welcome to Naia’s little tipi

Håper dere har en god dag 🙂 Lille Naia har blitt så forkjølet stakkar, og vi har vært mye våkne i natt på grunn av feber, hoste og tett nese, så derfor trengte vi en rolig start i dag alle mann  Klokken halv syv våknet vi, men lå i sengen til klokken syv og det er jo ren luksus! Jeg liker å være oppe og hoppe tidligere, men når jeg er våken flere ganger om natten så er det vanskelig. Jeg har uansett kommet godt i gang med dagen nå og skal snart stikke på trening! Vi holder jo på å planlegge treningsrommet i disse dager også, og fikk nettopp beskjed om at gulvet vil bli levert snart! O store lykke! Jeg viser dere underveisbilder så snart det er på plass og i morgen håper jeg å avsløre litt fra the master bathroom 😉 Blir SÅ bra! 


Det er mange som har spurt meg om denne tipien på snapchat i det siste, dette er nyeste tilskuddet på lekefronten til Naia og den er så utrolig skjønn! En liten babygymtipi! Her er det knitrelyder i teppet og leker langs liksomtrestammene – både med speil, knitrelyder og musikk. Dessuten lyser den lille bien så snart du er nær den – det er storesøster sin favoritt! Haha! På toppen av alt er den jo utrolig kreativ og superfin å ha fremme 🙂 Den er fra Skip Hop og jeg kjøpte min via Ellos, men finner verken den eller andre leker fra Skip Hop der akkurat nå. Veldig rart! 

Og så den lille puten som hører med, jeg tror nesten alltid at det er Hugo som ligger krøllet sammen der 😉 


Jeg må løpe jeg nå, må komme i gang med løpingen for i september har jeg lyst til å være med på et løp i Oslo! Men mer om det senere 🙂 Ha en nydelig dag, fine du! 

25 kommentarer

 1. Kære Caroline.. Jeg er lidt nysgerrig på at høre, hvordan jeres to søde uldtotter Ronaldo og Hugo har det med jeres piger? Og hvordan præsenterer i dem for hinanden? Jeg er selv gravid i 5. måneder, og har en lille uldtot, men vi er meget i tvivl om, hvordan han reagerer og hvordan vi skal præsenterer dem for hinanden. Han er 9 år gammel, så efterhånden en ældre herre, men også en herre, der er blevet forkælet af os begge. Håber du vil dele jeres erfaringer.
  Kh. Jane

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gratulerer så mye, Jane! Så koselig 🙂 Da vi fikk Nelia tok mamma og pappa med seg kosebamsen hennes fra sykehuset hjem til oss (de passet hundene) slik at de fikk snuse på bamsen som hadde ligget ved henne med hennes lukt 🙂 Da skjønte de i hvert fall at noe nytt og spennende var på gang! Resten gikk veldig fint 🙂 Da vi kom hjem fra sykehuset oppførte jeg meg som jeg alltid gjør mot dem, koste og klemte og snakket, og så fikk de snuse som de ville på henne – slik gjorde vi med Naia også 🙂 Du kan lese litt mer om dagens ståsted her: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/02/02/de-to-bestevennene/

   Stor klem og masse lykke til!

   1. Mange tusind tak for dit svar og lykkeønsker, vi glæder os enormt meget. Vi krydser fingre for, at det går lige så godt, som hos Jer 🙂

 2. Hvilken farge er det du har på veggen ?? Den så utrolig fin ut ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Minty breeze 🙂

   1. Jeg kaster meg på her jeg.. Det ser jo ut som 2 ulike farger, er begge minty breeze?

   2. Caroline Berg Eriksen

    På veggen her er det minty breeze og kun den 🙂 Om du tenker på forskjellene i bildet, så har det med lyset i rommet å gjøre – det faller forskjellige ift vinduet 🙂 Fargen er lik i hele rommet når du sitter her og ser på den 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Den er lekker! Det er minty breeze, ser fort grå ut i disse omgivelsene og i kombinasjon med deco blue på dagligstuen 🙂

   Klem!

 3. Så fin!:-)
  Det er veldig spennende og inspirerende å følge deg om dagen!:-)
  jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om litt innkjøp av klær til jentene dine? Evnt anbefalinger, de har på seg så mye fint!:-) moro å kunne se hvor du har kjøpt det Og nå begynner våren å nærme seg, hvilke dresser/regntøy dere velger å kjøpe til de søte små?:-) hvertfall et ønske og og tips om innlegg:-p ha en fortatt fin dag!
  Klem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg! Hadde vært gøy å lage noe på 🙂

   Klemmer!

 4. Stakkars lille. God bedring 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Oda <3

 5. Oslo Maraton? 😀 Kult at du vurderer det!

  1. Kan jo eventuelt være KK-mila!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 6. Hei!

  Hvilken farge er dette du har på veggen? Veldig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Minty breeze 🙂

 7. Ingvild

  Off, god bedring til lille Naia <3 den forkjølelsen er noe herk, og disse lillesøskene får vel føle det på kroppen tidligere enn storesøsken får 😉
  Nydelig tipi! Livet skjer, så har måtte ta en ufrivillig "pause" fra blogglesing. Men deilig å koble av med din blogg igjen 🙂
  God helg (snart) 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, sannsynligheten er stor for at Nelia har dratt med seg noe hjem fra barnehagen :p Stakkar lille <3 Så hyggelig at du titter innom når du har tid, Ingvild! Snart god helg tilbake <3

   Klemmer!

 8. Hei!

  Hvilket program bruker du for å redigere bildene dine, og har du noen gode redigerings-tips?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Photoshop og camera raw 😀 Kanskje vi kan lage et innlegg i fellesskap en gang, Lars-Kristian etterbehandler alle bilder 🙂

   Klem!

 9. Susanne

  Fargekombinasjonene med minty breeze, de store hvite listene og det mørke gulvet er bare så utrolig fint!! Helt nyyydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Susanne! Vi er virkelig fornøyde med den fargen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *