3 favoritter: den hvite skjorten

Jeg har en forkjærlighet for hvite skjorter, dere ser meg kanskje ikke i det så veldig ofte på bloggen, men det er fordi det ville blitt kjedelig om alle antrekksposter var like 😉 Men den er alltid en vinner en dag jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg eller bare en dag hvor ingenting annet funker: en hvit skjorte + jeans, en hvit skjorte + skinnskjørt, en hvit skjorte + dressbukser og så videre – det meste funker! Her er tre av mine favorittvarianter akkurat nå, den hvite skjorten kommer jo faktisk med uendelig mange snitt og kule løsninger ♥ 


volanger 

Volanger er det store for denne sesongen og de kommer på alt fra skjorter og topper til bukser og skjørt. Denne skjorten er fra Zara og den falt jeg for umiddelbart! Den er ultrafeminin og gjør dermed litt løse jeans hakket mer pyntet. I tillegg er den perfekt sammen med et high waist-skjørt for et mer pyntet antrekk også. Jeg foretrekker å ha skjortene nedi buksen, men på disse bildene så det penere ut å ha den utenpå. 


den spesielle 

Hvor kul er ikke denne? Jeg elsker at den er så spesiell, selv om det ikke gjør den så vennlig i hverdagen. En stramt skinnskjørt til denne skjorten? Ja, takk! Den er forresten ganske ny i garderoben min og jeg gleder meg til å bruk den til den rette anledningen. Du finner den  (annonselenke) HER.


den klassiske 

Den klassiske, hvite skjorten er alltid en vinner! Går til absolutt alt A.L.L.T.I.D. Denne er fra Mango. 


Hvilken likte du best? 🙂 

32 kommentarer

 1. Hvit skjorte slår aldri feil, bruker det veldig mye selv. Eller skjorter generelt. men den fra Zara er knallfin.

 2. Undrende

  Ja, ja 🙁 Hvit skjorte til 2500 kroner som ikke kan vaskes, men må renses kaller jeg et meget dårlig kjøp…

 3. nr. 3

 4. Kathrin

  Den klassiske hvite. Passer til alt alltid.

 5. Av disse synes jeg den klassiske var den peneste, og i alle fall mest anvendelige 🙂

  Jeg kom på en ting jeg har lyst til å spørre om, mulig du har skrevet innlegg om det før uten at jeg har fått med meg det.
  Bruker du filler (eller noe annet) i leppene regelmessig? Er det noe du ser for deg du «må» bruke for å føle deg vakker? Kanskje du kan vurdere å skrive et innlegg om nettopp dette temaet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte restylane i leppene før jeg ble gravid med Naia, da regelmessig. Nå har jeg ikke tatt noe siden okt. / nov. 2015 pga. graviditet og amming. Det er ingenting jeg må bruke, men det er noe som får meg til å føle meg ekstra fin på samme måte som for eks. lange negler, hvis ikke så hadde jeg latt være.

   1. Elsker bloggen

    Takk. Liker svarene dine :))

    Ps du e fantastisk

   2. Hva tenker du om sammenhengen mellom kreft og bruk av restylane? Er det verdt det for å «se ekstra fin ut»?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Hei 🙂

    Den sammenhengen har jeg aldri hørt om, har du en link?

   4. Den sammenhengen skulle jeg også likt å se fakta om 🙂 Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Kopifillere kan jeg ikke noe om.

 6. Mina Kristiansen

  Så kul jeans!! Hvor er den fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 7. Likte best den klassiske 🙂 Så fin deco blå fargen på veggene er på disse bildene 🙂 Pluss at det ble så mye finere med hvite lister 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Vi elsker fargen! Den er SÅ mye vakrere i virkeligheten også 🙂

 8. Digger volanger! Fin i alle du 🙂

 9. Er veldig glad i skjorter selv, har vel 10 forskjellige farger og mønstre av den klassiske hengende i skapet, som jeg bruker mye 😀 De er fine å bruke både til hverdags og fest!

 10. Den spesielle <3

 11. Ingrid Grace

  Jeg likte den klassiske best. 🙂 Fine alle tre, men den klassiske vinner for meg denne gangen.

  Det ble veldig fint med hvite lister, det var jeg skeptisk til tidligere, men med det lille jeg ser nå på bildene her så ser jeg at det blir kjempefint med hvite likevel. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Veldig koselig at du synes det! Vi elsker fargen 🙂 Denne stuen er virkelig favorittrommet!

 12. Får aldri hvite skjorter til å funke jeg
  Ser bare rart ut, har jeg den utenfor bukse/skjørt ser den for vid ut og oppi bukse/skjørt ser det klumpete ut..
  Blir fort litt kelneraktig eller for stivt..

 13. Du er så flot med kort hår 🙂
  Så dig forleden i Sarp men ville ikke hilse, vil ikke fremstå som en stalker 🙂
  Ha en fin dag, her er storebror på 2 år i barnehagen og lillebror (2 måneder ) og jeg skal have en Hjemmedag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Stina! Det hadde bare vært koselig 🙂 Håper dere hadde en fin dag hjemme 🙂

   Klem C!

 14. Hvorfor ha 2 nesten like bilder av den ene skjorten, ett der du ser rett frem og ett der du ser ned.
  Er det ikke meningen at du skal vise frem skjorten, så hvorfor ikke ha bilde bakifra?

 15. Iseline

  Jeg likte nr 2 best, syntes den var mest feminin jeg 🙂 Kan jeg spørre deg om noe helt relevant for dette innlegget? Lurer på hvilken type smør du/dere bruker i kostholdet deres? Hva bruker dere på brødskiven og hva bruker dere i matlaging? Er valget basert på smakspreferansene deres eller på hva dere mener er sunnest utifra ernæringskunnskapene deres? 🙂

  1. Iseline

   Noe helt Urelevant skulle det stå! 😉

  2. Caroline Berg Eriksen

   Vi bruker meierismør fra Tine til begge deler faktisk 🙂 Bordsmør til brødskiva og den andre pakningen til matlaging, men det er vel stort sett det samme 🙂 Valget er basert på smak! Meierismør er best <3

 16. Victoria

  Har du link til den siste skjorten fra Mango?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre! Den er noen år gammel :/

 17. Så fine skjorter! Skal dere male et strøk til på veggen bak deg? Veldig flott farge, men jeg ser masse skjolder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi vurderer det etter at vi først oppdaget det, men det synes faktisk ikke å dagliglivet 🙂 Her har vi brukt blitz, så da kom det umiddelbart frem :/

 18. Veldig fine begge. Noe dyrt med 2500 kr for ei skjorte, men er jo forskjell på folk. Hadde det ikke vært for pris hadde den fått en plass i mitt skap;)
  Du kler alt du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Benny <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *