utrolig deilig det blir når dere endelig kommer i mål! Jeg leser bloggen din daglig, og har gjort det siden bryllupet så må gi deg litt ros atter en gang; Takk for at du alltid lager så utfyllende innlegg med god kvalitet på bildene! Du inspirerer stadig vekk og man kan virkelig se at du tar dette arbeidet seriøst! Det du eventuelt er sponset med er velfortjent ❤ Ha en fin kveld videre!

 5. Eg har så sansen for badekaret og spesielt kranen deres. Gleder meg til å se flere bilder av badet.

 6. matilde

  Kjempestilig!!! Wow!

  Jeg må si jeg blir fryktelig oppgitt over de litt krasse, kritiserende, halvspydige kommentarene som dukker opp hos deg C noen ganger. Jeg lurer på hva folk mener godt for med slikt, og hva de selv tror/faktisk får ut av sånt. Æsj da, skal ikke kaste bort tid på å irritere seg over sånne unødvendigheter. GOD helg

 7. Ååå dette var lekkert!! Kjempelekkert!! Gleder meg til å se mer 🙂

  Klemmer fra Lena

  https://lenatherese.blogg.no/

 8. Hva heter jakka fra Norrøna som du har på deg på snap? Den var bare såå fin!

 9. Rååå stilig 🙂 Så godt for dere å at det går fremover! God helg 🙂

 10. Kult med mørke vegger, men er ikke så glad i badekar på føtter… :/ noe fint hos dere, og noe jeg ikke ville valgt. Men dere må jo ha det dere liker 🙂

 11. Hvordan er det å holde dette reint?
  Så mye krinkelkroker og undersiden også…

  1. Caroline

   Haha, akkurat der er hvertfall ikke jeg veldig bekymret 😛 Tror ikke jeg vet om noen andre som er like vaskeglad som Caroline (uten at jeg kjenner henne da 😛 ) Det ser hvertfall alltid skinnende rent ut overalt hvor vi ser bilder fra 🙂

  2. Kjersti

   Har hatt dette badekaret et par år nå, og det er virkelig ikke et problem å holde føtter og underside rent. Microfiberkluter fungerer knallbra 🙂

 12. Förstår verkligen inte den mörka stilen som verkar vara så inne nu :p personligen tycker jag att det ser hemskt ut med svarta väggar, så bra att det där inte är mitt badrum.. men inredningen såg fin ut! 🙂

 13. For et nyyydelig badekar. Der tenker jeg det blir godt å lene seg tilbake med litt bubler og slappe av noen minutter alene. Det fortjener du! Stå på videre i prosessen! Mye inspirasjon å hente her. Også er det så koselig å lese tekstene dine:) God helg!

 14. Rålekkert Så utrolig morsomt å følge dere. Venter hver dag på oppdatering. Sponset eller ikke bryr jeg meg lite om Gleder meg sinnsykt til å se alt

 15. Kjersti

  Synes det er flott og litt harry på samme tid 😉 Spendt på helheten

 16. Kat-Anne

  Hællemåne såååå vakert det bade karet er.Utrolig vakkert.
  Åååå nå fikk jeg lyt å male sort.Jeg skal pusse det opp nå.Men nå satt du meg virkelig på en tanke her.Det blir helt magisk fint.
  så nå må jeg gå i tenkeboksen litt-

  En riktig god helg til hele familien deg Caroline,Larskristian og Nelia og Naia Kos dere masse

 17. Hei,
  Skulle bare si ifra…
  Det er et hakk på kanten av badekaret. Lå merke til det på bilde nr. 1 høyre side. Jeg hadde byttet det ut selv om det er sponset så fortjener det nye huset fine ting 🙂

  1. Oj, det er sant 🙁 Ganske solid hakk også… Kjedelig å bli sponset og så bli avspist med B-vare.

 18. håper dere skal gjøre noe mer med de svarte veggene, for s¨ånn som det kom frem av bildet øverst såg de nitrist og kjedelig ut kontra flisene og karet. Ellers er det en veldig mørk palett dere har gått for generelt og jeg tipper det fort blir kjedelig. Men hversin smak. Passer det for dere så ikke gi to hoots om hva andre synes. Lykke til videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal ha opp bilder og andre detaljer, så det blir nok stilig til slutt 🙂 Vi har faktisk ikke gått for en spesielt mørk palett i huset, eller tenkte du på badet?

   1. Stua er jo også ganske mørk 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, den ene stuen er mørk 🙂 Resten av huset er lysere enn hva det var tidligere.

 19. Utrolig gøy å følge dere i denne prosessen! Nydelig badekar og valg av farger og fliser, gleder meg stort til å se hvordan servantskapet blir.
  Ha en super lørdag <3

 20. Elisabeth h

  Jeg er altså så imponert over hvordan du(dere) har taklet og takler denne litt ‘nomadetilværelsen’, oppussingskaos og to små barn, og likevel leverer velskrevne, gjennomførte blogginnlegg hver dag. Andre ‘toppbloggere’ skriver noen få setninger, kanskje noen bilder,og ikke hver dag, ofte ikke engang hver uke. JA,det er jobben din, og nå deres,og JA, dere er heldige som har hytte og mulighet for hotellopphold, og JA, dere er heldige som får en del sponset, men alle, som har gjort bare et lite oppussingsprosjekt, vet at det er fullstendig pyton og utmattende å ha rot og kaos rundt seg. Det er heller ikke det samme å bo ufrivillig på hytte/hotell som å oppsøke dette selv i ferier. Jeg synes forøvrig det er utrolig at du ikke ‘blåser ut’ oftere når du får påstander som ‘jeg ser/vet du har tatt botox/Restylane/har redigert bildene,’osv og ‘hvor mye alkohol drikker du i uken?’, halloooo? Folkeskikk?? Jeg liker bloggen din, er imponert over kvalitet på tekst og bilder og over variasjon i innleggsinnhold, den inspirerer og underholder, hver dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det var hyggelig å høre, Elisabeth 😀 Nå ble jeg glad! Til tross for kaoset så har det faktisk gått greit, og i hvert fall bedre enn forventet 🙂

 21. Stilig
  Hvor har dere hundene når dere reiser så mye hit og dit?
  Gleder meg til å se hele huset

 22. Jeg må si at det ser veldig bra ut men badekaret er ikke praktiskt…hadde selv og har byttet etter hvert
  Digger mørke vegger ! Stillig!

 23. Dette er overhode ikke min stil. Synes badet blir altfor mørkt og sånne badekar er uff.
  Men beundrer deg veldig for at du tør å gå for den spesielle stilen. Så lenge dere liker det så er det det viktigste 🙂 stå på, gleder meg til å se når alt er ferdig

 24. Det blir kjempebra!
  Legg en kant med marmorflis ned mot i stedet for lister! Ulfven har smale marmorfliser som kan brukes til det også!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var et godt forslag 🙂

   1. S.Helene

    Enig med denne, legg på sokkelflis på våtrom!! Det er mye mer praktisk og det blir fint også 🙂 bare pass på at flisleggern er nøye med silikon på toppen av sokkelflisen slik at det blir et pent resultat. I og med at dere ikke har flis på veggene så er denne overgangen viktig. Snakker av egne erfaringer 🙂

 25. Stilig, elsker slike badekar. Vi hadde et lignende badekar med løveføtter i gamleleiligheten fra da jeg var yngre… savner det badekaret. Nå har vi «bare» boblebadekar, men det duger det og 🙂 Herlig med litt spa i hverdagen.

 26. Superstilig! Elsker at du lar oss være med på oppussingsreisen, er virkelig så gøy å følge meg på alle detaljene – gleder meg masse til å se det ferdige resultatet <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre at du liker å følge med 🙂

 27. Hvor mange soverom er det i huset?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer litt an på hvordan du ser det, men potensielt så er det 6 soverom 🙂 Det ene kommer vi til å bruke som kontor, mens det andre kommer til å være kombinert gjesterom og lekerom 🙂

 28. Åh, for et fantastisk badekar!! Ønske seg! Det er SÅ gøy å følge med deg og oppussingsprosjektet deres! 😀 God helg, fine deg!

 29. Beundrer dere for å tørre å gå for en litt annerledes stil! Synes resten av huset ser råbra ut, men akkurat badekar med løveben blir for meg litt harry. Men det er bra man er forskjellige, ellers hadde all innredning blitt kjedelig. Liker det mørke stilen, tho!

 30. Caroline

  Wow, Caroline!! Du overgår deg selv 😀

  Må innrømme at jeg var skeptisk da du nevnte tidligere at dere skulle ha svarte vegger og lyst gulv. Syns det hørtes rart ut. Men jammen ble det ikke drit lekkert!! Nydelig badekar også, og kranen er jo bare smask 🙂

  Jeg si er JA til brede lister til gulvet også 🙂

 31. Solveig

  Wow, huset deres blir utrolig stilig. Jeg syns mørke farger, kontraster og generelt en luksuriøs stil er så flott, har skikkelig sansen for det. Gleder meg veldig til å se hvordan alt ser ut til slutt, jeg tipper det blir kjempefint! Føler mange kanskje ikke tør å ha de fleste vegger i andre farger enn hvitt, men jeg syns det blir så kjedelig i lengden, og farger gjør jo så mye med stemningen i et rom!

 32. Gørild

  Lekkert!! Dere er bare helt rå på foto. Er så spennende å følge dere på reisen.

 33. Kjempefint badekar som passer bra til huset deres.
  Personlig ville jeg ikke valgt så mørke vegger men blir spennende å se sluttresultatet når alt er på plass.
  Mulig jeg ser annerledes på det da.
  Vil anbefale deg å sjekke ut «camillashome» på instagram. Dere har litt samme stil.

 34. Ingrid Grace

  Lekkert badekar ja!! Men på det første bildet ser det ut som om det er et hakk i kanten på det, håper det ikke er tilfellet, det er jo et kjempeflott badekar. Blir spennende etter hvert når alt kommer på plass og en kan se helheten. Tror dere får det veldig veldig flott altså. 🙂

 35. Susanne

  Nydelig badekar!! Men oj så mörke vegger men, jeg ser jeg liker mer og mer den mörke stua – som jeg klagde på haha elsker å fölge med på prosjekt Villakulås ❤

 36. Margrete

  Hvilken glans er det på våtromsmalingen?⭐️

 37. Så lekkert! Kjempefint er det 🙂 Så videoen og jeg likte de gullpottene plantene står i, de tar opp gullet i kranen til badekaret 🙂 Men er det hakk i badekaret på kanten? Lurte også litt på bildene, de er litt kornete. Ikke bare på denne posten men opplever bildene ofte sånn, kanskje pga bildene som oftest kun har et punkt de har klart fokus? F.eks på det nederste bildet, benet til badekaret er klart men karet er uklart, ser dere hvor kornete det er oppe til høyre for benet? Jeg har mac, hvis det har noe betydning. Ha en fin dag, håper dere også har sol 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi klarte å lage et lite hakk når vi bar det inn, mange trange hjørner å passere 🙁

   Bildet er nok litt kornete i skyggene pga. at det er brukt ganske høy ISO på akkurat det bildet. Burde egentlig brukt et stativ, men syntes ikke det var så ille.

   Ha en fin dag du også 🙂

 38. Åh, knalltøft badekar! Stemmer for lister på gulvet også forresten, så blir det litt mykere overgang fra det matte svarte til marmorflisene. Det eneste jeg bekymrer meg litt over er hvor du skal sette fra deg vinglasset?? Hahah. Du får ha et bord på siden av karet, et lite vinglass når man ligger i karet er VIKTIG. Eller kanskje en hjørnehylle med litt blomster og greier?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha 😀 Det har jeg ikke tenkt på, men du har et viktig poeng :O Vi har bestilt såpeholder, men det er vel ikke stabilt nok til et stort og velfylt vinglass :/ Får se om vi kommer på en genial løsning. Jeg prøvde å spille inn tappekran fra veggen, hvor man kunne plassere f.eks 3 litere, men det gikk dessverre ikke :/

 39. Michelle

  Drømme badekaret jo!!! ELSK!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *