litt av en benk

litt av en benk

God morgen! Tenk at dåpsdagen til Naia er over allerede, dagen i går var så fin! Timene går alltid for fort og jeg synes ofte det er vanskelig å virkelig ta inn alt sammen, men når jeg sitter og tenker tilbake på det i dag var det virkelig en helt fantastisk dag, og det er hovedsakelig fordi vi hadde så mange mennesker som var med på å gjøre dagen fin og minnerik! I kirken var det karnevalsgudstjeneste (faktisk) på grunn av fastelavn, så det var såpebobler og pinjata for de minste etter Gudstjenesten, en ekstra fin start på dåpsdagen 😉 


Vi tok faktisk ikke et eneste bilde selv, men vi hadde med oss Benny som fotograf og det er jeg så glad for! Selv om vi er over snittet glad i å ta bilder begge to, er det fort gjort at det overskygger mye av det som faktisk skjer. Det å hele tiden skulle være redd for å gå glipp av å forevige et øyeblikk kan være altoppslukende, så jeg er utrolig glad for avgjørelsen vår og sitter spent og venter på bildene 🙂 Deler noen av dem med dere når alt er klart og gleder meg til å vise! 

litt av en benk_1

litt av en benk_2

Akkurat nå sitter jeg og nyter morgenkaffen min på den fine kjøkkenbenken vår. Den gleder jeg meg også til å vise dere, jeg tenkte bare å vente til gulvet er ferdig før dere får se det helt ferdige resultatet 🙂 Men jeg kan i hvert fall konkludere med at denne benken er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang når det kommer til huset – den er så fin og akkurat som jeg så for meg! Her har vi sittet mye allerede og mer skal det bli! Det har rett og slett blitt et samlingspunkt på kjøkkenet og det elsker jeg! 


Jeg har masse på planen i dag etter å ha vært ganske off både lørdag og søndag, så jeg må henge i og starte uken riktig. Føles i hvert fall umåtelig bra å endelig starte en ny uke i huset vårt, det er deilig at ting faller litt på plass selv om vi fortsatt har en lang vei å gå. En lang vei. Vi er vel ca. halvveis nå med alt som skal gjøres. Vel! Jeg håper dagen deres blir innmari bra ♥ 

47 kommentarer

 1. Såå nydelig med lyst gulv!!! Og super benk

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke ferdig :p Skal oljes om et par uker 😉

 2. Veldig fin benk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀 alt sammen sammen blir veldig bra 😀

 3. Hilde Martinsen

  Hei de oppbevaring boksene til hundemat var veldig fine. Hvor får man kjøpt disse?
  Mvh
  Hilde Martinsen

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Kremmerhuset 🙂

 4. Så fin benk! Hvor er hundeskål og boks til hundemat fra? Så fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oppbevaringsbokser fra Kremmerhuset og skåler fra Pet Shop Girls 🙂

 5. where pillows?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Kremmerhuset 🙂

 6. Christine

  hvor er hundeskålene fra? SÅÅ Fine!!

 7. Love it!!

 8. Så lekkert.. hvor har du kjøpt hunde mat bodene..sååååå kule

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kremmerhuset 🙂

 9. Dear Caroline, can’t believe the baptism was already yesterday … Time flys really!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 10. Kristine

  Hei, kjempe fin blogg!
  Hvor har du kjøpt «dog food» boksen og skålen??

  Ha en fin mandag 🙂

 11. Veldig stilig ! Digger denne benken ! Flott ! Ha en fin dag 🙂

 12. Caroline

  Superfint med benken! Gleder meg til å se helheten senere 🙂

  Jeg publiserer dette en gang til (siste gang) fordi jeg fikk så mye tilbakemeldinger sist, og det er så viktig for meg:

  Hei alle hundeelskere!
  Dette er en spørreundersøkelse som handler om et sikkerhetsprodukt til hund. Jeg håper dere vil ta dere tid til å svare på denne undersøkelsen, det er kun en side med 8 enkle spørsmål. Jeg ønsker mest mulig tilbakemeldinger i selve undersøkelsen, fremfor i kommentarfeltet her, da det er lettere å få en god oversikt på den måten. Alt av konstruktive innspill vil bli tatt i betraktning og vurdert, både ris og ros 🙂

  Trykk på linken under for å komme til undersøkelsen!

  https://no.surveymonkey.com/r/MC7WWDS

 13. Kamilla

  Det er litt glipe mellom benken og gulvet – kommer det ikke mye støv og rusk inn der tro?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hverken benken eller listen er festet ennå fordi gulvet ikke er ferdig 🙂

 14. Elisabeth

  Så utrolig nydelig ❤ hvor er putene fra de var så fine gleder meg til å se bilder fra dåpen den hørtes fantastisk ut.

  Klem Elisabeth

 15. Så fint! Sånn vil jeg også ha når jeg får meg hus. Skal dere ha en madrass eller lignende på toppen? Så litt hard ut å sitte på. Gleder meg til å se bildene fra dåpen i går. Skal ha baby i mai, og trenger absolutt inspirasjon til navnefesten vi skal lage til høsten.

 16. Se DET var et lekkert, lyst gulv! Min personlige oppfatning er at dette hadde vært knall i stuene også, men smaken er jo som kjent delt!

 17. Så fin benk. Kunne tenkt meg å ha noe lignende i gangen vår.
  Er benken laget av kjøkkenmoduler og i tilfelle fra hvilken leverandør?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er fra strai kjøkken 🙂

   1. Var det gamle kjøkkenet også fra Strai? 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja 🙂

   3. FOR et lekkert rom og så fint med den benken. ♡ Strai kjøkken har noen utrolig flotte kjøkken.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Absolutt! Tusen takk, E! 🙂

 18. Hei Caroline,

  Det hadde vært litt mer oversiktlig og enklere å lese kommentarene på bloggen om siste kommentar lå øverst, altså omvendt rekkefølge fra nå……:) Synes jeg ihvertfall.

  1. Nei, det blir jo helt feil.

 19. Ble kjempe fin sitte benk 🙂 Rommet virker så lyst og fint og virkelig en innertier med hundene sine ting som matcher i fargene, Nice 🙂

 20. Flott benk,et godt valg,og hyggelig kaffe punkt om morgenene 🙂

 21. Så flott det blir hos dere!

  I dag har jeg også opprettet blogg. Hver dag skal jeg legge ut lange og korte tekster om livet og kjærligheten og alt som går til helvete. Blir glad om du sjekker den ut:)

 22. Har ikke dere fått sponset benk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den er kjøpt fra Strai 🙂

 23. Hei!

  Uttales navnet hennes NaIa eller NAia.
  Altså. Trykk på I eller A?

  Utrolig fint uansett, bare så nysgjerrig! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Si det på dansk, så blir det riktig :p Dra litt på a! 🙂

 24. Ingrid Grace

  Så flotte bilder! Lekkert allerede nå. Blir nok lekkert med mørkt gulv også. (Eller skulle det være lysere? Uff jeg går i ball, gleder meg til å se, he he.) Kjempefin den benken, og fargene og putene, du å du det blir flott hos dere altså. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir mørkt som i resten av huset 🙂 Tusen takk 😀

   Klemmer!

 25. Åhh, digger benken! 🙂 Gleder meg til å se bilder av huset og bilder fra dåpen! Så utrolig lurt å leie inn noen til å ta bilder slik at dere slipper å måtte tenke på det gjennom hele dagen 🙂
  Håper du får en fantastisk uke, klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie! Gøy at du følger med, gleder meg til å dele mer hus 😀

   Klem!

 26. Det er så spennende med huset deres, gleder meg til å se mer 🙂 Benken ser helt nydelig ut, kan tenke meg at foran det vinduet blir det perfekt <3 Ha en fin dag videre!

  Klem fra Mette

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mette 😀 Elsker benken allerede!

   Klem 🙂

 27. Merethe

  Hei!
  Så fint! Gleder meg til mer interiørbilder 🙂

 28. Ok. Jeg synes bare jeg så eiendom og hjem satte den opp

  1. Og så? De monterer noe oppdragsgiver har kjøpt. Kanskje caroline skal legge ut kvitteringer for alt de har kjøpt? Blir en sykt spennende blogg å følge med på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *