flowers for friday

For bare et par dager siden var jeg ute for å handle blomster til helgen, i mine nyeste vårsko og jeans som jeg brettet opp. Det var så deilig! Vel, i dag våknet jeg til at snøen lavet ned utenfor vinduet da jeg slo opp øynene. Mars er jo den første vårmåneden, så selv om snø er hyggelig kan jeg ikke akkurat si at jeg er veldig glad for at den kom nå. Hadde det vært januar / februar så! Når mars og april kommer synes jeg snøen kan være fin å oppsøke, men da er jeg alltid klar for litt mer vårfølelse i mitt daglige liv. Gleder meg virkelig til påske på fjellet med ski på beina, kvikklunsj og appelsin i sekken, men så er det godt å komme tilbake til omgivelser som ikke er dekket av snø. Vel, påske er jo lenge til, så kanskje snøen her hjemme er borte innen da 🙂 Helgens blomster ble i hvert fall nelliker i vakre, duse farger – disse skal få plass i biblioteket! 

jeans h&m / blondetopp h&m / jakke american vintage / veske louis vuitton (annonselenker) sko HER 


I dag skjer det ting her hjemme! Herregud, det blir så fint! Badet nærmer seg ferdig og senere i dag skal jeg vise dere det fantastiske badekaret vårt! Altså, hallo! Jeg kommer til å bade hver dag! Hele resultatet tror jeg at jeg venter med til detaljer og så videre er på plass – hvis jeg klarer å vente så lenge 😉 Håper dere har en deilig fredag! Nå skal jeg avgårde på trening! Stikk gjerne innom senere for en sniktitt på badet, da 🙂 

37 kommentarer

 1. Hei, har dere tenkt å male huset utvendig ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, men det venter vi med 🙂 Det skal bli hvitt 🙂

 2. Så lekkert og vårlig antrekk. Hvilken butikk har du kjøpt jakken? Her i Østfold tro?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjøpte den på boozt.com 🙂 Ser ut til at den er utsolgt :/

 3. Hvilken leppestift har du her?:)

 4. Casual cool, dette kledde du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pia 😀

   1. Og buksene var råkule, kan jeg spørre hvor de er fra?

 5. Så deilig med vårstemning 🙂 Bare lurte på en ting….retusjerer du bildene dine fremdeles eller? Ser bare at på det nest nederste bildet (det nærbildet av ansiktet ditt i profil), så er det «noe rart» med huden rundt tinningen din (huden som vises mellom fingrene dine) og på ene delen av pannen. Synest du sa etter alt oppstyret som var sist gang, at du ikke skulle retusjere mer….. Ville bare si at jeg synest det er helt greit at en kan vise rynker (hvis det er det du vil skjule) når en har bikket 30 år. Og ikke minst…det er også helt, helt naturlig. Lurte bare på om du kunne si noe om dette…om hva du tenker om retusjering og fiksing av bilder? Min mening er at det er helt ok å fikse lys og farger, men å retusjere vekk feks. rynker eller lage seg tynnere tenker jeg er feil iallefall…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg retusjerer ikke bildene lenger, og det er heller ikke noe på det bildet du sikter til som er retusjert 🙂

 6. Du ser altså helt fantastisk ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, S! Virkelig!

 7. Hva heter veskemodellen? Kjøpt i Norge?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, stod på venteliste hos LV i Oslo siden tidlig desember :O Skulle gå 3 måneder, men fikk den sent i januar 😀 Den heter Louis Vuitton Pochette Metis 🙂

 8. Hei, hvilken type leppestift/lipgloss/leppemade har du på deg her? Kjempefin er du <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er en som heter LOVE fra Deborah Lippmann samt en lipliner fra Jan Thomas x Vita 🙂 Husker ikke hva den heter, men det kan jeg finne ut! Sier det i så fall på snap for eks. 🙂 Er også veldig glad i å en fra benefit som heter posie balm, den er fin over denne 🙂

   1. Vil gjerne vite hva liplineren heter ja, tusen takk for svar 🙂

 9. Håper ikke at du klarer å vente så lenge hehe, gleder meg til se, blir jo så fint hos dere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, så hyggelig Anita! Det har virkelig skjedd mye i huset her i dag, gleder meg til å dele! 🙂

 10. Søte bilder 🙂 Jeg liker spesielt din hårfrisyre!

 11. Kristine

  Perfeksjon <3 du er så flink, Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine! <3

 12. Så utrolig fine sko! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 😀 De er SÅ comfy!

 13. Like flott som alltid Likte dine sko , nydelig farge , kan få spørre hvordan dem er i størrelsen ? Har 2 par fra ecco som er i str 37 fra før

 14. Hvilken modell av buksa har du?

 15. Hei, ang. skoene: Er de mørkere på bildene dine enn på ekte? Ser på bildene på annonsesiden og der ser skoene lysere ut:) Vurderer å bestille, derfor jeg lurer.

 16. Ann Kristin

  Syntes det ser rart ut med bare ankler tidlig i mars . Sett mange i hele vinter . Ser bare veldig fordummende ut . Det kan fortsatt bli 20 kalde og masse snø . Ingen skal fortelle meg att det er så godt og behaglig . Bare tull . Ikke ordentlig tull en gang . Var i Oslo rett før jul der så jeg mange unge jenter gå slik . 15 kuldegrader . Hvorfor fryse når en har klær . ? Du er 30 så du kunne gi litt faen . Sett på siden din før i vinter med veldig lite klær . Hva er vitsen ? Men lue inne er innafor . Bli voksen .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du har helt rett i at det kan bli 20 kalde og masse snø, men det var det ikke da vi tok disse bildene 🙂

  2. AnnKristin. Formuler deg litt annerledes kanskje når du skal kommentere så blir det litt hyggeligere , siden du sier at Caroline skal bli voksen så bør du vel tenke litt voksent og skrive ting hyggeligere og konstruktivt . Har det virkelig vært -15 grader i Oslo før jul ? det er jeg jammen litt usikker på, her på Østlandet har vi en ganske så mild og snø fattig vinter . Så har nok ikke vært så altfor kaldt denne dagen , kalde dager har det vært få av i det siste. Og siden Caroline er voksen så tenker jeg hun kan styre dette selv.

 17. Dette var skikkelig fint❣

 18. Elsker buksene! husker du hva slags modell det er?

 19. Kan jeg spørre om hva det på huden din er?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva da?

 20. Nathalia

  Hej Caroline. Nydelig jakke, hvad hedder farven, er det seigle? 🙂

  Mvh. Nathalia

 21. Hei! Superfine bilder, ble så nyskjerrig på hvilken lekker neglelakk du har på deg? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke, dessverre! Det er en shellack, men jeg kan høre hva den heter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *