out and about

Hei tirsdag! Jeg starter dagen med et antrekk, for nå er det jo en stund siden forrige gang. Jeg er så glad i flate sko for tiden, det har jeg vel vært siden jeg ble mamma og var avhengig av å løpe fra a til b enda raskere enn før. Men det som er så fint med boots er at de passer like bra til en t-skjorte som til en finere topp og her om dagen følte jeg for å pynte meg litt, selv om jeg fortsatt måtte være praktisk. Kombinasjonen ble en bukse med høyt liv sammen med en blondetopp som jeg virkelig elsker – den er like fin til bukser og jeans som til skjørt! 

boots bianco / bukse bikbok / (eget design) veske adax / (annonselenker) topp HER / jakke HER 


Å, vet dere hvem som hadde bryllupsdag i går? Verdens fineste mamma og pappa! Tenk at de har vært gift i 35 år og har vært kjærester enda lenger. De to der altså, de er som skapt for hverandre. Det er de virkelig, og jeg føler meg så heldig som får være vitne til at de bare blir mer og mer like for hvert år som går. Det er nesten fascinerende. Deres kjærlighet inspirer meg på så mange måter – måtte det bli 35 år til! 

Nå får vi besøk og skal ha et møte hjemme i huset 🙂 Vi sees senere i dag! 

32 kommentarer

 1. Hei Caroline,
  Så flott du er på håret! Bruker du Extensions?
  Jeg har tidligere brukt hchair og er superfornøyd med de, etter en liten pause har jeg nå lyst på Extensions igjen og din kolleksjon ser veldig fristende ut!
  Har du noen tips eller innlegg snart om ulike frisyrer for inspirasjon?

  Håper du får en super dag,
  hilsen Lene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lene 🙂 Jeg bruker extensions fra mitt eget merke, laget en video her: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/01/27/video-slik-fungerer-tape-extensions/

   Det kan jeg få til! Klem til deg 🙂

   1. Takk for svar:)
    Håper på inspirasjonsinnlegg, så jeg kanskje kan få bestemt meg for hva jeg skal gjøre:)

    Håper du får en flott dag!

 2. Iseline

  Åå, nydelig topp! 🙂 Den elsket jeg også! <3 Kjempefin sånn du bruker den, men jeg personlig synes det er for avslørende å se hele bh en gjennom blusen så tydelig og så mye naken hud gjennom blusen ute blant folk. Så jeg ville kanskje gått for en singlet under eller noe hvis jeg skulle brukt blusen selv. Vet du om det finnes lignende bluser å få tak i for en rimeligere penge enn denne? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det finnes helt sikkert 🙂 Blonder er det mye av nå, så sjekk for eks. h&m, bikbok eller lindex 🙂 Eller Gina T!

   Klem!

 3. 82/5000
  do you have a link to pants? of those black dog food containers are to be bought from:? =)

  1. Caroline Berg Eriksen

   No, I am sorry :/ But maybe they have them in store 🙂

 4. Veldige fine bilder 🙂 Gratulerer med bryllupet 🙂

 5. Therese

  Lars Kristian fortjener VIRKELIG skryt for bildejobben han gjør her på bloggen din! Utrolig dyktig fotograf har han blitt:)

 6. Kan jeg spørre hvorfor du byttet tittel på dette innlegget? Bare nysgjerrig! 🙂

 7. Victoria

  Hvilken buksemodell fra Bikbok er det du har på deg på dette bilde?

 8. Hvorfor redigerer dere ansiktet ditt? Kan lett se det, under øynene og rundt nesen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke redigert noe under øyne og rundt nesen på disse bildene.

   1. Kristin

    Men leppene derimot 😀

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, leppene er heller ikke redigert…

   3. Ella og Kristin. Så triste kommentarer. Er dere seriøse eller er det kun fordi dere må ha noe lite pent å si. Skjerp dere. Blir flau på deres vegne.

 9. Hei! Hvor har du kjøpt de lilla skoene du hadde på deg på en snapp her om dagen? Veldig fine!

 10. Åh, så fine bilder! Det første og/eller siste bildet burde du nesten bruke som header 🙂 Alle bildene var fine, altså – de to var bare ekstra fine, du har en så naturlig og vakker glød og virker så sprudlende og lykkelig for tiden. Flotte deg!

 11. Bruker du veldig mye sminke, eller er disse bildene redigert? For meg ser det ut som du har en «maske» på.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er ikke så mye redigert, så da er det vel bare mye sminke.

  2. Hadde du fått deg til å spørre om noe sånt hvis du møtte henne på gata? Hvor frekk er du egentlig? Vil anta at du er en voksen dame, så dette er lite imponerende.

 12. Åssen går d med oppussingen av barnerommene ? Får vi snart se ? jeg venter ivrig ser du fordi jeg er gravid med ei jente og vi vil snart begynne å pusse opp , men så er jeg usikker på om vi skal gå for den sukkersøte «lille prinsesse» stilen , eller om vi skal ha det litt mer støvrosa/dust, og jeg har skjønt at dere muligens skulle ha et av hvert rom, så jeg venter i spenning på inspirasjon

 13. Altså, det første jeg tenkte nå var «fylte ikke moren til Caroline 50 år sånn…. i fjor? Og så har de vært gift i 35 år?» Og så måtte jeg tilbake i arkivet, og fant ut at det var i 2011… Har visst lest bloggen din litt for lenge, og tiden går litt for fort, haha! 😉

 14. Hei, er spent på å se hvordan det går med oppussingen. Går det som planlagt, og kommer det innlegg om det snart? 🙂

 15. Fiffig med vesken under kåpen
  Veldig fin var du!

 16. Susanne

  Har du direktelink til jakken? Når jeg følger linken i innlegget kommer jeg bare til Bootz sin side, og finner ikke jakken der. Setter pris på svar. Den er såå fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da er den nok utsolgt :/

 17. Ranveig

  Fint antrekk, men kanskje ikke en topp man bruker til hverdags, uten noe under 🙂 Ikke ment som kritikk.
  Jakken var kjempefin, og siden den er utsolgt på Boozt, kan du fortelle hvilket merke det er, så kanskje den finnes andre steder? Ha en fin dag Caroline, spennende å følge deg under oppussingen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra american vintage 🙂

 18. Skikkelig fine bilder i dette innlegget!!! Nydelige farger! =)

 19. kan jeg få spørre hva du har på leppene her? lipgloss/leppestift/leppemade?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg en leppestift fra Deborah Lippman (LOVE) og leppestrek fra Jan Thomas x Vita 🙂 Husker ikke hvilken farge, men sjekker i morgen og kan jo evnt. snappe det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *